Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sevgide Dikkatlisin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Mayıs 2023, Cumartesi

Aşk 100%
Para 70%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile, farkında olmadan bir mesafe yaratmış olabilirsiniz birbirinize karşı. Bazı şeyleri eskisi kadar konuşmuyor olabilirsiniz. Bu durumu çözmek için birbirinize zaman yaratmanız gerekecek.

Bugün planlı ve programlı davranarak kendinizi pek çok aksaklıktan koruyabilirsiniz. Yeni konularla ilgilenmek için motivasyonunuz oldukça yüksek. Ufuklarınızı geliştirebileceğiniz çalışmalara katılabileceğiniz görülüyor.

Maddi olarak insanlarla daha fazla iletişim kurman gerekebilir. Masrafları ve kazançları hesaplamak için daha açık olman gerekecek. Atmak istediğin adımları daha önceden insanlarla paylaşmalısın bugün.

Duygusal olarak tıkalı olduğunu hissedebilirsin bugün. Duyguların birikerek gözyaşı olarak akabilir. Bu durumla başa çıkabilmek için meditasyon ve yoga gibi egzersizlere odaklanman gerekecek.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün hayatında ani değişimlere gitmek isteyebilirsin. Seni sıkan ortamlardan çıkmak istemek seni biraz yorabilir. Bazı işleri düzene koymak için biraz zamana ihtiyacın olacak.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün yardım istemek konusunda kafanız biraz karışmış olabilir. Başkaların yardım etmeniz gereken bir gün olabilir. Özellikle çevrenizdeki insanların sizden yardım talebinde bulunmasıyla şaşkınlık yaşayabilirsiniz. Diğer insanların isteklerine cevap verirken kendinizi unutmamalısınız.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatına sevmek yeniden girebilir. Eğer ilişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan bugün yeni insanlara şans vermenin doğru olacağını ifade edecek. Sosyal olacağın bir gün yaşarken, eski yaşadıklarına dair kaygılarını örtbas etmek isteyebilirsin. Gökyüzü, iletişim ve güzelliğin birleştiği alanlarda öneri geliştirmen konusunda fırsatlar oluşturabilir. Bu yüzden sosyal ortamın, ev veçevren oldukça hareketlenebilir. İlişki, aile yaşamı veya yuvanla alakalı konularda aklı başında düşünmek, sağlam ve cesur atılımlar için ilkeli olman gerekiyor.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ek gelir getiren konular dikkatinizi çekmekten öteye gidebilir. Hem ihtiyaçlarınızı daha iyi karşılamak hem de özgüveninizin zedelendiğine dair düşüncelerinizi yok etmek için hamle yapabilirsiniz. Hırsınızı dozunda yaşadığınızda sonuç sizi memnun edecektir.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay’ın olumlu açıları hayatınıza yeni farkındalıklar ve hevesler getirmekte. Uzaklarla ilgili olumlu gelişmeler de bekleyebilirsiniz.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda başarılı olabilirsiniz. Özellikle geliri sonradan gelecek olan birtakım projelere göstereceğiniz efor ilerleyen günlerde size başarı getirecek.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün sevdiğin bir kişi varsa eğer onun yanında olmayı istemen çok doğal. Sevdiğin kişinin derdini dinlemek ve manevi olarak onun yanında olmak ilişkiler konusunda birçok şeyin iyiye gitmesine vesile olabilir. Bu tür inceliklere daha fazla zaman ayırabilirsin.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şatafatlı bir ortamda veya hatta kalabalıklar içinde yalnız hissediyor olabilirsiniz. Üzülmek hakkınız olsa da bu konuda bir şeyler yapmaktan başka çareniz yok. Tutkulu olduğunuz bir konuda yeni bir projeye başlayın, yeni bir şey öğrenin, hayatınıza anlam katan ne yapmak istediğinizi görün. Evren ve sevdikleriniz tarafından tam olarak desteklenmiş hissetmenin tadını çıkarın. İçsel arzularınızın ve dileklerinizin yüzeye çıkmasına izin verin ve hayallerinizdeki hayatı yaşıyormuş gibi hissetmenin yollarını keşfedin. Uzun vadeli resme bakın ve kendinize, kendi hayatınıza ve başkalarının hayatına nasıl değer katmak istediğinizi sorun. Zihninizin bu yönde dolaşmasına izin verirseniz, yeni umutlar olasıdır.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Duygusal konularda hatalı davranmaya müsait bir yapınız olmasına rağmen, konu mantık olduğu zaman, kafanız oldukça işlek çalışıyor. Kazançlarınız konusunda dikkatli davranmak ve hiç kimseye gereksiz sözler vermek istemiyorsunuz.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Üstesinden gelinemeyecek sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Umutsuzluğa kapılmayın! Bakış açınızı değiştirin, çözüm hızla kendini belli edecektir. Başkalarından tavsiye istemekten çekinmeyin! Özel hayatınız şu sıralar dengesiz sayılır. Beklenmedik değişiklikleri sakince ele almalısınız. Daha fazla dinlenmeniz, sorumluluklarınızdan biraz uzaklaşarak kendinize zaman ayırmanız gerekiyor. Güzel bir kitap okuyarak veya küvette uzun bir banyo keyfi yaparak rahatlayın.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz. Aşk, tatil, hobilerinizle ilgili güzel gelişmeler gerçekleşebilir. Gününüz şahane geçsin.

27 Mayıs 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkilerinizin güçlü olduğu bir gün. Değişen şartlara göre duygu dalgalanmaları yaşayacaksınız. Maddi konularda ilginç fikirlere açıksınız. Bugün, kazançlarınızı arttırma yoluna gidecek ve gerekli kişilerle görüşmek isteyeceksiniz.

27 Mayıs 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 31' 20" R
Ay
Balık
24° 55' 27"
Merkür
Koç
19° 06' 37"
Venüs
Boğa
06° 12' 06"
Mars
Koç
02° 58' 37"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 42"
Satürn
Balık
16° 56' 16"
Uranüs
Boğa
22° 35' 22"
Neptün
Balık
29° 01' 57"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 41"
Lilith
Başak
23° 48' 22"
True Node
Koç
15° 23' 46"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>