Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Başvuruların Sonuçlanıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mart 2023, Çarşamba

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 60%

Bugün tutkularının uyanacağı bir gün. Eğer hayatında birisi varsa o kişiye karşı hislerinin daha da arttığını hissedebilirsin. Eğer hayatında kimse yoksa yeni bir insandan hoşlanmaya başlayabilirsin.

Şu sıralar kimse sizden daha modern ve ileri görüşlü değil. Her tür yeniliği yakından takip ediyor ve avangard bir gruba dahil olmak için karşı konulamaz bir istek duyuyorsunuz. İşleri eski yöntemlerle halletmek, size "eski kafalı" geliyor ve artık herhangi bir yerde bunu görmek istemiyorsunuz. Hiddetli bir ruh hali içindesiniz. İşyerinde çatışma yaratmamaya dikkat edin.

Maddi konularda kararlarına karışan insanlar varsa bugün bu insanlarla arana bir sınır koyman gerekecek. Seni zora sokan veya istemediğin harcamaları yaptıran kişilere karşı sert bir tutum sergilemen gerekebilir. Ayakların yere sağlam basmalı bugün.

Zihnini berraklaştırmak ve stresten uzaklaşmak bugün senin için önemli olacak. Sana stres yaratan kaynaklardan uzak durmak ve bol nefes egzersizi yapmak kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Ailen ile alakalı birçok şeyle sorumlu olabilirsin bugün. Ev işlerine koşturmak ve evdekileri mutlu etmek için çabalamak bugünün öncelikli planı olabilir. Sevdiklerini mutlu etmek için çabaladıkça sen de mutlu olacaksın.

22 Mart 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, sıkı çalışmanın ve adanmışlığın ödüllerini nihayet kapıda bulabilir. Derin bir memnuniyetten ve olan her harika şeyi hak ettiğinizi bilmekten gelen sıcak duyguyu yaşarsınız. Sevdiklerinizle mutluluğun tadını çıkarmak isteyeceksiniz. Bir kutlama planlayın ve talihinizi sizi destekleyen insanlarla paylaşın.

22 Mart 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Aile yaşantısında aldığın kararların daha duygusal olması açısından bu konuda hassas davranıyorsun. Bu durum aile bireylerine de yansıyor. Birkaç hafta önce yaptığın başvuruyla ilgili geri dönüş alabilirsin. Birlikteliği olanlar sevdiklerine karşı baskıcı bir tavır sergileyebilirler. Az ama öz bir arkadaşlık anlayışını benimseyebilirsin.

22 Mart 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İyi birsahibi olmak, sağlam bir duruş sergilemek isterken kendinizi fiziksel olarak yıpratabilirsiniz. Bugün yeni bir çalışma planı hazırlayarak kendinize zaman da ayıracağınız bir stil uygulayabilirsiniz. Kazanmak kadar bunu yaşamanın da önemli olduğunu unutmayın.

22 Mart 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün genellikle ev hayatınızla ilgili konularla ilgilenebilirsiniz. Evde teknik sıkıntılar çıkabilir. Güvenlik konularıyla uğraşabilirsiniz. Toprak veya emlak işlerinizi netleştirmek isteyebilirsiniz. Gün içinde geçmişe ait konular gündeme gelebilir. Kendinizi yalnız hissedebilirsiniz. Sevdiklerinizle program yapmak size iyi gelebilir. Ailenizle iletişim kurarken dikkatli olmanızda fayda var.

22 Mart 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi iyi hissettirecek yatırımlar yapma niyetiniz varsa, hedeflerinize ve çevrenizdeki bunu başarabilecek kişilere güvenerek hızlıca yol kat edebilirsiniz.

22 Mart 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İş ile alakalı meseleler günün büyük bir kısmını alabilir. İşe daha fazla odaklanabilirsin. Halledilmesi gereken konular için bir öncelik sırası yapman senin işine yarayabilir.

22 Mart 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ailenizi en son aradığınız zaman sandığınızdan çok daha eski bir geçmişte olabilir. Şimdi, en yakınlarınız olarak gördüğünüz insanlarla normalden daha fazla sohbete hazır olun. Son zamanlarda özellikle yakın olmadıysanız, şimdi koordine olmak sizi bir araya getirmenize yardımcı olabilir ancak birbirinizle aynı fikirde olmadan önce bazı eski sorunları çözmeniz gerekebilir.

22 Mart 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Araştırmacı yapınızı daha fazla zorlamanız gerekmiyor. Bugün, birlikte olacağınız topluluklarda kendi özünüze dönmek isteyebilir, çevresel olaylara ilgisiz kalabilirsiniz. Bazı dostlarınızla iletişimde zorlanacaksınız.

22 Mart 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Önünüzdeki engelleri her zamanki alışılmış yollarla çözmeye kalkışırsanız çözemeyeceksiniz. Yaklaşımınızı değiştirin. Yeni bir strateji geliştirin ve başkalarının fikrinizi değiştirmesine veya planlarınızla fazla oynamasına izin vermeyin. Çözüm tamamen ulaşabileceğiniz bir noktada. Biraz özgüvenle bu sorunların üstesinden gelebilir ve ipleri yine elinize alabilirsiniz.

22 Mart 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün ev, aile, gayrimenkul konularıyla ilgilenebilirsiniz. Ev alım-satım, taşınmaz alım satımı gibi konular gündeme gelebilir ve şans sizinle olacak. Aşk, hobi, tatil konularında beklenmedik kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Ruh eşinizle tanışabilirsiniz. Gününüz harika geçsin.

22 Mart 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde herkesin imrenerek izlediği ilişkiniz, bugünlerde göze gelebilir. İş yaşantınızda genel olarak doyumlusunuz fakat son günlerde aksaklıklar, sorunlar bitmiyor. Çalışma arkadaşlarınızla karşılıklı olarak aksamalardaki sorumlulukları paylaşmayı deneyin. Karşınıza bazı fırsatlar çıksa da, bunları değerlendirmeniz zor olabilir. Parasal sıkıntılarınız yüzünden etrafınızdakileri kırmaya başladınız. Onların bir suçu olmadığını siz de biliyorsunuz! Şekerli besinlere olan düşkünlüğünüz kilo aldırıyor.

22 Mart 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 34' 34"
Ay
Kova
26° 02' 21"
Merkür
Koç
17° 54' 17"
Venüs
Boğa
03° 43' 46"
Mars
Koç
01° 25' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 28' 29"
Satürn
Balık
16° 46' 05"
Uranüs
Boğa
22° 28' 27"
Neptün
Balık
28° 58' 27"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 46' 60"
Lilith
Başak
23° 35' 01"
True Node
Koç
15° 21' 04"
Son Güncelleme : 02/05/2024 15:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>