Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Hedeflerine Odaklısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2021, Cuma

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 90%

Karşınıza çıkan sosyal enerjiye kulak verin. Önemli biriyle yollarınız kesişebilir, bu kişi size yardımcı olabilir veya gelecekte etkili biri olabilir. Bu kişiylehayatınızda karşılaşabilirsiniz. Bu kişi size bazı kariyer fırsatları sunabilir. Ya da size harika bir arkadaşlık sunan kişisel bir ruh eşiniz olabilir. Bugün, mutlu karşılaşmalara açık olun.

Heyecanlanın, çünkü bu harika bir gün olacak! Her şey yolunda gidecek; sanki yenilmez gibisiniz. İşte, ekip üyeleri sizi lider olarak görecek. Evde, aile üyeleri şükran ve şefkatini size gösterecek. Bir insan daha ne isteyebilir ki? Bu şansı kumarhanede değerlendirmek konusunda cezbedilirseniz, işin heyecanından etkilenmeyin. Siz zaten kazandınız. Gerçekten her şeye sahipsiniz. Tadını çıkarın! Bu parlayan anı kazandınız.

Bunu daha kibar söylemenin bir yolu yok, tutku bugün aklınızdan çıkmayacak. Bu ruh hali, eğer hayatınızda önemli biri yoksa sizin için oldukça can sıkıcı olabilir. Neden bir değişiklik yapmıyorsunuz? Arkadaşlarınızdan biraz çöpçatanlık yapmalarını isteyin. Ya da, para sıkıntınız yoksa, bir çöpçatanlık hizmetine katılın. Hayatınızda özel biri olacak olursa, bu gece birlikte kaliteli zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Çevreni yorgun ve huysuz insanlar sarabilir; o yüzden kendini korumak zorunda kalabilirsin. Sen kendi işlerine odaklan ve beladan uzak dur. Eğer aile üyelerin veya arkadaşların asabi ve alıngan tavırlar sergiliyorsa, seni alevli tartışmalara çekmeye çalışabilirler. Halbuki bu tartışmalara girmene gerek yok. Onlarla sohbetini daha pozitif bir zamana sakla!Bugün elinize evinizde biraz değişiklik yapma fırsatı geçebilir. Dekorasyonu değiştirmeye, yeni bir ev arkadaşı edinmeye ya da taşınmaya karar verebilirsiniz. Araziye yapılacak bir yatırım da söz konusu olabilir. Bu konuda en ufak bir çaba harcayamaya dahi üşeniyor olabilirsiniz, ancak bu tuzağa düşmeyin. Durumu nesnel bir gözle uzun uzun değerlendirin ve son kararınızı vermeden önce bütün seçenekleri iyice tartın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yıldızların bugünkü pozisyonu geçen üç haftada ektiğinin ürünün meyvesini almaya hak kazandığını söylüyor. Fakat bu ancak, başkalarının kültürlerini ve varlıklarını kabul edersen gerçekleşebilir. Eğer etmezsen, sessizliğe gömülebilirsin. Bir #burçAdı# olarak, rahatsızlıklarını maskelemekten mahrum olacaksın.

17 Eylül 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay sizin burcunuzda ilerliyor. Güne biraz daha keyifsiz veya düşük enerjiyle başladığınızı hissedebilirsiniz. Baş ağrıları, tansiyon ve kronik rahatsızlıklara karşı dikkat edin. Cildinize ve suratınıza kullandığınız ürünlerde daha titiz olun.

17 Eylül 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hedeflerine sıkı sıkıya bağlılığın, planlarını gerçekleştirirken adım atmanı kolaylaşıyor. Gün içindeki gelişmeler, programını sekteye uğratsa da aklındakileri bir şekilde gerçekleştirmeyi başaracaksın. Çevrende yardıma ihtiyacı olduğu düşündüğün kişilere her anlamda yardım elini uzatmaktan geri durmuyorsun. Sana iyi geldiğini düşündüğün bazı alışkanlıkların zarar verdiğini fark edebilirsin.

17 Eylül 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Öfkeniz,yerinizde rekabetin dozunu arttırabilir. Güç savaşı içerisinde kendinizi ispatlama çabasını abartabilirsiniz. Sempatikliğinizi ve anlayışınızı yitirmek, istediğinizi elde etmenizi zorlaştırıyor.

17 Eylül 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Yenilenmeye gitmek isteyebilirsiniz. Parasal konularda başkalarından alacağınız destekler var. Fikirlerinizdeki ısrarcı davranabilirsiniz. Gelecek yönünde beklentilerinizde doğru kararlar vermek isteği içinde olacaksınız. Sorumlu olduğunuz konularda alternatif planlar yapabilirsiniz.

17 Eylül 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı kişilere iyilik de yapmak isteyebilirisiniz. arkadaşlarınızla bir arada bulunmak, onlarla fikir alışverişi yapmak ve onlara zaman ayırmak size çok iyi gelebilir.

17 Eylül 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Son zamanlarda, yeteri kadar organize olamamakla ve yaptığın işleri mantık çerçevesinde icra edememekle eleştiriliyor olabilirsin. Bugün, bu tavırlarının gerekçesi olduğunu hissedebilirsin. Uzmanlık alanında niş bir alan açman için karşına bir fırsat çıkabilir ve aleyhinde konuşanların yüzünü kızartabilirsin.

17 Eylül 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Elinizden gelenin en iyisini yapmaya devam ederseniz, kariyerinizde aranan biri olmanız çok yakın. Uzun zamandır ziyaret etmek istediğiniz bir yere gitme şansını çok yakın zamanda bulabilirsiniz. Partnerinizin veya flörtünüzün eski bir tartışmayı unutması tahmin ettiğinizden daha zor olacak.

17 Eylül 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Düşüncelerinizi paylaşmak için gerekli potansiyele sahip olmanıza rağmen, bastırdığınız duygular yüzünden, zaman kaybına uğruyorsunuz. Bugün, yeteneklerinizi sergilemek fırsatlar var. Hiçbir konuda taviz vermemelisiniz.

17 Eylül 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Bugün radikal kararlar alabilirsiniz. Bunun için gereken güç şu sıralar sizde mevcut.

17 Eylül 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kişisel çabalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakma şansınız da var. Olumsuz düşüncelerden uzak durabildiğiniz takdirde kendinizi daha iyi hissetmeye başlayacaksınız. Her şeyin daha iyiye gitmesi için elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor.

17 Eylül 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsten yeni biri ile duygusal birlikteliğe başlayabilirsiniz. Kararlı tavrınız aşk hayatınızın düzene girmesinde büyük rol oynayacak. İş yerinde önceden yaşadığınız kötü bir olayın tekrar gündeme gelmesi söz konusu. Bu olay önceleri biraz huzurunuzu kaçırsa da daha sonra olaylar tamamen sizin lehinize gelişecek. Parasal açıdan birden ani harcamalar yahut zorunlu yatırımlar çıkabilir. Sağlığınıza dikkat edin. Uyku bozukluğu nedeniyle konsantrasyon eksikliği yaşayabilirsiniz.

17 Eylül 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 31' 28" R
Ay
Akrep
19° 46' 39" R
Merkür
Koç
15° 59' 05"
Venüs
Koç
24° 47' 13"
Mars
Balık
25° 50' 01"
Jüpiter
Boğa
22° 47' 09"
Satürn
Balık
16° 07' 04"
Uranüs
Boğa
22° 03' 41"
Neptün
Balık
28° 45' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 17"
Lilith
Başak
22° 46' 42"
True Node
Koç
15° 35' 45"
Son Güncelleme : 25/04/2024 09:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>