Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Nefes Alıyorsun! Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mart 2023, Salı

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 70%

Aşk hayatın için güzel kararlar alacağın bir gündesin. Bazı şeyleri kafanda netleştirecek ve öyle adımlar atacaksın. Hayatında nasıl bir ilişki istediğine karar vererek beklentilerini hoşlandığın kişiye belli edebilirsin.

Geçinemediğiniz biri var. Yetkilerini silah olarak kullanmaktan çekinmiyor. Bu sürtüşme ortadan kalkmadan çalışılamayacağı inancıyla bu konuyu tartışmak isteyeceksiniz

Bir ortamda parasal konularda planı olan birisi varsa o da sensin. Ancak bugün para ile alakalı konularda işleri başkalarına bırakmalısın. Etrafındakilerin en az senin kadar sorumluluk alması gerekecek bugün.

Egzersiz programını değiştirmek ve kendine daha uygun seçenekler bulmak için güzel bir gündesin. Sana neyin yarayıp neyin yaramadığını anlayabilir ve hem diyetini hem de egzersiz programını baştan düzenleyebilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Her ne kadar parana dikkat etsen de bazen çok fazla para harcayabiliyorsun. Hislerinle hareket etmek ve ani kararlar almak maddi durumunu etkileyebilir bugün. Çok fazla para harcamamalı ve para gerektirmeyen aktivitelere odaklanmalısın bugün.

21 Mart 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, daha iyi iletişim, kişisel ve profesyonel gelişimin yolunu açacak. Meslektaşlarınızla yeni bir anlaşmaya varabilir veya operasyonların daha sorunsuz yürümesini sağlayan son teknoloji ekipmanlar alabilirsiniz. Romantik ilişkiler, belki de artan iletişim nedeniyle gelişir. Sezginiz başkalarıyla uğraşırken size avantaj sağlayabilir.

21 Mart 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

En çok sıkıştığın noktalarda rahatça nefes alabildiğini görmek yüreğine su serpecek. Arada kalmayı sevmeyen birisi olarak net kararlar almaya devam edeceksin. Aranın bozuk olduğu, artık görüşmediğin biri yakının seninle iletişime geçebilir. Yeteneklerini ortaya koyacağın durumlar söz konusu olabilir.

21 Mart 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Konuşmadığınız, yer vermediğiniz her duygu bugün farklı şekillerde karşınıza çıkabilir. Bastırmak yerine yaşamayı tercih etmelisiniz. Kendinize, sonunda üzüleceğinizi bilseniz her şeyi açıkça gösterdiğinizde aslında o kadar da üzülmediğinizi ispat edebilirsiniz.

21 Mart 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün bir süredir ilgilendiğiniz konularda eğitim almaya başlayabilirsiniz. Yeni sorumluluklar gündeme gelebilir. İşlerinize daha yenilikçi bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. İlişkilerinize daha olumlu gelişmeler olabilir. Düşünsel olarak kendinizi parlatacağınız bir gündesiniz. Duygusal konular sizi zorlayabilir. Daha anlaşılır bir dil kullanmaya dikkat edin.

21 Mart 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yaptığınız atılımlar bugün sonuç vermese bile ilerleyen günlerde verecektir o yüzden hemen duygusal bir şekilde yapmak istediklerinizden vazgeçmemelisiniz.

21 Mart 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İnsanlarla daha çok iletişime girmek sana yarar sağlayabilir. Planlarını gerçekleştirmek için dışarıdan ilham almak isteyeceksin. Çevreni analiz edip gözlemlemeyi ihmal etmemelisin. Bu sayede işler istediğin gibi gerçekleşebilir.

21 Mart 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün size her alanda olduğu gibi maddi anlamda da bir ödül vaat ediyor. Bir süredir tatsız giden aile ile ilgili konular şimdi her şeyi daha sağlam bir hale getirmek adına çözülüyor. Her şey yoluna girip ortalık sakinleştikten sonra aşk hayatı, tutkuları canlı tutmak için yeniden alevlenmeyi gerektirebilir.

21 Mart 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün sıra dışı konular ilginizi çekecek fakat sınırlarınızı öyle güzel çizeceksiniz ki, hiç kimsenin size zarar vermesine izin vermeyeceksiniz. Duygularınız atakta, fakat sakinsiniz... Elinizden, istemediğiniz bir para çıkabilir.

21 Mart 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazen işyerinde başarısızlıklarla uğraşmanız gerekebilir. Cesur olun ve bu aksilikleri kendinizi iyileştirmek için fırsat olarak görün. Eğer bunu başarabilirseniz, bu dönemden eskisinden daha güçlü çıkacaksınız. Özel hayatınızda da içinizden geleni söyleyebilirsiniz. Elbette ne olursa olsun fikirlerinizi savunun, ama etrafınızdakilerin söylediklerine de kulak vermeyi unutmayın. Zor koşullar fiziksel olarak da ortaya çıkabilir. Daha sakin ve sessiz bir ortamın tadını çıkarabilmek için, kendinize mümkün olduğunca zaman ayırın.

21 Mart 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; ev, aile, gayrimenkul konularında yeni kararlar alabilirsiniz. Bazı iletişim sorunları, gündelik rutinlerde aksamalar gerçekleşebilir. Plüton’un kova burcu transitiyle; maddi kaynaklarınızla ilgili güçleneceğiniz bir sürece gireceksiniz. Bu süreçte krizleri doğru yönetirsiniz maddi olarak beklediğinizden daha fazla güç kazanabilirsiniz.

21 Mart 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle uyumlu bir birlikteliğiniz var. Duygusal anlamda mantıklı hareket ederseniz, bu ilişkinizde daha mutlu olursunuz. Eğer yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz bir işte çalışıyorsanız, çevrenizdeki insanlarla olan ilişkilerinizde son derece olumlu ve dikkatli olmalısınız. Gün içerisinde parayla ilgili çıkabilecek anlaşmazlıkları ortadan kaldırmak için bütün enerjinizi harcamanız gerebilir. Günlük hayatın koşuşturmacası içinde sağlığınızı ihmal ediyorsunuz.

21 Mart 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 21' 57" R
Ay
Koç
22° 50' 20" R
Merkür
Koç
20° 29' 17"
Venüs
Boğa
08° 32' 42"
Mars
Koç
04° 26' 23"
Jüpiter
Boğa
25° 23' 30"
Satürn
Balık
17° 05' 40"
Uranüs
Boğa
22° 41' 57"
Neptün
Balık
29° 05' 12"
Plüton
Kova
02° 06' 03"
Chiron
Koç
20° 59' 57"
Lilith
Başak
24° 01' 01"
True Node
Koç
15° 24' 38"
Son Güncelleme : 06/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>