Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Çözüm Arıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2021, Cumartesi

Aşk 100%
Para 100%
Sağlık 90%

Bugün, rahatlamak için iyi bir gün. Biraz sosyalleşmek için zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Bazı düşüncelerinizi ve hayallerinizi paylaşmanız için yakın bir arkadaşınızı öğle yemeğine davet edin. Sizi önemseyen biriyle vakit geçirmek daha iyi hissettirecek. Ayrıca sevgilinizle evde tembel bir akşam geçirme fikrine de sıcak bakabilirsiniz. Birlikte basit şeyler yapın: bir film izleyin, konuşun ve sarılın.

Eğitim ve kariyer hedefleriniz şu sıralar önem sıralamasında bir numaraya yerleşmiş olabilir. Sırf özlediğiniz için üniversiteye geri dönmeyi ya da kariyer alanında uzmanlaşmanıza yardımcı olabilecek kurslara katılmayı düşünebilirsiniz. Her türlü, hedeflerinizi net bir biçimde ifade edecek ve onlara ulaşmak için net planlar yapacaksınız. Hala bir hareket planınız yoksa da, olacak. Altına hücum!

bugün, sistematik olarak son zamanlarda canınızı sıkan tüm küçük sorunlarla yüzleşiyor ve çözüm buldukça, hayatınızdaki memnuniyetsizlikler ortadan kalkacak. Tolerans seviyeniz çok düşük hatta yok denilebilir. Son zamanlarda sizi sinir eden arkadaşlarınıza ya da aile fertlerinizden uzaklaşın. Gardrobunuz, size denk gelmeyen ya da artık kendinize yakıştıramadığınız kıyafetleri gözden çıkarmanıza rağmen çok hızlı doluyor...

Doğrudan problemlerin içine girmek yerine, kendini biraz onlardan uzak tut ki gelecekleri gör. Çukurların geldiğini göremeyebilirsin, bu nedenle başka bir yol düşün. Kaçınabileceğin bir çukura düşerek vaktini boşa harcama. Duygularınla baş etmek zor olabilir, çünkü büyük olasılıkla, bu tür bir yoğunlukla başa çıkabilmenin genel yolu, sadece onu uzaklaştırmak, görmezden gelmek ve ussal seviyede tutmaktır. Aksi bir davranış, sana çok iyi hizmet etmeyecektir.Bugün, içinde bulunduğunuz her duruma biraz düşmanca bir ton veren duygusal bir iz başrolü kapabilir. Bugünün en önemli dersi, tavırlarınızda ısrarcı ve katı olmamak ve kendinizi yeni deneyimlere kapatmamak olacaktır. Çevrenizdekilerle etkileşimde bulunmanın her şeyi eski dengesine döndüren şey olduğunu göreceksiniz. Maskülen ve feminen yanlarınız son derece büyük bir uyumla bir araya gelecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün elinize evinizde biraz değişiklik yapma fırsatı geçebilir. Dekorasyonu değiştirmeye, yeni bir ev arkadaşı edinmeye ya da taşınmaya karar verebilirsiniz. Araziye yapılacak bir yatırım da söz konusu olabilir. Bu konuda en ufak bir çaba harcayamaya dahi üşeniyor olabilirsiniz, ancak bu tuzağa düşmeyin. Durumu nesnel bir gözle uzun uzun değerlendirin ve son kararınızı vermeden önce bütün seçenekleri iyice tartın.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün Ay Kova burcunda ilerliyor. Kıtlık bilincinde olmadığınız sürece parayı kendinize çekebileceğiniz bir gün. İhtiyaçlarınızdan kaynaklı daha fazla para kazanma, daha fazla paraya ihtiyaç duyma duygusu ortaya çıkabilir. Emeklerinizin karşılığını alabilirsiniz.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hafta içinde uğraşmak istemediğin durumları çözmek için vakit ayırabileceğin bir gündesin. Gün boyunca vaktini alacak bu konular, sosyal aktivitelerine vakit bırakmayabilir. Eğer sevgilisinden yeni ayrılmış bir Oğlak burcuysan, bir süre yalnız kalmayı tercih edeceksin. Akşam saatlerinde, sevdiklerini evinde ağırlamak istemen, onları mutlu ederken sana da iyi gelecek.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sosyal çevrenizde kendinize yer edinmek için kişisel sınırlarınızı aşıyorsunuz. İnsan ilişkilerinde karşılaştığınız bazı sorunlar sizi yalnızlık korkusuyla yüzleştirmiş olabilir. Yakın ve iyi niyetli yaklaşımlar arkadaşlıklarınızı iyileştiriyor.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün elinizdekileri, paranızı daha dikkatli değerlendirmeye çalışmalısınız. Kişisel yeteneklerinizden yararlanabilirsiniz.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde vereceğiniz tepkiler çevrenizdekilere her zamankinden farklı gelebilir. Bu durum hoşunuza gidebilir. Kendinizi taktir edebilirsiniz.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bir kere ilk adımı attığınızda, geri kalanı çocuk oyuncağı olacak. Göz açıp kapayıncaya kadar çok çaba sarfetmeden bütün maratonu tamamlamış olacaksınız. Gelgelelim, dikkat etmeniz gereken bitirme çizgisine giden yolda herhangi birisini ezmemeniz. Yanınızdaki koşuculara dikkat edin ve onları birer rakip olarak değil de arkadaş ve taraftar olarak görün.

18 Eylül 2021, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakınlarınıza odaklandıkça onların ihtiyaç ve hassasiyetlerini daha iyi fark edecek ve daha iyi bir iletişim kuracaksınız. Farkında olsanız da olmasanız da eylemlerinizden yansıyan cazibeyle bugün insanları kendi fikirlerinizi ikna etmek oldukça kolay olacaktır.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ani tepkileriniz yüzünden yorgun düşebilirsiniz. Duygusal konularda yakınlarınızın sorunlarıyla ilgilenmek zorunda kalacaksınız. Aşırı çalışmanız gereken bir gün. Enerjinizi bölmeden çevrenizle birlikte yoğunlaşmalısınız.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sınırlar üzerinde biraz daha etkin adımlar atabilirsiniz. Sorunları tamamen geride bırakmak için biraz daha beklemede kalmanız gerekiyor. Aceleci davrandığınız sürece her şeyin daha karmaşık olabileceğini de unutmayın. Hata yapmamanız gereken bir gündesiniz.

18 Eylül 2021, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal anlamda yeni girişimlerde bulunmak isteyebileceğiniz bir gün. Bu durum sevgilinize güven, sağduyu ve hareketlilik kazandıracak. Fakat dikkat edilmediği takdirde kıskançlık söz konusu olabilir. Yarım kalmış tüm işleri tamamlamış olmanız da bugünü rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Ama bu bunalımınız uzun sürmeyecek. İşinize yakınlık duyacağınız gelişmeler gündeme gelebilir. Gereksiz harcamalarda ipin ucunu kaçırdınız gibi. Bedeninizi güçlendirmek için vitamin desteği alabilirsiniz

18 Eylül 2021, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 11' 25" R
Ay
Başak
14° 01' 50"
Merkür
Koç
17° 20' 57"
Venüs
Koç
18° 02' 24"
Mars
Balık
21° 35' 59"
Jüpiter
Boğa
21° 31' 37"
Satürn
Balık
15° 35' 33"
Uranüs
Boğa
21° 45' 26"
Neptün
Balık
28° 34' 22"
Plüton
Kova
02° 03' 51"
Chiron
Koç
20° 03' 15"
Lilith
Başak
22° 10' 17"
True Node
Koç
15° 37' 09"
Son Güncelleme : 19/04/2024 21:40

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>