Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Dinlenmeye İhtiyaç Duyuyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 100%

Bugün genel olarak sizin için oldukça sorunsuz bir gün olacak. Duygularınızı körükleyen çok fazla güç olduğunu ve bu gücü uç noktalara taşıyabileceğinizi göreceksiniz. Başkalarının kalplerini kazanmak için güçlü ve dinamik doğanızı kullanın. Eğlenceye doğru olan yolculuğunuza ön ayak olun. Kendinizi rahat, neşeli ve maceracı bulacaksınız. Bırakın bugün zihniniz sürprizler yaşasın.

Bugün beklediğiniz gün olabilir. Herhangi bir durum süresince tatlı bir konuşma yapmak için nazik, şefkatli ve samimi bir doğanız olduğunu keşfedeceksiniz . Aslında, yaşamınızda çözülmesi gereken bir şey varsa, şu an işleri düzeltmek için çalışmak için iyi bir zaman olabilir. İnsanlar sizin iyi doğanız ve besleyici niteliklerinize karşı daha duyarlı olacaktır.

İş ve maddi konuların sizin için yolunda gittiği bir dönemdesiniz. Şu an, bu eğilim doruk noktasına ulaşacak gibi görünüyor. Bugün, finans departmanında sizin için büyük bir farklılık yaratacak bir anlaşmayı başlatabilir veya sonlandırabilirsiniz. Parasal durumunuz hem artıyor hem de olduğundan daha yüksek bir seviyede istikrarda kalacak gibi görünüyor. Gayretli olduğunuz sürece, bu büyüme devam edecek.

Sıradışı ve garip olmakta kendini özgür hisset. Gerçeklikten biraz uzaklaş. Daha özgür bir düşünce yapısına gir. Birkaç film kirala; daha da iyisi kendin film yap! Kendini kıyafetler al; duvarlarını boya, evini dekore et. İçindeki özgür ruh bırak dışarı çıksın. En büyük fantezilerini insanlarla paylaş. Bırak hayallerin bugünü yönetsin.Bugün zaman planlamanıza dikkat etmeniz gerekebilir. Her zaman tarihi ve saati takip etmiyorsunuz. Ancak önemli bir görüşmeniz ya da randevunuz olabilir. Ya da bir proje ya da hedef için özel bir bitiş tarihi olabilir. Bütün sorumluluklarınızın kaydını tuttuğunuzdan emin olun. Böylelikle hiçbir şeyi kaçırmayacaksınız!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün birisiyle ilginç bir flörtleşme yaşayabilirsiniz. Sizden çok daha farklı birine doğru çekilme ihtimaliniz mevcut. Bilirsiniz ki bu tarz zıtlıklar ne kadar çekicidir! Bu insanın ne gibi özelliklere sahip olduğunu gözlemleyin. Onun sahip olduğu yetenekler ya da bazı karakteristik şeyler sizde olmadığı için onunla ilgileniyor olabilirsiniz. Bu insandan bazı şeyler öğrenmek isteyebilir ve kayıp parçaları özümsemek isteyebilirsiniz. Çünkü bazen kayıp taraflarımızı tamamlayacak insanlara doğru çekiliriz.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Terazi burcunda ilerlemeye devam ediyor. Gün içerisinde kariyeriniz adına önemli bir görüşme yapabilir veya bir süredir emek verdiğiniz alanda artık bir sonuçlanma veya tamamlanma yaşayabilirsiniz. Maddi konularda küçük şanslar olabilir.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Doğru zamanı bekleyerek sabırla hareket etmenin gerektirdiği konular karşına çıkıyor. Acele etmek istemiyorsun, konuyu yakın arkadaşınla paylaşmak istediğinde o da seninle aynı fikirde olduğunu dile getirebilir. Artan vücut ağrılarının seni rahatsız etmesi, bir süredir ertelediğin spor konusunun yeniden açılmasına sebep olabilir. Yoga ve doğru nefes alma teknikleri üzerine araştırmalara girişebilirsin.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Düşüncelerinizle baş etmekte zorlanıyorsunuz. Adeta geri dönüşüm kutusu gibi biriken her şey, zihinsel yorgunluğa davetiye çıkarıyor. Günü kendinize ayırın. Bir yürüyüş ya da günübirlik bir doğa gezisi hem ciğerlerinizin hem de ruhunuzun nefes almasına yardımcı olabilir.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Arkadaşlıklar ve gruplar size yeni fikirler getirebilir. Duygusal açıdan kendinizi yenileyebileceğiniz bir gündesiniz.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Maddi konulara şekil verecek değişimlerin olma ihtimali söz konusu. Bu şekilde sakin ve verimli bir bakış açısı ile dönüm noktalarını oldukça sakin yaşayabilirsiniz.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün başkalarının duyguları hakkında derin endişeler sizi onları dinlemek ve ihtiyaçları için anlayış göstermek adına harekete geçirebilir. Bu noktada konuşmaktan çok dinlemek çok önemlidir, içiniz kendini ifade etmek istese bile. İlişkileriniz sakince ilerliyor, çevrenizdeki insanları ve sizi derin bir memnuniyete de doğru götürüyor. Bir kaç mutluluk gözyaşı dökerseniz şaşırmayın.

11 Eylül 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bu hafta tüm işlerinizi tamamlamanın keyfini çıkaracağınız bir gün sizi bekliyor. Yine de görevlerinizi tamamlamak için acele etmemenizi tavsiye ederiz. Bir iki günlük dinlenme haftanın telaşını atmada düşündüğünüz kadar etkili olmayabilir.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi kendinize saklamak size yakışıyor. Kendinizi güvende hissetmeme duygunuzdan bir türlü kurtulamıyorsunuz. Eski olayları artık kafanızdan atmanın bir yolunu bulmalısınız. Geçmişin pürüzlerini ayıklamalısınız.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızı şu günlerde tatbikata geçirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu fırsatı iyi değerlendirin. Zira her an insanın eline böyle önemli şanslar geçmez. Hayatınızı biraz renklendirin. Arkadaş ortamlarına katılın.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Burcunuzun alacak olduğu etkilerden en doğru şekilde yarar sağlamaya çalışmalısınız. Önceliklerinizi doğru belirlemeyi başarabildiğiniz sürece her şeyin daha da iyiye gitme ihtimali var. Sınırların bilincinde olmanız gerekiyor. Ayrıca, etrafınızda bulunan kişilerle de anlaşmaya yatkın olmalısınız. İletişim açısından dikkatli olmanız gereken bir gün.

11 Eylül 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Toplumsal yaratıcılığınızın güçlü olduğu bir gün. Kendinizi yetersiz hissedebileceğiniz konulardan uzak kalmayı başarmalı ve amacınıza uygun hareket etmeyi bilmelisiniz. Eğlenmeye ve kendinize vakit ayırmalısınız.

11 Eylül 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 25' 16"
Ay
Kova
23° 46' 44"
Merkür
Koç
17° 49' 13"
Venüs
Boğa
03° 31' 58"
Mars
Koç
01° 18' 34"
Jüpiter
Boğa
24° 26' 15"
Satürn
Balık
16° 45' 16"
Uranüs
Boğa
22° 27' 54"
Neptün
Balık
28° 58' 10"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 28"
Lilith
Başak
23° 33' 57"
True Node
Koç
15° 20' 56"
Son Güncelleme : 02/05/2024 11:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>