Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Harcamaların Artıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Nisan 2023, Çarşamba

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 70%

Yolunda gitmeyen bir ilişkiyi sonlandırman gerekebilir bugün. Kendi kafanı toparlamak ve bazı konularda daha sağlam adımlar atmak için kendine vakit ayırman da gerekebilir. Seni üzen ve kıran negatif etkileri hayatından çıkarabileceksin.

İş yaşantınızda sorunsuz, rahat bir gün sizi bekliyor. Bugünarkadaşlarınızla ilişkiniz gayet güzel olacak. Amirlerinizden biriyle aranızdaki sorunu ortadan kaldıracaksınız.

Bugün harcamaları en aza indirgemek senin için önemli olabilir. Gereksiz masraflardan kaçınmak ve sadece önemli şeylere para ayırmak, daha sonrası için daha iyi paralar biriktirmeni sağlayabilir.

Bugün tatlılara karşı bir eğilimin olabilir. Bir tatlı veya dondurma yemek ile sağlığının bozulmayacağını kendine hatırlatman gerekecek. Her şeyi ölçülü bir biçimde tüketmek sağlığa iyi gelecek etkiler taşımakta.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün etrafındaki insanlarla inatlaşabilirsin. Çevrendeki insanlar sana kafa diretebilir veya kendi isteklerini yaptırmaya çalışabilirler. Hakkını başkalarına yedirmemeli ve insanlarla arana sağlam bir sınır çizmelisin.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün geleceğe dair hedeflerinizi ve amaçlarınızı yeniden sorguladığınız bir gün olacak. Denememek için hiçbir sebep bulunmuyor. Bugün aşk ve romantizm için harika bir gün! Aradığınız aşkı bulabileceğiniz bir zaman dilimindesiniz eğer gerçek aşkı bulduğunuza inanıyorsanız ona daha sıkı sarılmalısınız.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kişisel harcamaların artıyor. Geçmişte tasarruf etmek istediğin alanlarda para harcamaktan korkmayacaksın. Hem işinde hem de özel hayatında işler planladığın gibi gidiyor. Vücut sağlığın için sporu sıklaştırıyorsun. Bu sayede mental olarak kendini zinde hissedebilirsin. Kilo problemlerin varsa yeni bir beslenme planı yapabilirsin.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ev sahibi olmakla ilgili düşüncelerinizi uygulamaya koyduğunuzda parasal açıdan eksiklerinizi de tamamlamalısınız. Kendi birikimleriniz ve eşiniz/ailenizden gelen destekler sizi rahatlatabilir. Bir yola çıkmanın bedeli olması sizi korkutmasın.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün şartların değiştiği ve sizi yakından etkilediği söylenebilir. İlişkiler ve ortaklıklar alanında yeni yapılanmalar söz konusu. Dışsal koşulların karşınıza çıkaracağı fırsatları değerlendirmeye özen göstermelisiniz. Zira bazı karşıtlıklarla karşılabilirsiniz. Özellikle ilişkilerde baskıcı yanlarınız sorun yaratabilir. Yinehayatında otorite figürleri ile ilgili riskli gelişmeler sizi etkileyecektir.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yapmak istemediğiniz şeyleri yapmamak adına önemli adımlar atabilirsiniz. Sağlıklı beslenmeye başlayabilir, kitap okuma sıklığınızı arttırabilirsiniz.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Kardeşlerinden ve akrabalarından destek görebilirsin bugün. Sana yakın olanların senin halinden anlaması daha iyi olabilir. Ayrıca bu kişiler senin göremediğin bazı şeyleri daha net görebilirler. Desteklendiğini hissetmek sana iyi gelecek.

26 Nisan 2023, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gelenek bu zamanda herkes için farklı şeyler ifade ediyor. Sebebini bilmeden bir alışkanlığa devam ediyor olabilirsiniz veya nostaljik hissederek eski bir anıyı yeniden canlandırıyor olabilirsiniz. Bazı şeyler geçmişte kalmalı, diğerleri ise sizinle aynı yerden veya kültürden gelenlerle bağınızı güçlendirebilir. Bu, daha büyük bir şeyin parçası olduğunuzu hissetmenize yardımcı olduğu sürece, fiziksel bir yer veya duygusal bir yer olabilir. Size neyin iyi geldiği konusunda kendinize güvenin. Başka kimse sizin için bu kararı veremez.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bugün gizli arzularınızın belirginleşmesi, partnerinizin istekleri karşısında yoğun duygular yaşamanız, aklınızın karışmasına neden olabilir. Kişisel çabalarınız ve ilişkileriniz çevre koşullarıyla birlikte şekilleniyor.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda şu sıralar her şey yolunda. Sevdiğiniz işlere daha fazla zaman ayırabilirsiniz, ancak asıl hedefinizden uzaklaşmayın. Aile içi ilişkiler şu sıralar iyi gidiyor – siz dahil! Sevdiklerinizle aranızdaki fikir ayrılıklarını yeniden masaya yatırabilir, sorunları kolayca çözümleyebilir ve sonuçta kendinizden çok memnun kalabilirsiniz. Yine de, ilerideki zorlu günlere hazır olmak için sağlık cephesinde gerekli önleyici tedbirleri almayı unutmayın.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir girişime öncülük ettiğinizde, hemen karşılık alamayabilirsiniz. Bazen 2-3 yıl beklemeniz, bu sırada inancınızı ve motivasyonunuzu korumanız gerekebilir. Bu kendiniz için de geçerli. Kendinize yatırım yaptığınız bir konuda hemen ilerleme göremeyebilirsiniz. Ancak biraz izin verin ve sabırlı davranın. Kararlı olduğunuz sürece karşılığını mutlaka görürsünüz.

26 Nisan 2023, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birçok işi bir arada yaptığınız zaman, motivasyonunuz artıyor ve kendinizi yenilenmiş hissediyorsunuz. İfade etmenin huzurunu yaşayacaksınız. Olabilecek aksilikler karşında belirli bir strateji uygulamalı ve önlemlerinizi almalısınız.

26 Nisan 2023, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 37' 48" R
Ay
Oğlak
14° 12' 22"
Merkür
Koç
16° 36' 37"
Venüs
Koç
29° 59' 26"
Mars
Balık
29° 05' 37"
Jüpiter
Boğa
23° 45' 58"
Satürn
Balık
16° 30' 11"
Uranüs
Boğa
22° 18' 01"
Neptün
Balık
28° 52' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 45"
Lilith
Başak
23° 14' 49"
True Node
Koç
15° 22' 51"
Son Güncelleme : 29/04/2024 14:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>