Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Olayları Çözümlüyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Ocak 2021, Cuma

Aşk 50%
Para 50%
Sağlık 40%

Özellikle bu gece düşüncelerinizi gerçeklikle yüzleştirin. Gün boyunca sudan çıkmış bir balık gibi olabilirsiniz fakata güneş battığında aniden taşlar yerine oturmaya başlayacak. İnsanların bu akşamdan sonra ruh halinize karşı daha ilgili ve duyarlı olacağını göreceksiniz. Sevdiğiniz biriyle evde vakit geçirin, kendini toplayın ve organize olun.

İnsanlar sizi kontrol etmeye çalıştığında bunu hoş karşılamıyorsunuz. Çok bağımsızsınız ve işleri kendi yöntemlerinizle halletmeyi seviyorsunuz. İnsanlar sizi eleştirdiklerinde onlara kan dondurucu bakışlar atıyorsunuz! Kendi kendinizin patronu olduğunuzda, işini en iyi şekilde yapan çok enerjik bir insan oluyorsunuz. Bugün yönetimde ya da başka bir otorite kaynağında güçlü kişilikler size odaklanabilir. Üstünüze alınmadan önerilerini dinlemek için elinizden gelenin en iyisini yapın!

Bu, global bir bakış açısına sahip olacağınız bir dönem. Şuanki gök haritasından faydalanmak için, ruhen veya seyehat konusunda bazı kitaplar okumak isteyebilirsiniz. Uzun bir tatile çıkmak isterseniz, normalrutininizde bu olmasa da şirketiniz sizi uzak bir yere gönderirse şaşırmayın. Tereddüt etmeyin! Çıkın, açık ve engin denizde temiz bir hava alın!

Hayatının bir değerlendirmesini yapmak için uygun bir gün. Dalgın bir moddasın, başına gelen farklı şeyleri düşünüyorsun. Kaderin kurbanı mı olduğunu yoksa aksine kaderin üstünde bir kontrole mi sahip olduğunu merak ediyor gibisin. Derin düşünebilen birisiyle konuşman iyi olacaktır. Danışacağın bu kişiyi dinlerken ilham alabilirsin. Ya da spiritüel edebi eserler okuyarak durumuna açıklık getirmeyi deneyebilirsin.Genellikle mantıklı davranmaktan ziyade sezgisel hareket ediyorsunuz, ancak bugün bu iki yönünüz birbiriyle çelişkiye düşecek. Bir an soylu ve yüce kavramları düşünürken bir an sonra pratik yanınız ağır basabilir. Bugün her şeyi açıklığa kavuşturmaya çalışmak yerine her zamanki aklınızın yeniden devreye girmesini bekleyin. Bunu yaparken bir şeyler okumak size iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Psişik yetenekleriniz bugün oldukça uyum içinde olmalı ve başkalarının düşüncelerini ve hislerini normalden çok daha kolay anlayabilirsiniz. Bazı şeyler size malum olabilir, belki rüyalarınızla beraber bunlar size gelebilir ve bunların gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini görmek için yazmak isteyebilirsiniz. Hayalleriniz, kendiniz ve şu andaki durumunuz hakkında size bir şeyler söyleyebilir, bu yüzden onları takip edin.

22 Ocak 2021, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün günün ilk yarısında keyifli enerjiler içinde olabilir, ilişkilerden yana daha huzurlu olabilirsiniz. Günün ikinci yarısı ve akşam saatlerinde ise iletişim daha önemli ve belirleyici olacak. Kendinizi daha iyi ifade etme, paylaşım içinde olma zamanı.

22 Ocak 2021, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına karışan insan sayısının arttığını fark edebilirsin. Çevrendeki insanların davranışları seni onlardan uzaklaştırabilir, bazılarının gerçek niyetlerini çözümleyeceksin. Hafta sonu için kendine zaman ayırarak ufak bir tatil planı yapabilir, kısa bir süreliğine şehir dışına çıkmak isteyebilirsin. İlişkilerini gözden geçirirken kendini yormamaya özen göstermelisin.

22 Ocak 2021, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınızı ifade etmek için harika bir gündesiniz. Bazı soğuk zincirleri kırmanın vakti gelmişken bunu elinizin tersiyle itmek, sonrasında pişmanlık hissi uyandırabilir. Hala vakit varken kalbinizin sesine kulak vermelisiniz.

22 Ocak 2021, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün kendinize zaman ayırmak isteyebilirsiniz. Yaratıcılığınızı ikili ilişkilerinize yönlendirmek isteyeceğiniz bir gündesiniz. Kendinizi ifade ederken biraz daha yumuşak olmaya özen göstermelisiniz. Bazı olayları net görmekte zorlanacağınız zamanlar var. Sorumlu olduğunuz konularda yeniden harekete geçebilirsiniz.

22 Ocak 2021, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir şeyleri bitirmek ve yeni başlangıçlara yönelmek için oldukça uygun bir durumdasınız. Hayatınıza bu sayede yeni gelişmeler alabilirsiniz.

22 Ocak 2021, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

İletişim, görüşmeler, seyahatler, yakın çevre ve kardeşlerle ilişkilerinizde belirsizlik ve yanılgılarla karşılaşabileceğiniz bugün, trafikte dalgınlıklara dikkat etmenizi önermekteyim. Partnerinizle iletişim vehayatınızla ilgili gelişmeler konusunda yanılgılara açık olduğunuz için, olaylara zaman vermek ve gelişmeleri takip etmek sizin için faydalı olacaktır.

22 Ocak 2021, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çoğunlukla, mücadeleye hazırsınız ve bundan memnunsunuz. Yine de, nazik olduğunuz herkesin yaptığınız şeyi takdir etmesini ve sizi hafife almamasını sağlamalısınız. 

22 Ocak 2021, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlüğünüzü yeterince kullanamıyorsunuz. Çünkü Bugün Ay’ın bulunduğu konum, aşk ilişkilerinizi gündeme getirecek. Ortak çalışmalar içinde olduğunuz zaman, son derece huzursuz oluyorsunuz. Uykunuzu ihmal etmemelisiniz.

22 Ocak 2021, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aile üyeleriniz ile ilişkilerin ön planda olacağı bir gün geçireceksiniz. Hem iletişim kabiliyetiniz artıyor hem de konuşmanıza açıklık geliyor; yanlış anlaşılmalardan korkmayın. Fikirlerinizi rahatlıkla aktarabilir ve çözümler üzerinde tartışabilirsiniz.

22 Ocak 2021, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte tutkulu ve romantik anlar geçirmek istiyorsunuz. İşinize karşı büyük bir hevesiniz var ve ortaya çok başarılı çalışmalar çıkarıyorsunuz. Çevrenizdeki insanlara pozitif enerji yayıyorsunuz.

22 Ocak 2021, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hoşlandığınız kişiyle aranızdaki yakınlaşma artıyor. Fakat henüz beklediğiniz sonucu alamadınız. Bugün aynı ortamda olabilirsiniz, duygularınızı açmak için harekete geçmenin tam zamanı. İş hayatınızda yeni projeler ve yeni yatırımlarla ilgili karşınıza sürpriz fırsatlar çıkacak. Fakat heyecan verici teklifler alabilirsiniz. Fakat değerlendirme yaparken fazla beklenti içine girmemenizde yarar var. Bir para beklentiniz kötü sonuçlanacak ve hayal kırıklığı yaşayacaksınız.

22 Ocak 2021, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
04° 39' 32" R
Ay
Akrep
08° 48' 33" R
Merkür
Koç
16° 02' 20"
Venüs
Koç
23° 41' 29"
Mars
Balık
25° 08' 48"
Jüpiter
Boğa
22° 34' 49"
Satürn
Balık
16° 02' 04"
Uranüs
Boğa
22° 00' 41"
Neptün
Balık
28° 43' 22"
Plüton
Kova
02° 05' 14"
Chiron
Koç
20° 19' 13"
Lilith
Başak
22° 40' 47"
True Node
Koç
15° 37' 41"
Son Güncelleme : 24/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>