Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Temkinlisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2020, Salı

Aşk 80%
Para 60%
Sağlık 60%

Başkalarının size ilgi duyup duymadığı konusunda şüpheleriniz mi var? Kendinize güven vermek isterseniz, bugün dış görünüşünüz için biraz çalışabilirsiniz. Kendinizle ilgili bir şeyi değiştirmek isteyebilirsiniz, fakat aynı zamanda bunu abartmamanız gerektiğini de biliyorsunuz. Günün enerjisi zaten doğal çekiciliğinizle birleştiğinde, kendinize fark yaratacak özel bir dokunuş katacaksınız.

Bugün çok meşgul olabilirsiniz. Bugün işlerinizi halletmek için iyi bir zaman. Odaklanmanıza yardımcı olan katı bir disiplin duygusuna sahip olduğunu göreceksiniz. Duygularınız engellenebilir, bu da sizin yararınıza olabilir. Her şeyin elinizdeki gerçeklerle sınırlı kalmasını sağlayın ve basit meselelerin aniden kolayca çözülmesi için çok daha verimli bir şekilde ilerlediğini göreceksiniz.

Bugün dışarıda zaman geçirmek isteyebilirsiniz, belki parkta bir yürüyüş olabilir. Bunu yapmanın en iyi yolunun bir süreliğine kendinizden uzaklaşmak olduğunu düşünebilirsiniz. Karar vermek bugün sizin için kolay olmayacak bu yüzden çok da zorlamayın. Dışarı çıkıp temiz havanın tadını çıkarın. Bazen bazı şeyler onları bir süreliğine aklımızdan çıkardığımızda daha hızlı bir araya gelir.

Sen fark etmemiş olabilirsin ama performans konusunda doğuştan, tanrı vergisi bir yeteneğin var. Bugün ise başkalarının önünde konuşurken bunun işaretlerini görebileceksin. Birçok ünlü müzisyen ve aktör Oğlak burcu altında doğmuştur. Etkileyici ve kuvvetli bir imaj yansıtmana yardımcı olan hassas bir enerjin var ve bunu istersen daha da geliştirebilirsin.Olabileceğiniz kişi hakkında tatlı hayalleriniz… Br film yıldızı, ünlü bir ressam, yetenekli bir piyanist… Şu sıralar ergenlik düşlerinizi yeniden kuruyorsunuz. Belki de duygusal yaşantınızdaki sıkıntılarınızı biraz daha dikkatli bir biçimde gözden geçirmeniz gerek. Özel hayatınızla ilgili oturup enine boyuna düşünme vakti gelmiş olabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailenizin ve arkadaşlarınızın birbirlerinden epey uzakta yaşıyor olması herkesi bir araya toplamayı zorlaştırıyor olabilir. Bugün herkesin katılacağı bir aile toplantısı planlamanın tam zamanı. Arada hava yollarını aramak, otel rezervasyonlarını yapmak ve herkesi birbirini görecekleri konusunda heyecanlandırmak sizin üstünüze kalabilir. Bugün çok fazla telefon konuşması yapabilirsiniz ancak akşam karanlığıyla birlikte bir şeyler başarmış olacaksınız.

21 Ocak 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Uzun bir aradan sonra sevdiklerine zaman ayırabilecek, arkadaşlarınla farklı işler üretebileceksin.

21 Ocak 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

06.44'ten yarın 06.59'a kadar Ay Boşlukta hareket edecek. Bugünlerde isteklerini uygulamaya geçirmek istediğinde kısa zamanda net sonuçlar elde edemeyebilirsin. Bu da gün içerisinde ortak olduğun kişiler var ise bazı sorunlar yaşanabileceğini işaret ediyor. Temkinli ve tedbirli olmanda yarar var. Sorunları telefonla konuşmak yerine karşılıklı olmaya özen göstermen samimi yaklaştığının bir ifadesi olacaktır. İkili ilişkilerde karşı tarafa güvenme konusunda sıkıntılar yaşayabilirsin.

21 Ocak 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Çalışma ortamınızdaki bazı değişimler veya kariyeriniz ile ilgili sizin için düşünülen teklifler düşündüğünüzün daha da iyisi olabilir. Şartlar bu kadar lehinize işliyorken herhangi bir risk almaktan kaçırmamalı ve ayağınıza kadar gelen bu fırsatı değerlendirmekten korkmamalısınız. 

21 Ocak 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde bilemediğiniz konularla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz. Gizli kalmış olaylara karşı kabullenme içine girebilirsiniz. Hayallere dalıp işlerinizi aksatmamaya özen göstermelisiniz. Dikkatsizliğiniz yüzünden işlerde aksamalar yaşanabilir. Akşam saatleri işlerinizi toparlamak için daha verimli zamanlar olabilir.

21 Ocak 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Duygusal açıdan güzel bir süreç geçirebilmek adına partnerinizi iyi anlamaya ve sevginizi ona ifade etmeye çalışın. İdareci olmak sizi oldukça sevilebilir yapacaktır.

21 Ocak 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca görüşmeleriniz, kariyer gelirleriniz, arkadaş çevreniz ve sosyal ortamlarda problemler, soğukluk ve mesafeli davranışlara karşılaşabilirsiniz. Geleceğe yönelik somut anlamda hedefler belirleyebileceğiniz, kariyer konusunda güçlü adımlar atabileceğiniz bir gündesiniz. 17.40 sonrasında içsel olarak mutlu ve huzurlu hissedeceksiniz ancak ilişkilerinizde iletişim konusunda problemli bir zamandan geçtiğiniz için, geçmişin ve problemlerin üzerine gitmemek, şimdiye odaklanmak faydalı olacaktır.

21 Ocak 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün insanların farklı karakterlere büründüğünü ve beklenmedik davranışlar sergilediklerini göreceksiniz. Bunların aniden olması sizi tedirgin etse de sakin kalmaya devam edin.

21 Ocak 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Güneş bugün burç değiştiriyor ve artık konsantrasyonunuzu sahip olduklarınızı, kaynaklarınızı, paranızı daha iyi kullanmaya, yönetmeye yönlendirebilirsiniz. Yeteneklerinizi geliştirmek adına eğitimler gündeme gelebilir. Gösterişli alışverişler yapabilir, dikkat çekici eşya, giysi ve aksesuarlara para harcayabilirsiniz.

21 Ocak 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk hayatınızda ve kariyerinizde dikkatinizi çevrenizdeki kişilere yönelteceğiniz, gözlemleriniz doğrultusunda uzun vadeli planlamalar yapamaya eğilim gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki insanlarla iletişimde çıkabilecek sorunlara dikkat edin.

21 Ocak 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bazı insanlardan çok sıkıldınız. Son zamanlarda hep başka bir yerde olduğunuzu hayal ediyor, beden olarak bulunduğunu yerde fakat ruhen başka bir yerlerde dolanıyorsunuz. Dalgalı denizler gibisiniz. Oğlak burçlarının özellikle kendilerine ve yalnız vakit ayırmaları gerekiyor.

21 Ocak 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; gün içinde yalnız kalmaya ihtiyaç duyabilir, çevrenden izole olmak isteyebilirsin. Fakat gelecekle alakalı alacağın destek ve cesaretlendirmeyle yeni projelerin planlarını oluşturmaya başlayabilirsin. Fakat gün içinde alacağın bilgilerin doğruluğunu teyit etmeden harekete geçmemelisin.

21 Ocak 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 49' 11" R
Ay
Boğa
29° 42' 02" R
Merkür
Koç
22° 38' 56"
Venüs
Boğa
11° 39' 59"
Mars
Koç
06° 23' 06"
Jüpiter
Boğa
25° 59' 17"
Satürn
Balık
17° 17' 48"
Uranüs
Boğa
22° 50' 46"
Neptün
Balık
29° 09' 23"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
21° 08' 12"
Lilith
Başak
24° 17' 53"
True Node
Koç
15° 17' 48"
Son Güncelleme : 09/05/2024 01:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>