Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Duygusal İniş - Çıkışlar Yaşayabilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Mayıs 2020, Perşembe

Aşk 90%
Para 20%
Sağlık 90%

Bugün kendinizi biraz gözyaşlarına boğulmuş halde bulursanız şaşırmayın. Günün gezegensel etkileri, kendi hisleriniz de dahil olmak üzere hemen hemen her şeye duyarlılığınızı artırabilir. Moralinizi yüksek tutun, çünkü bu kesinlikle kısa süreli bir durum. Gerektiğinde gözyaşlarınızın akmasına izin verin çünkü bu son derece rahatlatıcı olabilir. Çok fazla da kendinizi buna kaptırmayın, çünkü yarın her şey daha iyi olacak. Bugün kendinize iyi bakın yeter.

Bugün insanlarla ve durumlarla iyi ilişki kurmanız için bir takım ayarlamalar yapmanız gerekebilir. Her nasıl olduysa, işlerin biraz ayarı kaçmış ve ne kadar çok uyum sağlamaya çalışırsanız o kadar garip hisseceksiniz. Diğer insanların savaşlarına dahil olmamaya çalışın ve gerçek hayat ile hayal arasındaki dengeyi kurmak için uğraş verin. Kendinizinkiyle başa çıkmayı unuttuğunuzda başkalarının dünyasının içindeyken yakalanmamaya çalışın.

Başka bir ülkede yaşamayı mı düşünüyorsunuz? Eğer öyleyse, belki artık bunun zamanı gelmiştir. Faaliyet alanınızdaki şeylerin gerçekleştiği yerde olmalısınız. İnsanlar sizin naptığınızla çok ilgileniyor. Bir karar verin ve buna bu karar sadık kalın!

Adeta bir akımlı tel gibisin. Elbette önümüzdeki gün, her çeşit değiş tokuşa ve etkileşime olanak sağladığı için tam sana göre olacak. Fikirler zihninde uçuşup duracak ve bazı tesadüfi tanışma ve karşılaşmalar yaşayacaksın. Her ihtimalde gün sonuna kadar heyecan ve gerilim sürecek. Gergin enerjiler, kesinlikle gözle görülür olacak!Bir değişiklik için hazırsınız, bunun hakkında hiç şüphe yok. Yaşlandıkça ilgi alanlarınız genişliyor ve bu yeni ilgi alanlarından bazılarını ciddi olarak takip etmeyi düşünüyorsunuz. Belki okula dönmek ya da en azından bazı yetişkin eğitim kursları olabilir. Dünyayı kendiniz için yeni bir yer yapmaya hazırsınız. Devam edin ve bir yerden başlayın!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arabanızda gaza basmış giderken birden karşınıza bir yokuş çıkıveriyor. Yönünüzü değiştirip iyi bildiğiniz güvenli ve pürüzsüz yoldan gidebilir, sınırlı bir bakış açısıyla yetinebilirsiniz. Ancak yokuşu çıkıp yukarıdaki ağaçlara ve daha ötesine doğru yol almak da sizin elinizde. Yolun nereye çıkacağını kim bilir? Bilinmeyene doğru atıldığınız takdirde sizi bekleyen inanılmaz bir macera var.

21 Mayıs 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güzelliği takdir etmek önemlidir. Serbest bıraktığınız yaratıcılığın tamamen çiçek açması için estetik bir ilham kaynağı olması gerekiyor. Doğal güzellik bunu yapmanın en etkili yoludur, bu yüzden yürüyüşe çıkmak ve günün tadını çıkarmak için zaman bulmaya çalışın. Sadece yarım saat dışarı çıkabilseniz bile, temiz hava ve hafif egzersiz size iyi hizmet edecektir.

21 Mayıs 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ruhsal olarak inişler çıkışlar yaşayabilirsin. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan ani patlamalar yaşayabilirsin. Akşam izlemek için seçtiğin filmleri kendine hazırladığın yiyecek ve içecek eşliğinde izleyebilirsin. Davetsiz bir misafir kapında belirebilir. Hazırlıklı olmalısın. Ailen akşam seni görüntülü arayıp maddi durumunu sorgulayabilir. Bu konuda onlardan sakladığın bir şeyler olduğunu sezebilirler.

21 Mayıs 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün daha aktif ve sosyal olmayı tercih edin. Mesela uzun süredir görmek istediğiniz bir müze ya da bir sergiyi sanal olarak ziyaret edebilir, yeni bir kitaba başlayabilirsiniz.

21 Mayıs 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yaratıcılığınızı ön plana çıkarabilirsiniz. Aşkla ilgili konularda dalgalanmalar olabilir. İlişkilerinizde kendinizi daha iyi ifade ettiğinizi hissedeceksiniz. Keyif aldığınız konularda harcamalarınıza dikkat etmenizde fayda var. Hobilerinize zaman ayırmak ve zihninizi dağıtmak isteyebilirsiniz. Şanslı bir gündesiniz.

21 Mayıs 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kendinizi daha verimli hissedebilmek adına çalışma sürelerini uzatmak yerine çalışma süreniz boyunca en verimli performansı göstermeye gayret edin.

21 Mayıs 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde finansal konulardaki işlerinizi tamamlayabilir, kendinize teknolojik bir alet satın alabilir, ilişkilerinizde kendinizi daha açık ve rahat ifade edebilirsiniz. 14.00'dan gece yarısına dek olan dönemde randevular, görüşmeler ve yakın çevre ilişkileri öne çıkarken, aşk hayatınızda keyifli bir buluşma yaşayabilirsiniz.

21 Mayıs 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki güzelliklerin farkına varmalı ve bunları takdir etmelisiniz. Kötü olaylara odaklanmaktan vazgeçmelisiniz.

21 Mayıs 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcundaki seyahatine devam edeceği bugün keyifli konular gündeminizde olacak. Flörtleşmekten keyif alırsınız, partnerinize vakit ayırmak iyi gelecektir.Yemek, içmek ve hobilerinizle ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Çocuklarınızla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz.

21 Mayıs 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizden biriyle yapacağınız konuşmalar sayesinde işinizle ilgili ileriye dönük birtakım planlar yapacaksınız. Bu konuşma sizin için çok yararlı olacak. İş yerinde karşılaşacağınız sorunları büyük tartışmalara yol açmadan sonuçlandırmaya çalışın.

21 Mayıs 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İş sahibi Oğlaklar bu aralar patronunuzun ve yöneticilerinizin gözü sizin üzerinizde. Hata yapmamaya dikkat edin. İçinde bulunduğunuz duruma rağmen kendinizi iyi ve istikrarlı hissediyorsunuz. Bu şekilde devam edin.

21 Mayıs 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bastırdığınız duygularınızın sizi rahatsız etmesinden etkilenmek istemiyorsanız, yaratıcılığınızı akıllıca kullanın. İşinizle ilgili çabuk kırılıyor ve panik içinde kendi başınıza çözüm, aramaya başlıyorsunuz. Zamanla yarışmak tarzınız oldu.

21 Mayıs 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 15' 50" R
Ay
Oğlak
23° 00' 12"
Merkür
Koç
16° 49' 55"
Venüs
Boğa
00° 47' 41"
Mars
Balık
29° 35' 50"
Jüpiter
Boğa
23° 55' 06"
Satürn
Balık
16° 33' 39"
Uranüs
Boğa
22° 20' 16"
Neptün
Balık
28° 54' 11"
Plüton
Kova
02° 06' 09"
Chiron
Koç
20° 38' 58"
Lilith
Başak
23° 19' 09"
True Node
Koç
15° 21' 36"
Son Güncelleme : 30/04/2024 06:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>