Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İş Hayatında Öne Çıkıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Nisan 2023, Salı

Aşk 90%
Para 60%
Sağlık 70%

Bugün aşk konularında daha rahat ve daha açık olabilirsin bazı şeylere. Yeni insanların etkisi seni eskisi kadar korkutmayabilir aşkta. Karşındaki insana güzel bir şans tanımak, kalbinin daha hızlı çarpmasını sağlayabilir bugün.

İş yaşamınızda bir tasfiye hareketi var. Belli bir zaman için yükünüz artabilir.İşyerinize kazandırdığınız birçok yenilik var. İradi kişiliğiniz işlerin vaktinden önce çıkmasını sağlıyor. Ne işyerinizle ne deilişkilerinizle bir sorun yaşıyorsunuz.

Bugünü kendine ayırmak ve maddi kaygıları bir kenara bırakmak kendini daha iyi hissetmeni sağlayacak. Parasal olarak önemli konuları bir süreliğine kenara bırakmak bazı konuları daha farklı bir bakış açısıyla görmeni sağlayabilir.

Daha fazla yürüyüş yapmak ve daha aktif olmak, bazı enerjileri daha iyi kanalize etmeni sağlayabilir bugün. Negatif olayların etkisinden daha kolay çıkmak için yürüyüş ve egzersizin gücüne inanman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsan ilişkilerine özen göstermek ve sevdiklerinle daha fazla vakit geçirmek kendini çok daha iyi hissetmeni sağlayabilir. Bugün paradan çok sevdiklerine odaklanman gerekecek. Güzel enerjilerin etkisini hayatına yansıtma zamanı bugün.

25 Nisan 2023, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün arkadaşlarınızla geçireceğiniz keyifli vakitler kendinizi ifade etme konusunda daha derin alanların açıldığını fark etmenize yardımcı olacak. Yeteneklerinizin ve potansiyelinizin farkına vararak kendinizin en iyi versiyonunu bulmak için geleceğe dönük adımlar atıyorsunuz. Uzun vadede sosyal anlamda kendinizi daha olumlu bir tablonun içinde bulacaksınız.

25 Nisan 2023, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Değişimlerin geldiği bir gündesin. Hem sosyal hayatında hem dehayatında değişime ayak uydurmak senin için zor olmasa gerek. İş hayatında güncel olmak sivrilmeni sağlıyor. Yaşantında süregelen yoğunluk yüzünden çok değer verdiğin insanlara yeterince vakit ayıramamış olabilirsin. Onlarla yeniden iletişime geçmenin tam zamanı, ne dersin?

25 Nisan 2023, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ailenizle aranızdaki soğuk rüzgarları dağıtmak isteyebilirsiniz. Bunun kimseye bir faydası olmadığı için mutlu bir ortam yakalamanız da zor olacaktır. Gücünüzü, fikirlerinizi ve imkanlarınızı birleştirmek her zaman olduğu gibi bugün de iyi sonuçlar almanızı sağlayabilir.

25 Nisan 2023, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş ortamına ait değişiklikler gündeminizi oldukça hareketli hale getirebilir. Ancak bir yandan da ortaklıklar adına önemli bir döneme giriyorsunuz. Yeni bağlantılar, başkalarının önerileri doğrultusunda alınabilecek ortak kararlar gündemde. Uyarı sayılabilecek eleştirilere sağduyulu yaklaşmalısınız. Yakın zamanda sizi yakından etkileyecek yeni ortaklıklar ve cazip gelişmeler öne çıkacak.

25 Nisan 2023, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sevecenliğinizin açığa çıkması ile hem dostlarınız artabilir. Ayrıca bugün küslükleri bitirmek ve yanlış anlaşılmaları düzeltmek için de oldukça uygun.

25 Nisan 2023, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Yakın çevre iletişiminin öne çıktığı bir enerjiyle haftayı başlatabilirsin. Genel olarak yakınlık meselesi gündemde olacak. İletişimler, dostluklar, anlaşabilme ihtiyacı daha baskın olabilir. Duygusallık öne çıkabilir kısacası. Sevdiklerinin yanında olmak sana çok daha iyi gelecek.

25 Nisan 2023, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Duygusal farkındalığınız şu anda genişliyor. Gerçekten önemsediğiniz arkadaşlarınız ve ailenizle daha fazla zaman geçirmek, bir zamanlar gizli olan duygularınızın çiçek açmasını sağlar, böylece sevdiklerinizle bağlantı kurabilir ve hayatınıza farklı bir açıdan bakabilirsiniz. Tek başınıza zaman geçirmek ve işleri kendi başınıza halletmek verimli ve koruyucu olabilir ama aynı zamanda kendinizi yalnız hissetmenize ve başkalarından kopuk kalmanıza de neden olabilir. Sizi önemseyen insanlarla birlikte zaman geçirmeye açık olun. Başkalarına uyum sağlamak, tek başınıza ilerleme sağlayamadığınız sağlıklı alışkanlıkları sürdürmenizi de sağlar.

25 Nisan 2023, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Mantıklı davranmayı seven bir yapınız olmasına rağmen, bugün duygularınızda yaşadığınız karmaşayı arkadaşlarınıza yansıtacaksınız. Alıngan tavırlarınız yüzünden çelişkiler içindesiniz. Hayallerinizi denemelisiniz.

25 Nisan 2023, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Coşku ve enerji dolusunuz. Hiç endişelenmeyin, üstlendiğiniz her şey hızla ve verimli şekilde başarıya ulaşacak ve olumlu yönde gelişecek. Çevrenizdekiler sizi hayranlıkla izliyor ve bu sizin kendinize olan güvenini artırıyor. Aşırı kibirli davranarak veya fazla çalışarak hedeflerinizin ötesine geçmemeye dikkat edin, çünkü ortadaki bu iyi şans aniden bir talihsizliğe dönüşebilir.

25 Nisan 2023, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün partner, ortaklık, evlilik konularıyla ilgilenebilirsiniz. Uzlaşma sağlayabilirsiniz. Seyahat, eğitim kararı alabilirsiniz. Kardeşlerle ilgili sorunlar varsa çözülebilir. Harika bir gün dilerim.

25 Nisan 2023, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İnatçılığınızın baskın olduğu bir gün geçireceksiniz. Bazı kararları vermeden önce, geçmişin pürüzlerinden kurtulmalısınız. Takıntılarınızın sizi olumsuz etkilemesine izin verirseniz, hedeflerin gecikmesine neden oluyorsunuz.

25 Nisan 2023, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
12° 37' 48"
Ay
Kova
26° 49' 37"
Merkür
Koç
17° 56' 04"
Venüs
Boğa
03° 47' 52"
Mars
Koç
01° 28' 31"
Jüpiter
Boğa
24° 29' 16"
Satürn
Balık
16° 46' 23"
Uranüs
Boğa
22° 28' 38"
Neptün
Balık
28° 58' 33"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 47' 11"
Lilith
Başak
23° 35' 23"
True Node
Koç
15° 21' 08"
Son Güncelleme : 02/05/2024 16:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>