Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Değişim Başlıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

16 Eylül 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Aklınız bir karış havada ve muhtemelen kalbiniz de öyle. Yapabileceğiniz en iyi şey bir arkadaşınızı çağırmak (kadın olursa daha iyi olabilir) ve onunla tam olarak ne hissettiğinizi konuşmak. Kendiniz ve duygularınız hakkında yargıda bulunmaktan kaçının. Hissettiklerinizden dolayı utanmayın. Size gerçekten yardımcı olabilmesi için içeride neler olup bittiğini arkadaşınızla açıkça konuşun.

Kendinizi daha açık ifade etmek üzerine çalışmak sizin için iyi olacak. Geçmişte, çevreniz sizi sık sık ortada bırakıp bir şeyler için suçlamış olabilir. Görünüşe göre bakış açınız bulanıklaştı ve bağlılık hissiniz de azaldı. Bugün doğru ve yanlış hissinizi birbirinden ayırt etmek için ideal bir gün olacaktır.

Etrafınızdakilere yeni bir yakınlık duygusu hissetmenizle bugün özellikle mutlu olabilirsiniz. İş ve maddi hayatınız gayet yolunda gidiyor ve geleceğiniz parlak gözüküyor. Gelecekte denemek isteyeceğiniz projelere yönelebilirsiniz, bu da hevesinizi arttırabilir. Fikirler daha da hızlı ve daha fazla sıklıkla gelecek gibi görünüyor. Gününüz güzel olsun.

İnsanlarla iletişimin güçleneceği bir gün. İrtibatının koptuğu kişilerle tekrar bağlantı kurabilirsin. Enerjileri hayatına yepyeni bir perspektif getirebilir; öyle ki getireceği zenginlik seni şaşırtabilir. Yeni insanlarla tanışman da olası görünüyor. Dışarı çıkıp insanlara karışmaktan geri durma!Yıldızların bugünkü pozisyonu geçen üç haftada ektiğinin ürünün meyvesini almaya hak kazandığını söylüyor. Fakat bu ancak, başkalarının kültürlerini ve varlıklarını kabul edersen gerçekleşebilir. Eğer etmezsen, sessizliğe gömülebilirsin. Bir #burçAdı# olarak, rahatsızlıklarını maskelemekten mahrum olacaksın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Geçmişte fiziksel becerileriniz olduğunuz inanmayı reddetmiş olabilirsiniz, ama bugün onları reddetmek imkansız. Başkalarından hakkınızda gelen görüler, öngörüler ve bir takım telepatik mesajlar gün boyu aklınıza düşüp durabilir. Bunu garip bir şey olarak addetmemelisiniz, aksine bunu ruhsal gücünüzün bir kaynağı olarak düşünmelisiniz. Bu tarz yetenekler kendinizi düşünerek arttığı gibi başkalarını düşünerek de gelişir.

16 Eylül 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay sizin burcunuzda ilerliyor. Güne biraz daha keyifsiz veya düşük enerjiyle başladığınızı hissedebilirsiniz. Baş ağrıları, tansiyon ve kronik rahatsızlıklara karşı dikkat edin. Cildinize ve suratınıza kullandığınız ürünlerde daha titiz olun.

16 Eylül 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ay, sabah saatlerinden itibaren boşlukta hareket edecek. Kapalı sandıkların kapısı bir anda açılabilir, üzerini örttüğün konular yeniden gündeme gelebilir. Ertelemek istesen de değişim senin için kaçınılmaz. Karşına çıkan fırsatlar, birikimini değerlendirmek istetecek. Yakın bir arkadaşınla, yılın yorgunluğu atmak için, ufak bir tatili planı yapmak üzere organize olabilirsiniz.

16 Eylül 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızda ekibinize hitap ederken duygusal yakınlık kurmak isteyeceksiniz. Güven duygusunu kazanmanız için soğuk bir duruş sergilemekten vazgeçiyorsunuz. İyi ilişkiler kurmak, iyi işler çıkarmanızı sağlayacaktır.

16 Eylül 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kişisel hassasiyetiniz olan konular gündeminizi etkileyebilir. Yeni başlangıçlar yapmak için hevesli bir gündesiniz. Bedeninize ait konuları ihmal etmemeye çalışın. Eşinizle ilgili konularda sıkışıklıklar yaşayabilirsiniz. Gün içinde riske girmeye yatkınsınız. Rahatça aksiyon alacağınız zamanlar var. Akşam saatleri program yapmak için uygun.

16 Eylül 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Başaramadığınız noktalarda eğitim almak ya da bilen kişilere danışmaktan çekinmeyin, bu sizi de başarılı ve tecrübeli yapacaktır.

16 Eylül 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

En sevdiğiniz kadın yazarın son zamanlarda yepyeni bir romanı yayımlanmış olabilir. Bu size ilham verebilir. Özellikle zihinsel olarak tetikte ve yaratıcı bir ruh halinde olacaksınız. Sanatsal bir projeye el atmayı düşünüyorsanız bunu yapmanın tam zamanı. En yakınlarınızla kurduğunuz iletişim sorunsuz ilerleyecek ve kendinizi sevecen ve iletişime açık hissedeceksiniz. Romantizm, partnerinizle ortak ilgi alanlarınız üzerine ettiğiniz sohbetlerle artacak.

16 Eylül 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Uzaktan bir aile üyenizden gelecek haberle bir süre aklınız meşgul olabilir. Bir miras meselesi ile uğraşıyorsanız hayat planlarınızı buradan kazancınız üzerine yapmamanız mantıklı olacaktır. Eğer bir şans verirseniz, beklemediğiniz bazı insanlarla yakın arkadaşlık kurmanız mümkün.

16 Eylül 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün inatçı yapınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız. Eğer kalbiniz boş ise, çevrenizde ve arkadaş gruplarınızda ilginizi çekecek biri ile tanışabilirsiniz. Duygularınızı sınamalı ve temkinli davranmalısınız.

16 Eylül 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun süredir kafanızda olan bir konu çözüme ulaşacak. Bir yakınınıza ya da dostunuza yardımınız olacak. Bu onu gerçekten çok mutlu edecek. Toplum yaşamınızda ve aşkta başarılı olacaksınız. Duygularınız kabaracak.

16 Eylül 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yaşamsal konularda daha sabırı olmaya çalışın. Harekete geçme noktasında ufak tefek zorluklarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelme şansınız var. Enerjinizi en doğru şekilde kullanmanız gereken bir gündesiniz. Ayrıca, geçmişte yapmış olduğunuz hatalardan da ders çıkartmalı ve tekrar etmemeye çalışmalısınız.

16 Eylül 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Olayları çok fazla yargılayarak yorum getiriyorsunuz. Bugün Ay'ın bulunduğu konum, duygusal saplantılarınızı daha belirgin hale getiriyor. Kalabalık yerlerden sıkılabilir ve içsel dinginliğiniz için sessiz yerleri tercih edebilirsiniz.

16 Eylül 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 44' 34" R
Ay
Başak
08° 37' 21"
Merkür
Koç
17° 34' 11"
Venüs
Koç
17° 28' 29"
Mars
Balık
21° 14' 41"
Jüpiter
Boğa
21° 25' 20"
Satürn
Balık
15° 32' 50"
Uranüs
Boğa
21° 43' 56"
Neptün
Balık
28° 33' 27"
Plüton
Kova
02° 03' 41"
Chiron
Koç
20° 01' 39"
Lilith
Başak
22° 07' 14"
True Node
Koç
15° 36' 32"
Son Güncelleme : 19/04/2024 10:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>