Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İlişkinde Soğuk Rüzgarlar Esebilir Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Mayıs 2020, Cuma

Aşk 70%
Para 20%
Sağlık 10%

Gezegensel enerjiler, sizi yeni arkadaşlar edinmeye hazırlıyor. Sosyal enerjiniz bugün çok güçlü olacak. Kendinizi hem kişisel hem de profesyonel olarak tanıtmada çok başarılı olabilirsiniz. Erişiminizi ve etki alanınızı genişletmek için harika bir gün. Tüm sosyal davetiyelere evet deyin. Işıl ışıl gülümsemeniz ve cazibeniz dünya ön planda olacak!

Bugün sizin için müthiş bir gün! Duygularınız sadece döngüsel bir zirvede değil, aynı zamanda bugün herhangi bir karşıtlığa karşı cesur kalmanıza yardımcı olacak ek bir gücü de var. İyi haber, planlarınızın ve organizasyonunuzun şu anda size ödeme yapması ve işinizde hedefinize doğru ilerlemenize yardımcı olan kuvvetli bir gücü olmasıdır.

Zihniniz çok açık, aktif, her türlü zorlukla başa çıkabilecek kadar hazır, ve istekli. İnsanlar bunu hemen fark edecek bu nedenle eğer kendinizi insanların yardım ve tavsiye istekleriyle boğulmuş halde bulursanız şaşırmayın. Bunlarla başa çıkabilirsiniz. Başkaları için yapabileceklerinizi yapın fakat kendiniz pahasına değil. Ateşlenebilirsiniz, dikkat edin. Bütün haftasonunu yatakta hasta halde geçirmek istemezsiniz. Hızınızı kendinize göre ayarlayın böylece yarın için de enerjiniz kalır.

Hayatında bir çok ilerlemeye tanık oluyorsun fakat bugün ne kadar da ileri gittiğini görme açını yitirebilirsin. İnsanların duygu değişimlerinin cesaretini yıkmasına veya seni değersiz hissettirmesine izin verme. İnsanlar bugün birçok hissini dışa vuruyor olabilir; ama bunlar kişisel değil. Bu sadece güne hakim olan enerji. Umursamamaya çalış ve devam et. Bir süre sonra yine iyi hissedeceksin.Bu dönem, kelimenin tam anlamıyla "kendinize bakma" dönemi. Abartılı şeylerle kendinizi şımartmak anlamına gelmiyor elbette bu, tam aksine. Bugün giyim kuşamınıza biraz daha özen gösterin. Olmanız gerektiği kadar iyi görünmediğinizi söyleyen iç sesinizi susturun.İyi görünüyorsunuz. Bugün bakım yaparsanız daha da iyi görüneceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bir değişiklik için hazırsınız, bunun hakkında hiç şüphe yok. Yaşlandıkça ilgi alanlarınız genişliyor ve bu yeni ilgi alanlarından bazılarını ciddi olarak takip etmeyi düşünüyorsunuz. Belki okula dönmek ya da en azından bazı yetişkin eğitim kursları olabilir. Dünyayı kendiniz için yeni bir yer yapmaya hazırsınız. Devam edin ve bir yerden başlayın!

22 Mayıs 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Rahatsız edici haberler size geliyor olabilir ancak bu bir sürpriz değil ve duygusal olarak bununla başa çıkmaya hazırsınız. Sadece işiniz ve arkadaşlıklarınız gibi hayatınızda etkileyebileceğiniz şeylere odaklanın. Kontrol edemediğiniz şeyleri bırakmak en sağlıklı yoldur.

22 Mayıs 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan araya bir soğukluk girebilir ve onunla anlaşamadığını hissedebilirsin. Fakat bu durumu fazla kafana takmıyorsun. Çünkü duygusal anlamda artık karşı tarafa bir şey hissetmediğini fark ediyorsun. Ailene daha çok vakit ayırmak için fırsat kolluyorsun. Onlara güzel bir akşam yemeği hazırlayabilirsin. Sinirlerine hâkim olman gereken itiraflar duyabilirsin.

22 Mayıs 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle ortaklaşa alacağınız kararlarda fikir birliği içinde olmaya gayret göstermelisiniz. Birlikte hayata adım atmanın gerektirdiği konularda ben değil "biz" olmanın sorumluluğunu taşıyabilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ikili ilişkilerinize yönlendirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ifade ederken biraz daha yumuşak olmaya özen göstermelisiniz. Bazı olayları net görmekte zorlanacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ani gelişmelere pratik çözümler sunabileceğiniz, kendinizden beklemediğiniz ölçüde çözüm odaklı olabileceğiniz bir gündesiniz. aceleci davrammayın.

22 Mayıs 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İkizler burcunda bugün bir yeni ay meydana geliyor. Kendinizin ve çevrenizin sağlığıyla ilgili gelişmeler yeni başlangıçları beraberinde getirebilir. İçinde bulunduğunuz ortamı ve şartları düzenlemeye ve şifalandırmaya yönelik bazı yeni tedbirler alabilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizdeki güzelliklerin farkına varmalı ve bunları takdir etmelisiniz. Kötü olaylara odaklanmaktan vazgeçmelisiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün İkizler burcunda gerçekleşen Yeni Ay günlük rutinlerinizi ve çalışma hayatınızı ön plana çıkarıyor. Kendinize yeni ve sağlıklı rutinler edinmek için bu dönemi değerlendirebilirsiniz.Önümüzdeki 10-15 gün kadar birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkileriniz gündeminizi meşgul edecektir. Diyete ve spora başlayabilirsiniz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

22 Mayıs 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bekar Oğlaklar, sevgi dolu bir ilişkide olmak istemek ile kendi başına kalmak arasında gidip geliyorsunuz. Bugün yalnız kalıp vakit geçirmek daha iyi olacaktır. Kendinizi keşfetme konusunda daha emin adımlar atıyorsunuz.

22 Mayıs 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, ilişkilerinize daha istikrarlı yaklaşacaksınız. Bazı kararları geciktirme konusunda dikkatli olmalısınız. Partnerinize söyleyeceğiniz sözler, tartışmaları da beraberinde getirecektir. Ailenizle ilgili eski sorunlar gündeme gelebilir.

22 Mayıs 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 53' 46" R
Ay
Balık
15° 32' 28"
Merkür
Koç
18° 41' 37"
Venüs
Boğa
05° 24' 22"
Mars
Koç
02° 28' 49"
Jüpiter
Boğa
24° 47' 37"
Satürn
Balık
16° 53' 02"
Uranüs
Boğa
22° 33' 08"
Neptün
Balık
29° 00' 50"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 51' 32"
Lilith
Başak
23° 44' 04"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 03/05/2024 23:50

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>