Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Alışverişi Abartabilirsin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

24 Şubat 2021, Çarşamba

Aşk 70%
Para 50%
Sağlık 70%

Bugün manevi bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Bir dine mensup olmasanız da, hayatınızın daha derinlerine inmeyi düşünüyor olabilirsiniz. Son zamanlardaki olayları anlamaya çalışabilirsiniz. Bu olaylardan ne dersi çıkarmanız gerektiğini merak ediyor olabilirsiniz. Bugün dua etmeye ya da meditasyon yapmaya çalışın ve sorularınızın cevaplarını bulmak için konsantre olun. Kalbinizi ve zihninizi açarsanız, çözüme kavuşacaksınız.

Bugün gelişmelere açık bir ruh halinde olabilirsiniz. Yeni etkinliklere katılmaya ya da yeni arkadaşlar edinmeye hazır olabilirsiniz. Bugün rutininizin dışına çıkmak isteyebilirsiniz. Genelde geç saatlere dek çalışıyor ve eve yorgun argın gidiyorsanız, işten erken çıkmayı deneyin. Yakın arkadaşlarınızla bir akşam yemeği organize edin ve keyfiniz yerine gelsin. Hayata karşı daha sakin ve daha yumuşak bir yaklaşımı benimsemelisiniz.

Bugün biraz yolculuk yapabilirsiniz. Şehrin dışına çıkıp farklı yerler görmek size iyi gelecek. Bazen rutin hayat içinden çıkıp yeni ortamlarla kendinizi harekete geçirmeniz gerekir. Eğer bir şehre gidecekseniz, turistik yerleri gezip görmeye zaman ayırın. Bir müzeyi veya bir anıtı ziyaret edebilirsiniz. Tarihi bir bölgeyi gezin ve harika restaurantların tadını çıkarın. Etrafınızdaki güzellikleri de gözden kaçırmayın.

Toprak Ana'nın iyileştirici gücünden faydalanmak isteyeceğin bir gün. Son zamanlarda yaşadığın stresten kurtulmanı ve şarj olmanı sağlayacak yeni bir sisteme ihtiyacın var. Bedenine özen göster. Yürüyüş yap. Doğaya karış. Besin değeri yüksek gıdalar tüket, bol su iç. Neşeni arttıran ve sana ilham veren insanlarla takıl; enerjini emenlerle değil.Bugün şu veya bu şekilde, yavalşamanız gerekcek. Bu ister bir aşırı hız cezası makbuzu olarak isterse koşarken düşüp dizinizi sıyırmak şeklinde gelsin, bu mesaja kulak vermeniz gerektiğini bilin. Bu yavaşlama yüzünden duygusal bir çöküş yaşamamanız çok önemli. Bu, sizin iyiliğiniz için, mızmızlanmak yerine sadece akışa ayak uydurun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sözlü iletişimin yetmediği durumda etkili ifade edebilmek için yazılı kelimelere başvurun. Konuşulan kelimelerin yanlış anlaşılması ya da ağızdan yanlış çıkması çok daha kolay olabilir. Boğazınıza takılabilir ve sizi kritik zamanlarda tamamıyla bırakabilirler. Ancak yazma, düşüncelerinize baskı ya da etkileşim olmadan ses verdiği için, hazır olduğunuzda düşündüklerinizi dosdoğru söyleyebileceğiniz güvenli bir yoldur. Üstelik sözlerinizi söylemeden önce düşünecek zamanınız da olur. Bunu bir deneyin; ne kadar etkili olduğuna şaşıracaksınız.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 15.22'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadar ilişkilerinizde hassasiyetler, alınganlıklar ve duygusal konuşmalar söz konusu olabilir. Empati odaklı olmak orta yolun bulunmasını sağlayabilir. Akşam saatleriyle finansal konular gündemde.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Biriken sorunların için harekete geçiyorsun. Maddi anlamda kendini iyi durumda görüyorsun. Buna balı olarak alışveriş tutkunda artış olabilir. İlişkisi olan bir Oğlak burcuysan değer verdiğin kişinin yakın arkadaşları ile tanışabilirsin. Planında olmayan bir organizasyona katılabilirsin.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinize öfke dolu davranışlar sergileyebilirsiniz. İntikam alma duygunuzu törpülemedikçe yalnız kalacaksınız. Bunun yerine bu öfke halinin neden kaynaklandığını bulmalı ve onu çözüme kavuşturmalısınız.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul edebilir. Ortaklı para konularıyla uğraşabilirsiniz. Parasal konularda yenilenmeye gitmek sizin için iyi olabilir. Banka işleri sizi yıpratabilir. Gün içinde dışadönük olacağınız zamanlarda var. Hafta sonu için sevdiklerinizle birlikte plan yapmak isteyebilirsiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendiniz ve başarınızın devamlılığı için zekanız ile bir çok problemin üstesinden gelebileceksiniz. Sizler için zihinsel bir dinlenme süreci olacak.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile büyükleriniz ve değer verdiğiniz kişilerle sevgi dolu görüşmeler yapabilir, ruhunuzda sevildiğinizi, önemsendiğinizi daha fazla hissederek, ilişkilerinizde uyum ve mutluluğu daha yoğun hissedebilirsiniz. Ev ortamında huzurun vurgulandığı bugün, arkadaşlarınız ve sevdiklerinizle evinizde keyifli etkinlikler düzenleyebilirsiniz.

24 Şubat 2021, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konumunuz konusunda kararlı olun. İnsanlara iradenizin güçlü olduğunu ve fikirlerinizi başkalarına başarıyla iletebileceğinizi gösterin. Bugün düşündüğünüzden daha fazla etki yaratacaksınız. 

24 Şubat 2021, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Uzun süredir önemini kaybetmiş olaylar yeniden ortaya çıkabilir. Çevrenizin etkisinde kalmadan sağlıklı ve mantıklı düşünmelisiniz. Aile içi yakınlaşmaların söz konusu olduğu bu günde, girişimci yapınız ön plana çıkacak. 

24 Şubat 2021, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizde gerçekleşen çatışmalar veya ikili ilişkilerinizde yaşadığınız gerilim, gününüzü biraz huzursuz kılabilir. Olaylara müdahale etmemeli, herşeyin dışında kalmaya çalışmalısınız. Kendi köşenize çekilin ve dikkatinizi işlerinize yoğunlaştırın.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir partner adayıyla karşılaşacaksınız ve kendinizi çok şanslı hissedeceksiniz. Para vefırsatları açısından önünüzde bazı ilginç gelişmeler olabilir. Bugün çevrenizde gelişen tartışmalardan uzak durmaya çalışın.

24 Şubat 2021, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kaprisler, inatlaşmalar, küçük küskünlükler aşk hayatınızı fazlasıyla zedeledi. Önümüzdeki günlerde ilişkinizi sarsacak bir sorun yaşayabilirsiniz. Şimdiden hazırlıklı olun! Ek birarayışınız var. Koşulları oluşturma çabalarınızda bugünlerde olumlu netice alabileceksiniz. Hemen, hemen herkesle kurduğunuz sıcak ilişkiler sizi gelecekteki bir ortaklığa hazırlıyor. Maddi yönden tutumlu olmanızın yararlarını yakın zamanda göreceksiniz. Stres yaratan işlerden uzak durun

24 Şubat 2021, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
06° 53' 46" R
Ay
Yay
07° 30' 02"
Merkür
Koç
16° 01' 60"
Venüs
Koç
26° 31' 28"
Mars
Balık
26° 55' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 06' 44"
Satürn
Balık
16° 14' 54"
Uranüs
Boğa
22° 08' 27"
Neptün
Balık
28° 47' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 42"
Chiron
Koç
20° 27' 08"
Lilith
Başak
22° 56' 05"
True Node
Koç
15° 31' 32"
Son Güncelleme : 26/04/2024 18:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>