Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sabırlısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

21 Temmuz 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 60%
Sağlık 70%

En çok ilginizi çeken şeyleri öğrenmek, bugün keşfetmek isteyebileceğiniz bir şey. İş yerinde ya da evde, ne zaman ne yapmanız gerektiğine dair belirli bir program vardır. Ancak kendi zamanınızda, kalbinizin arzu ettiği herhangi bir şeyi araştırmakta ve öğrenmekte özgürsünüz. Kişisel gelişim burcunuzun bir özelliği, o halde neden Web'de biraz zaman geçirmiyorsunuz ya da en sevdiğiniz şeyler hakkında daha fazla bilgi edinmek için kütüphaneye gitmiyorsunuz? Bu konular yemek pişirme sanatıyla da ilgili olabilir gen bilimiyle de, her halukarda yeni bir şeyler öğrenceksiniz!

Bugün ve geçtiğimiz birkaç gündür çıkışını inkar ettiğiniz içsel geriliminizi düzenlemeye çalışıyor görünüyorsunuz. Sonuç olarak, fünyeniz biraz kısalmış olabilir. Aslında, sizi veya işinizi eleştirerek öfkenizi kışkırtacak kadar talihsiz bir kişi varsa etrafınızda, bir şimşek gibi patlayabilirsiniz. Şüphesiz, tartışmalar büyümekte! Olabildiğince elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın.

Yaratıcı bir proje için ani bir ilham patlaması, sabah zihninizi öğlen de arabanızı meşgul edebilir. Evinizde olmayan bilgilere ve materyallere ihtiyacınız olacak ve bunların hepsini elde etmeniz başta düşündüğünüzden daha fazla zaman, enerji ve para gerektirebilir. Yine de, bu fikirden vazgeçmeyin. İyi bir fikir gibi görünüyor ve kesinlikle peşini bırakmak isteyeceksiniz.

Merhamet ve nezaket pratiği yapmak için iyi bir gün. Çevrendeki insanların stresli olduğunu gözlemleyeceksin. Göksel enerjiler, insanların panik hissini ortaya çıkarabilir. Kaygılanma; istersen kaotik titreşimlerinden uzak kalabilirsin. Sakinliği ve huzuru yaymaya ve çekmeye odaklan. Pozitif düşünce ve duygular yansıt. Yıkıcılık yerine yapıcılığa odaklan. Günün enerjisini daha mutlu bir yöne çekme yetisine sahipsin!İşlere bu kadar duygusal yaklaşmak yerine biraz felsefi açıdan bakın. Herkesin sizin ensenizde olduğuna dair sürekli bir korkunuz var. Önemsiz şeyleri zihninizde büyütüyor olmanız kuvvetle muhtemel. Arkadaşlarınızı düşüncelerinizi geri yansıtan birer ayna olarak kullanın. Bu yeni bakış açısı sayesinde durumu daha iyi kavrayabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir çeşit yeni ortaklık hayatınızı farklı bir yöne doğru çevirebilir. Önünüzde yeni hayat yolları açılabilir ve daha önce muhtemelen hiç düşünmediğiniz seçenekler getirebilir. Bir taşınma ya da en azından uzak bir yere yapılacak uzun bir yolculuk söz konusu olabilir. Seçeneklerinizi dikkatlice değerlendirin. Bir fırsata atlamak ya da onu tepmek için fazla aceleci davranmayın. Bugün meydana gelen bir şey önemli bir dönüm noktası olabilir.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sabah saatleri civarında gördüğünüz rüyalar işaretçi ve mesajcı olabilir. Gün içinde kalp sesinizi duymaya, ilk anda içinize doğan hislere kulak vermeye çalışın. Bir süredir içinizde tuttuğunuz şeyleri bugün aniden dışa vurabilir, dile getirebilirsiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Yaşadığın olaylar karşısında soğukkanlılığını korumayı iyi beceren biri olduğunu düşünsen de son zamanlarda yaşadıkların bu durumu değiştirebilir. Duygusal yaklaşımların, düşünce tarzını ele verebilir. Sabrın bu dönemlerde iç dünyana çok iyi gelecek. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, arkadaşların aracılığıyla tanıştığın kişiyle aranda duygusal bir bağ oluşabilir. Bu kişi seninle yeniden iletişime geçmek isteyebilir.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizde iletişiminiz sahiplenici bir dil kazanıyor. Karşı tarafı benimsiyor olmanız çevrenizden olumlu tepkiler alabilir ve sahiplenme duygusunun dozunu daha da arttırabilirsiniz. Aşırıya kaçmadan hareket etmelisiniz.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Elinizde olmayan nedenlerden dolayı kayıp yaşayacağınız zamanlar içindesiniz. Uğraştığınız işleri sonuca bağlamak kolay olmayabilir. Akışta kalmaya çalışın. Korktuğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Gün içinde içsel süreçler yaşayabilirsiniz. Eşinizle ilgili konularla ilgilenmeniz gereken durumlar oluşabilir.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle uzun süredir ilişkisi olan Oğlak’lar bugünlerde ilişkilerindeki problemleri çözmek ve ilişkilerini kurtarmak için belirgin aksiyonlar alabilirler.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler, seyahatler, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerinizde belirsizlik ve yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, trafikte dalgınlıklara dikkat etmenizi önermekteyim. Partnerinizle iletişim vehayatınızla ilgili gelişmeler konusunda yanılgılara açık olduğunuz için, olaylara zaman vermek ve gelişmeleri takip etmek sizin için faydalı olacaktır.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Size hayatta yön gösteren mottolarınızla ilgili farklı bir bakış açısı kazanabilirsiniz. Ailenizden sakladığınız bir sır artık taşıyamayacağınız boyutlara ulaşabilir, açıklamak için biraz daha beklerseniz açıklanamaz boyutlara erişebilir.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilir ve bu konuda yaratıcılığınızı kullanabilirsiniz. Her olayın arkasındaki farklı nedeni araştırırken, sevdiğiniz kişiyle çatışabilirsiniz. Dikkatli olmalısınız.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok büyük bir fırsat var. Ancak bunun için kararlı davranmanız gerekiyor. Para durumunuz çok iyi. Iş arkadaşlarınız performansınızı kıskanıyor. Kendinize inanacak ve güveneceksiniz. Yoldan haber alacaksınız. Bu haber olumlu gelişmelere neden olacak.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Zorlu zamanlarda eşiniz ile birbirinize destek oluyorsunuz. Finansal durumunuzu düzeltebilmeyi başardınız ve kendinizi harika hissediyorsunuz. Genel olarak zihinsel ve fiziksel sağlığınız iyi durumda.

21 Temmuz 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Oldukça cesur ve zor işleri yardım almadan başarmak istiyorsunuz. Çalıştığınız alanlarda özgürce hareket edecek, girişimciliğinizi desteklerle pekiştireceksiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir. Yeni başlattığınız çalışmalarda başarılısınız.

21 Temmuz 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 25' 05" R
Ay
Balık
08° 25' 48"
Merkür
Koç
18° 23' 37"
Venüs
Boğa
04° 47' 56"
Mars
Koç
02° 06' 03"
Jüpiter
Boğa
24° 40' 41"
Satürn
Balık
16° 50' 32"
Uranüs
Boğa
22° 31' 26"
Neptün
Balık
28° 59' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 49' 54"
Lilith
Başak
23° 40' 47"
True Node
Koç
15° 22' 08"
Son Güncelleme : 03/05/2024 12:00

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>