Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Geleceğini İnşa Ediyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2021, Çarşamba

Aşk 100%
Para 80%
Sağlık 70%

Bugün fikirlerinizi paylaşma isteğinde olabilirsiniz. Aslanın artık biraz kükremesi gerek! Bazı güçlü inançlarınız ve tutkulu fikirleriniz var bu yüzden konuşmaktan çekinmeyin. Anca bir dinleyiciye ihtiyacınız var. Sevdiklerinizi etrafınızda toplayın ve düşüncelerinizi onlarla paylaşın. Ya da bir arkadaşınızı öğle yemeğine davet edin ona hislerinizi açın. Gerçekten düşündüğünüz şeyi yaparsanız, kendinizi iyi hissedeceksiniz!

Son birkaç hafta size göre biraz fazla ciddi olmuş olabilir ama böyle şeyler arada bir de olsa iyidir. Etrafta dalga geçmeye meyilli olabilirsiniz, bu da bazen işinizi yapmanıza engel oluyor. Gündelik hayatınızı organize etmek için bugünü seçin, böylece kendi sorumluluklarınızı yerine getirmeniz ve biraz eğlenmeniz için vaktiniz olur.

Eğer ufkuzunu sıra dışı bir şekilde genişletmek istiyorsanız, bugün düşünceleriniz aniden gerçeğe dönüşebilir. Tanıdığınız birisi yapmak istediğiniz şey için size fırsatla gelebilir. Bir süreliğine düşünebilirsiniz fakat bu aşamayı çok da uzatmayın. Bu fırsat insanın ayağına bir kere gelir! Her açıdan düşünün. Büyük ihtimalle, isteğinizin peşinden gideceksiniz.

Bugün, dengeli ve mantığa uygun bir yaklaşımın sorunlarını çözmene yardım ettiğini görebilirsin. Başkalarının duygularıyla ilgili karışık bir durumun içinde kendini bulabilirsin. Sahip oldukları mevcut yoğun enerji seni bunaltmasın. Kalabalığın arasından sıyrıl ve biraz meditasyon yapmayı dene. Böylece bütün bu saçmalığı kesecek bir yaklaşım yakalayabilirsin!Öyleyse planını eyleme dök.Geçmişte fiziksel becerileriniz olduğunuz inanmayı reddetmiş olabilirsiniz, ama bugün onları reddetmek imkansız. Başkalarından hakkınızda gelen görüler, öngörüler ve bir takım telepatik mesajlar gün boyu aklınıza düşüp durabilir. Bunu garip bir şey olarak addetmemelisiniz, aksine bunu ruhsal gücünüzün bir kaynağı olarak düşünmelisiniz. Bu tarz yetenekler kendinizi düşünerek arttığı gibi başkalarını düşünerek de gelişir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi bazı şeylerin dışında hissedebilirsiniz, belki de dün geceki fazla müsamahadan kaynaklanıyordur. Sorumluluklarınız olmasına rağmen, tüm gün evde kalma fikri tarafından cezbedilebilirsiniz. Bu sizin için akıllıca bir hareket olabilir, zira öğleden sonra kendinizi çok daha iyi hissediyor olacaksınız. Sabahınızı rahatlayarak ve kendinizle ilgilenerek geçirin ve günün geri kalan kısmının sie neler getireceğine bakın.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında fevri tepkilere ve ani fikir değişikliklerine açıksınız. Anlık bir durum, bir söz veya bir tavır bazı insanlarla ilgili fikirlerinizi değiştirebilir. Uzaklardaki kişilerle telefonlaşabilirsiniz. İlerleyen saatlerde duygu ve dürtüler daha baskın çalışacak.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Sosyal çevrenin ve arkadaşlık ilişkilerinin merkezinde olduğu bir gün. Zamanını dostlarınla geçirmek isteyebilirsin. Geleceğe yönelik karar alırken, keskin çıkışların ile dikkatleri üzerine çekebilirsin. Beklentilerini dile getirmekten çekinmeyeceksin. Mücadele gezegeni Mars, hava burcunda hareket ediyor. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinin kariyerindeki yükselişini kutlamak isteyebilirsiniz.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizden etkilendiğiniz kişiler olabilir. Duygularınızı açıp açmama konusunda kararsızlık yaşıyorsunuz. İyi düşünün ve emin olduğunuz bir şeyler varsa, adım atmaktan çekinmeyin.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yoğunlaşacağınız zamanlar var. İlişkilerinizdeki hassas dengeler bugün daha fazla görünür olabilir. Karşınızdakilere korumacı davranabilirsiniz. Bedeninize ait konuları ihmal etmeyin. Ailenize karşı yerine getirmeniz gereken sorumluluklar oluşabilir. İmaj değişikliği için uygun bir gün.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda duygularınızı samimiyetle ifade ederseniz olumlu tepkiler alacağınız bir gündesiniz. Bugünlerde cesaret sizin için oldukça önemli olacak.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün her şeyi idare etmekte zorlanabilirsiniz çünkü aklınız tam anlamıyla çözüme ulaştıramadan bir sorundan diğerine atlıyor. Bugün çözüm bulmak için uygun bir gün değil. Araştırma yapıp sorular sormak ve bulguları toparlamak sizin için çok daha iyi olacaktır. İletişim kanallarınızı açık tutun ve herhangi birinden aldığınız cevapları nihai addetmeyin. İşleri aktif ve yüzeysel tutarak pek çok şey başarabilirsiniz.

15 Eylül 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızın geleceğinden emin değilseniz planlar kurmak ve beklemek yerine kendinizi anın akışına bırakmaya çalışın. Sizi bulacak olan her şartta bulacaktır. Profesyonel hayatınızda kendinize yüklediğiniz sorumluluklar biraz fazla olabilse de kısa bir dinlenme fırsatı bulursanız her şeyi planlamış ve halletmiş olarak geri döneceksiniz.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mantığınızın sizi yanıltmasına izin vermek istemiyor bazen olumlu olmayabilir. Çok derin düşünen ve olayları ayrıntıları ile inceleyen kişilerde hata yapabilir. Bugün ince işler peşinde koşacaksınız. Doğru yolu bulmalısınız.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sosyal açıdan kendinizi daha aktif hissedeceksiniz. Ön planda olma arzunuz var ancak bunun için biraz daha sabırlı olmanız gerektiğini de unutmayın. Kendiniz için en doğrusuna karar vermeniz gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Güçlü iradenize de fazlasıyla ihtiyaç duyabileceğiniz bir gün.

15 Eylül 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün beklemek yerine yarım kalan işlerinizi yeniden yapılandırabilirsiniz. Zeki yönlerinizin başkalarının işine yaradığını görmek sizi mutlu edebilir. Maddesel sorunlarınızın başınızı ağrıtmasını istemiyorsanız, bütçenizi iyi hesaplayın.

15 Eylül 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 30' 39" R
Ay
Akrep
19° 36' 18" R
Merkür
Koç
15° 59' 06"
Venüs
Koç
24° 46' 12"
Mars
Balık
25° 49' 22"
Jüpiter
Boğa
22° 46' 57"
Satürn
Balık
16° 06' 59"
Uranüs
Boğa
22° 03' 38"
Neptün
Balık
28° 45' 03"
Plüton
Kova
02° 05' 26"
Chiron
Koç
20° 22' 14"
Lilith
Başak
22° 46' 37"
True Node
Koç
15° 35' 47"
Son Güncelleme : 25/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>