Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Paylaşımcısın Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2020, Çarşamba

Aşk 100%
Para 60%
Sağlık 60%

Yıllardan beri görüşmediğiniz biriyle derin ve anlamlı bir konuşma başlatın. Uzun ve çekişmeli bir tartışma nihayetinde barışı getirebilir. Şimdi tek yapmanız gereken ilk adımı atmak. Bugün, hassas, duyarlı bir yaklaşım geliştirmenize yardımcı olacak kalpten ve sevgi dolu bir enerji hakim. Tanımadığınız insanlarla bir bağlantı noktası bulun.

Her zaman ilham almayı seviyorsunuz ve şimdi de yeni bir şeyden pozitif enerji alıyor olabilirsiniz. Belki de aklınıza yeni fikirler getirecek bir şeyler okuyacaksınız. Bu durumun etkilerini düşünebilirve ev işlerine olan dikkatiniz dağılabilir. Eğitim ve öğretim için biraz zaman ayırmanız gerekebilir. Aldığınız bilgiler ileride size yardımcı olabilir!

Belli metafizik ve ruhani konularla ilgili ani bir büyülenme, bu konuda okuyabildiğiniz her şeyi okumanıza neden olabilir. Hevesiniz size düzinelerce farklı yöne çekebilir en sonunda da mental olarak fazla yüklenmenize ve beyninizin kısa devre yapmasına yol açabilir. Bir anda her şeyi öğrenmeye çalışmak yerine tek bir konuyla ilgilenmek daha iyi olabilir. Odaklanın!

Hassas ve duyarlı olduğun günlerden biri daha. Oğlak oldukça ketum bir burçtur. Karmaşık ve zorlayıcı duygular yaşadığında bile bunları kendine saklamayı tercih edersin. Meditasyon yapmak isteyebileceğin bir gün. Ya da doğaya çıkıp bir yürüyüş yapabilirsin. Seni hissettirecek şeyler yap. Stresli olayların içinden biraz da olsa sıyrılabilirsen, çok daha iyi hissedeceksin.Eğer hala bir aileye sahip olacak kadar şanslıysanız, ebeveynleriniz bugün hayatınızda çok güçlü bir şekilde var olabilir. Eğer yakınlarda yaşıyorlarsa onları ziyaret edebilirsin. Onlarla akşam yemeği yemek ve en son haberleri paylaşmak için iyi bir zaman olabilir. Ya da daha uzakta yaşıyorlarsa onlarla telefonda konuşabilirsin. Şimdi seni özlüyor olabilirler, bu yüzden onları görmezden gelmeyin! Onlarla yeniden bağlantı kurmak için bazı espriler ve bazı komik hikayeler anlatın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Olabileceğiniz kişi hakkında tatlı hayalleriniz? Br film yıldızı, ünlü bir ressam, yetenekli bir piyanist? Şu sıralar ergenlik düşlerinizi yeniden kuruyorsunuz. Belki de duygusal yaşantınızdaki sıkıntılarınızı biraz daha dikkatli bir biçimde gözden geçirmeniz gerek. Özel hayatınızla ilgili oturup enine boyuna düşünme vakti gelmiş olabilir.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Knedinizi hem fiziksel hem de zihinsel olarak enerjik hissediyorsunuz. Ancak bazı fiziksel aktiviteler için oldukça endişeli hissedeceksiniz. Vaktiniz varsa bir antrenmana, yoksa kısa bir yürüyüşe çıkın. Zihninizi aktif tutan zorlu görevler üzerinde çalışmak için zamanınızın büyük bir kısmı harcanacaktır.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Düşüncelerini hatta öfkesini dahi kolay kolay paylaşan biri değilsin. Bugün ufak tefek olaylar bile seni içindekileri dökmeye itebilir. Düşüncelerini dizginlemen adına ailen ve sevdiklerin de sana oldukça destek veriyor. Değerlendirsen hiç fena olmaz! İş kurma planları olan bir Oğlak burcuysan, yakınındaki kişilerce maddi ve manevi destek görebilirsin. Evli bir Oğlak burcuysan, eşinle bugün dertleşebilir, birbirinize destek olabilirsiniz. İşyerindeki bilgisayarında bir problem yaşaman olası?

22 Ocak 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Bugün kurduğunuz ilişkilerde alınganlık yapmanız ya da her davranışa bir anlam yüklemeniz mümkün olabilir. Biraz daha sade yaşayarak şartları çok zorlamamalısınız. Kendinizi dinlemeli ve sizi yoran ilişkiler içinde bulunmamalısınız.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Kişisel açıdan önem verdiğiniz olaylara daha ciddi bakış açısıyla yaklaşabilirsiniz. Yeni başlangıç yapmak için sorumluluk alabileceğiniz bir gündesiniz. Bedeninizi ilgilendiren konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. Ailenizle ilgili konularda yorucu koşullar oluşabilir. Akışta kalmaya özen göstermeniz gerekebilir.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Gün içerisinde işle alakalı problemlerinizi çözümlemekte rasyonel tutumlar faydalı olsa da verimli bir duygusal hayat için kalbinizin sesini dinleyerek hareket etmelisiniz.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün hayatınıza ve duygularınıza odaklısınız. Yapmanız gereken işler olacaktır.

22 Ocak 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Küçük şeylerin büyük anlamlar ifade edeceği bir gündesiniz. Başınızın sıkıştığı bir anda yakın dostunuzun ufacık bir yardımı bugün gününüzü kurtaracak.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Tüm gün rüyalar ve bilinçaltı evinizde seyahat edecek olan Ay, Neptün ile kare açı yapacak.Bugün psikolojik olarak kendinizi iyi hissetmeyebilirsiniz. Kendinizi ifade etmek kolay olmayabilir. Yakın çevrenizle derin konular hakkında tartışmalar yaşayabilirsiniz.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aile üyeleriniz ile ilişkilerin ön planda olacağı bir gün geçireceksiniz. Hem iletişim kabiliyetiniz artıyor hem de konuşmanıza açıklık geliyor; yanlış anlaşılmalardan korkmayın. Fikirlerinizi rahatlıkla aktarabilir ve çözümler üzerinde tartışabilirsiniz.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayatına dair her konuda hem değişmek hem de değiştiğiniz konularda yeniden sağlamlaşmak istiyorsunuz. Evinizle ilgili beklenmedik ihtiyaçlar söz konusu olabilir. Maddi anlamda eşinizden destek almak veya ona destek vermek konusunda doğru zamanlar. İhtiyaçlarınızı doğru belirlemeye özen gösterin.

22 Ocak 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgili Oğlak; sabah saatlerinde burcuna geçen Ay'ında enerjisiyle üzerindeki rehaveti atarak hareketlenebilir, dostlarınla yapacağın planlara odaklanabilirsin. Romantik ilişkinde ve maddi kaynaklarında oluşabilecek olumlu değişim; sonunda beklediğin güzellikleri de beraberinde getirebilir. Ancak gereğinden fazla risk almamak yerinde olabilir.

22 Ocak 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 35' 28" R
Ay
Boğa
26° 19' 26" R
Merkür
Koç
22° 25' 58"
Venüs
Boğa
11° 22' 32"
Mars
Koç
06° 12' 14"
Jüpiter
Boğa
25° 55' 56"
Satürn
Balık
17° 16' 41"
Uranüs
Boğa
22° 49' 57"
Neptün
Balık
29° 09' 00"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
21° 07' 26"
Lilith
Başak
24° 16' 19"
True Node
Koç
15° 18' 50"
Son Güncelleme : 08/05/2024 20:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>