Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Kendini Geliştiriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2021, Pazartesi

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Kendinize biraz zaman ayırmaya ihtiyacınız olabilir. Günün enerjisi sizi biraz fazla hassaslaştırabilir. Muhtemelen büyük insan kalabalığı ile çevrili olmak istemeyeceksiniz ve kendinizi bunalmış hissedeceksiniz. Uzun bir yürüyüşe çıkın ve biraz meditasyon yapın. Aklında çok şey olduğunu görebilirsiniz. Hayattan gerçekten ne istediğinizi düşünün. Hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek için neler yapabileceğinizi değerlendirin.

Artık profesyonel yönünüzü düşünmenin zamanı geldi. Hayatınıza biraz daha eğlence katmanız ve daha önce hiç yaşamadığınız zevkleri tecrübe etmeniz gerekebilir. İşi ve oyunu ayırma eğiliminiz var, ama buna çok da gerek yok. Aslında, işinizi daha eğlenceli hale getirmenin yollarını keşfettikten sonra başarılı olacaksınız!

İnançlarınız konusunda çok tutkulu olabilirsiniz. Doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorsunuz ve diğer insanlarla fikrinizi paylaşmada sıkıntı çekmiyorsunuz. Bugün, cesur bir şekilde kendinizi ifade edebilirsiniz. Ahlaki etik duygularınız harekete geçecek gibi duruyor. Gördüğünüz veya duyduğunuz bir şey sizi kışkırtabilir. Devreye girip olaylara farklı bir şekilde bakmayı insanlara göstermek isteyebilirsiniz.

Her şeyi sadece kendi bildiğin şekilde yapmak ve kabul etmek istiyorsun. Oldukça inatçısın ve çevrendekiler fikrini değiştirebileceklerine inanarak gerçekten komik duruma düşüyorlar. Bir işi yapabilecek veya alabilecek bir kişi varsa o da sensin. Doğrusu, gün içinde fikrini birkaç kez değiştirebilirsin ve bu gayet normal. Ama herkesin sana uymasını beklemen doğru olmayacaktır.Bir günlük tutmanın günlük olarak yararlı olduğunu düşünmüyorsunuz, ancak haftalar veya aylar sürdüğünde bu muazzam bir iç görü kaynağı olabilir. Şu an hayatına bir bakış açısı kazandırmalısın. Her zamankinden daha yoğunsunuz ve sonucunda kişisel yaşamınızı ihmal ettiniz. Pillerinizi yeniden şarj etmek için bile zaman ayırmalısınız. Neden son yaşanan olayları da yansıtarak, akşamınızı günlük tutarak geçirmeyesiniz?

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Keşke bir kuş olup özgürlüğe kanat çırpabilseniz! Belki de geleceği kendi tarzınızda hayal etme cesareti göstermelisiniz; böylece çok daha az tedirgin olursunuz. Kuşkusuz ki, gezegenler an itibariyla sizi kendinizi aşmaya teşvik ediyor. Artık geçmişten bağları koparma vakti. Bütün değerlerinizi iyice gözden geçirin ve yalnızca birinci derecede önemli olduğuna kanaat getirdiklerinizi tutun.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Akrep burcunda ilerlemeye devam ediyor. Günün ilk yarısında sosyal ortamlara katılabilir, arkadaşlarınızla organizasyonlar yapabilirsiniz. Öğleden sonra duygusal konuşmalar, flörtler ve romantik görüşmeler gündeme gelebilir. Hayaller ve geleceğe dair planlar konuşulabilir.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Etrafında olan biten her şeyi kontrol altına alamazsın. Bu gerçeğin farkına geç olmadan varacak olman, kontrolcü yapını törpülemeni sağlayabilir. Sanatsal alanda kendini geliştirmek için farklı kurslara yönelmek isteyebilirsin. Eğitim ve öğretim hayatında farklı bir yöne gitmek için araştırma yapabilirsin. Eğer yalnız bir Oğlak burcuysan, arkadaşların aracılığıyla tanışacağın kişiyle aranda duygusal bir bağ oluşabilir.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Toplum önünde kişisel statünüzü belirleyecek konuşmalar yapabilirsiniz. Değerinizi anlamasını istediğiniz kişilere zaman tanıyorsunuz. İlişkileriniz ve çalışma stilinizle alakalı ciddi bir düzenleme, yenilenme kararı arifesindesiniz.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde bilemediğiniz konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Gizli kalmış olaylara karşı kabullenme içine girebilirsiniz. Hayallere dalıp işlerinizi aksatmamaya özen göstermelisiniz. Dikkatsizliğiniz yüzünden işlerde aksamalar yaşanabilir. Akşam saatleri işlerinizi toparlamak için daha verimli zamanlar olabilir.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve aşk konularını birbirine karıştırıp biraz etikten çıkabilirsiniz. Bu yüzden düşünmek için her zamankinden çok zaman ayırmak size iyi gelecektir.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlar artık kendinizi doğrulama ihtiyacını size söylemeyecek. Aslında, bir imparator veya şef gibi davrandığın için Napolyon'a benzeyeceksin. Ama yolunda giden her şeye güvenmeyin çünkü rüzgar hızlıca yön değiştirebilir ve sürprizler sizin için saklanmış olabilir. Gördün mü, imparatorların bile her şey kontrolleri altında değil. Umarım burçlarını okuyorlardır!

13 Eylül 2021, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Daha başarılı olmak istemenizin altında yatan asıl sebep ne? Eğer başka bir boşluğu başarıyla veya takdirle doldurmaya çalışıyorsanız, bunu ya şimdi fark edeceksiniz ya da ileride daha can acıtıcı bir tecrübeyle öğreneceksiniz. Gerçekten neyi aradığınızı bulmak için içinize dönün.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Aşk ve ilişiklerinizi kontrollü yaşamak için göstereceğiniz çaba olumlu sonuçlar verecek. Sosyal çalışmalarda yönetici kişiliğiniz ön planda olacak. Partnerinizle gücünüzü birleştireceksiniz. Cazip kişiler ilginizi çekiyor.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün sosyal ilişkiler açısından sürpriz gelişmelere açık bir gün olabilir, arkadaşlarınızdan beklenmedik tepki ve tutumlar görebilirsiniz. Bunun geçici bir durum olduğunu unutmayın.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel önceliklerinizi doğru belirlemeye çalışın. Yapmanız gerekenleri yaptığınız sürece pek fazla sorunla karşılaşmayacak olmanız da önemli. Yaşamsal konularda var olan karamsarlıktan da olabildiğince uzaklaşmaya çalışın. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz sürece her şey daha da iyiye gidebilir.

13 Eylül 2021, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişi ile yolculuk yapma fırsatı yakalayabilirsiniz. Bazı yarım kalan işleriniz yüzünden aksaklıklar yaşayabilirsiniz. Önünüze çıkacak fırsatları değerlendirmek açısından temkinli davranmak zorundasınız.

13 Eylül 2021, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 57' 43" R
Ay
Oğlak
05° 03' 26"
Merkür
Koç
16° 24' 42"
Venüs
Koç
29° 08' 36"
Mars
Balık
28° 33' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 36' 22"
Satürn
Balık
16° 26' 29"
Uranüs
Boğa
22° 15' 41"
Neptün
Balık
28° 51' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 01"
Chiron
Koç
20° 34' 25"
Lilith
Başak
23° 10' 14"
True Node
Koç
15° 24' 37"
Son Güncelleme : 28/04/2024 21:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>