Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sahiplenicisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Ocak 2021, Perşembe

Aşk 90%
Para 90%
Sağlık 80%

Bir şeyler öğrenmeye konsantre olabilirsiniz. Örneğin, borsada çalışıyorsanız ve yatırımla ilgili teorileri sünger gibi emiyor olmanız muhtemel. Bazı araştırmalar yapabilir ve yeni teoriler öğrenirken heecanlanabilirsiniz. Ya da size ilham veren bahçecilik veya fitness gibi bir hobileriniz olabilir. Gerçekten sevdiğiniz bir şeyi yapmak için zaman ayırın, böylece ruhunuz beslenecektir.

Bugün, istediğinizden biraz daha dengeli bir gün olabilir. Bugün işleri hasır altından çıkarmak sizin için zor olabilir, peki neden onları orada tutmuyorsunuz? İş yerinde, geçmişte işe yaramış olan çözümlere güveniyorsunuz. Şimdi, yeni yöntemlerle çatışmak yerine, varlığınızı ortaya koyma zamanı. Ortalığı çok velveleye vermemeye çalışın ve bugün yaptığınız her işte dikkatli olun.

Bugün kesinlikle yeni insanlar ve yeni yerlerle dolu heyecanlı bir gün olacak. Tabii ki çok bu çok eğlenceli fakat kendinizi bu duruma tamamen kaptırmayın. Sizin hakkınızdaki düşüncelerin farkında olun özellikle de daha önce hiç görmediğiniz bir yere gidecekseniz. İş ortamınızda bir fırsat yakalayacaksınız. Bu fırsatı değerlendirmeden önce biraz gözden geçirmek isteyebilirsiniz.

Son zamanlarda kendine gelecekle ilgili sorular yöneltiyor olabilirsin. Bugün, gezegenlerin konumu sana yapman gerekenle ilgili bir ipucu sunabilir: kendine iyi bak! “signName#ların birçoğu, başkalarıyla ilgilenmekle meşguldur; insanların onu sevip sevmeyeceğini düşünüp durur. Bugün,ötekilerin senden ne beklediklerini unutmaya çalışmalısın ve yapmak istediğini yapmalısın!Psişik yetenekleriniz bugün oldukça uyum içinde olmalı ve başkalarının düşüncelerini ve hislerini normalden çok daha kolay anlayabilirsiniz. Bazı şeyler size malum olabilir, belki rüyalarınızla beraber bunlar size gelebilir ve bunların gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini görmek için yazmak isteyebilirsiniz. Hayalleriniz, kendiniz ve şu andaki durumunuz hakkında size bir şeyler söyleyebilir, bu yüzden onları takip edin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Arzunun seni biraz sabırsız yaptığı bir gündesin. Ne istediğini ve isteğine nasıl ulaşabileceğini görebiliyorsun gibi geliyor ama henüz bir şeyler tam değil. Eğer yeni birarayışındaysan, özgeçmişlerini yollamaya devam et. Eğer romantizm peşindeysen, buluşmalar ayarlamaya çalış. Doğru kombinasyon yakında karşına çıkacaktır. Bugün ümidini yitirmeye meyillisin gibi. Kaydetmiş olduğun ilerlemeyi görmeyi dene.

21 Ocak 2021, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşamın farklı alanlarında şans ve fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Finansal konularda veya aşk hayatında pozitif enerjiler çalışabilir. Mutluluk getiren deneyimler içinde olabilirsiniz. Çocuklarınız için harcamalar yapabilirsiniz.

21 Ocak 2021, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatında sahip olduklarından fazlasını hiçbir zaman istemedin. Şükretmesini hep bildin. Fakat sahip olduğun şeyleri kaybetmek istemiyorsun. Hukuksal konularda beklediğin bir haber varsa, beklemediğin gelişmeler olabilir. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinin romantik tavırları aranızdaki ilişkiyi güçlendirebilir.

21 Ocak 2021, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal özgürlük oluşturmak için ailenizin bilgisi ve onayının da olması gerekir. Ailenize karşı sorumluluklarınızı es geçmemelisiniz. Yaşamın ortak noktasında tek başınıza gibi hayat sürmeniz sonunda tek başınıza kalmanıza yol açabilirsiniz.

21 Ocak 2021, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bazı işlerinize hız kazandırmak için yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. İlişkilerinizde çok daha rahat, kendinizi ifade edebileceğiniz imkânlar söz konusu. Güzel olan şeyler için harcama yapabilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda daha kolay risk alabilirsiniz. Akşam saatlerinde sevdiklerinizle birlikte programlar yapmak size iyi gelecektir.

21 Ocak 2021, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Araştırma ve öğrenme isteğinizin arttığı bugünlerde tartışma ortamlarında bulunabilir, öğrendiklerinizi başkaları ile de paylaşma fırsatı yakalayabilirsiniz.

21 Ocak 2021, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca ay boşlukta ilerlediğinden ruhsal olarak enerjinizi net ifade etmekte zorlanabilir, geçici bir durağanlık, belirsizlik, yönsüzlük hissedebilirsiniz. Finansal konular, eşin parası, ortak gelirler alanlarında durağanlık yaşayabileceğiniz bugün, özellikle finansal konularda yeni adımlar atmamanız gereken, sakin ortamlarda bulunmayı tercih edebileceğiniz bir gündesiniz.

21 Ocak 2021, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yanlış giden bir şeyi düzeltmek cazip geliyor, ancak bunu yapma çabalarınız büyük bir muhalefet korosu yaratabilir. Kim olduğunuzun ya da yaptığınız şeyin özünü değiştirmeyeceğiniz konusunda insanlara güvence verin. 

21 Ocak 2021, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Olayları doğal akışına bırakmak için kendinizi zorlayacaksınız. Disiplin sizin için önemli bir unsur. İsteklerinizi yönlendirirken, geleneksel davranışlar sergilemeniz, yenilik taraftarı olan kişilerden tepki almanıza neden olabilir. 

21 Ocak 2021, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aşk hayatınızda ve kariyerinizde dikkatinizi çevrenizdeki kişilere yönelteceğiniz, gözlemleriniz doğrultusunda uzun vadeli planlamalar yapamaya eğilim gösterebileceğiniz bir gündesiniz. Çevrenizdeki insanlarla iletişimde çıkabilecek sorunlara dikkat edin.

21 Ocak 2021, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

İlişkileri beslemek ve birlikteliğin sevincini deneyimleyebilmek için eşiniz ile birbirinize daha fazla vakit ayırmalısınız. İş yerinizde harika bir gün geçireceksiniz. Egzersiz yapmaya başlamalısınız ve beslenme programınızda bazı değişiklikler yapmalısınız.

21 Ocak 2021, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Duygusal anlamda yeni girişimlerde bulunmak isteyebileceğiniz bir gün. Bu durum sevgilinize güven, sağduyu ve hareketlilik kazandıracak. Fakat dikkat edilmediği takdirde kıskançlık söz konusu olabilir. Yarım kalmış tüm işleri tamamlamış olmanız da bugünü rahat geçirmenizi sağlayamıyor. Ama bu bunalımınız uzun sürmeyecek. İşinize yakınlık duyacağınız gelişmeler gündeme gelebilir. Gereksiz harcamalarda ipin ucunu kaçırdınız gibi. Bedeninizi güçlendirmek için vitamin desteği alabilirsiniz

21 Ocak 2021, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 21' 43" R
Ay
Yay
13° 37' 22"
Merkür
Koç
16° 05' 13"
Venüs
Koç
27° 06' 54"
Mars
Balık
27° 17' 34"
Jüpiter
Boğa
23° 13' 25"
Satürn
Balık
16° 17' 32"
Uranüs
Boğa
22° 10' 04"
Neptün
Balık
28° 48' 39"
Plüton
Kova
02° 05' 47"
Chiron
Koç
20° 28' 47"
Lilith
Başak
22° 59' 17"
True Node
Koç
15° 29' 55"
Son Güncelleme : 27/04/2024 06:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>