Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Tarzını Değiştiriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

27 Nisan 2023, Perşembe

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 100%

Hoşlandığın kişiye karşı hislerinin değiştiğini hissedebilirsin bugün. Bu kişiyi daha yakından tanımak ondan soğumana sebep olabilir. Bu konularda kendine bir açıklık sağlayacak ve daha iyi hissedeceksin bugün.

Günümüzde ailenize odaklanmış olabilirsiniz, çünkü gezegenin enerjileri ev hayatınızın üstünde durmaktadır. Çocuğunuza okulunda yardımcı olmaya çalışıyor, sınavı için çalışırken ona yardım ediyor olabilirsiniz. Ya da romantik partnerinizle yeni bir şeyler yaratmaya çalışıyor olabilirsiniz. Evdeki gelişmeler, süslemeler veya yenilemeler üzerinde yoğunlaşıyor olabilirsiniz. Evinize daha dengeli bir enerji getirmek isteyeceksiniz ve bunun için pek çok yol var.

Maddi konularda güzel fikirler edinebilirsin bugün. Yeni stratejiler ve para kazanma yolları keşfedebilir veya elindeki parayı değerlendirmek için iyi bir yol tercih edebilirsin. Parasal konularda kendinden emin olacaksın.

Sebze tüketimini arttırmak ve bol bol su tüketmek sindirim sisteminin ihtiyacı olan şey olabilir. Daha fazla lifli gıdalar tüketmeli ve yediklerini dikkatle seçmelisin. Sindirim sistemini yormaman gereken bir gündesin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Kendini daha pozitif bir ruh haline sokman gerekecek bugün. Çevrendekilerin senin keyfini yerine getirmesini beklemektense kendin için güzel şeyler yapabilirsin. Bugün biraz kendine odaklanmalı ve mutlu olmak için çaba göstermen gerekecek.

27 Nisan 2023, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Duygusal bir girdaba sürüklendiğiniz hissine kapılabilirsiniz. Bir şeyler aslında hiç de sizin değilken sizin oldukları yanılgısına düşmemeye dikkat edin. Elinizde hiçbir kanıt olmadan birisini hırsızlıkla suçlamaya kalkışmamanızda fayda var. Bu aralar ortalıkta dolaşan büyük miktardaki duygusal hassasiyet nedeniyle işleri dengede tutmak pek kolay olmayabilir.

27 Nisan 2023, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Giyim tarzını değiştirmek isteyebilirsin. Giysi tercihinde daha sıcak tonlara yönelebilirsin. İş hayatında yaşanan hareketlilik bedensel olarak yorulmana neden oluyor. Geçmişte hoşlandığın kişinin seninle tekrar iletişime geçmesi heyecanlanmana neden oluyor. Kısa süreliğine bazı sosyal medya hesaplarını kapatmak isteyebilirsin.

27 Nisan 2023, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendi evinizi kurmak, bir yaşam alanı inşa etmek, aile yuva ve evlilik gibi kavramlarda birbirinizi daha iyi anlayacağınız bir durum sağlamak sizin için önemli olabilir. Cesur ve hayatınıza yeni bir kapı açıldığında içeriye davet ettiğiniz her şeyi iyi niyetle karşılayın.

27 Nisan 2023, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün yeni sorumluluklar sizi endişelendirebilir. Ortaklı konulara yön kazandırmak isteyebilirsiniz. Finansal konularda karşılaştığınız engellerle mücadele edebilirsiniz. Duygusal yönden kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz konularda yaşanan değişimler sizi yorabilir. Maddi konularda risk alabilirsiniz.

27 Nisan 2023, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hayatınızın bir alanında bazı karışık düşünceler söz konusu olabilir. Ancak bu hayal kırıklığına uğrayacağınız anlamına gelmiyor. Belki de hiç umudunuzun olmadığı “mutlu son” zannettiğinizden çok daha yakın bir tarihte sizi bulabilir.

27 Nisan 2023, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatı akışına bırakma zamanı. Fazlalıklardan arınmak isteyebilirsin. Hayatını bir biçime sokabilmek için ufak tefek çabalarla bir şeylere odaklanabilirsin. Bahar temizliğine ne dersin?

27 Nisan 2023, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda geçmişiniz hakkında konuşma olasılığınız oldukça yüksek. Yaratıcılığınız artıyor, içsel düşüncelerinizi ve güçlü anılarınızı paylaşmak da bu enerjiye dâhil. Başkaları, onlara açıldığınızda benzersiz olumlu niteliklerinizi daha net bir şekilde kavrayabilir ve ayrıca bir başkasının fikrini alarak eski anılarınızı daha iyi yorumlayabilirsiniz. Geçmişinizi ne kadar iyi anlarsanız kendinizi o kadar iyi tanır, kendinizi ne kadar iyi tanırsanız da geleceğiniz için o kadar doğru kararlar alırsınız. Diğer insanlara karşı dürüst olmaktan korkmayın. Saklanması gereken hiçbir yanınız yok!

27 Nisan 2023, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Gizli aşklar konusunda temkinli olmalı ve geçici duygulardan uzak kalmalısınız. Bilgilerinizi karşı tarafla paylaşacağınız ve farklı konuşmalar içinde olacağınız bugünde; yeniliğe açık olmanıza rağmen, hatalar da açıksınız.

27 Nisan 2023, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ne kadar cazip gelse de, gereğinden fazlaüstlenmeyin. Onun yerine sizin için önemli meselelere odaklanın. Aksi takdirde bunalabilirsiniz. Yeni bir şeyi ele almaya karar verdiyseniz, açık olun ve başkalarını size yardımcı olmaya davet edin. Enerjinizi bu şekilde odaklarsanız ve doğrudan sizi ilgilendirmeyen sorunların ilginizi dağıtmasına izin vermezseniz başarıya ulaşma olasılığınız daha yüksek olacaktır.

27 Nisan 2023, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün finans, vergi, ödemeler, cinsellik, sağlık, okültizmle ilgili ani olaylar içinde kalabilirsiniz. Aşk, çocuk, eğlence, hobilerden dolayı harcamalarınız artabilir. Gününüz şahane geçsin.

27 Nisan 2023, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Araştırmaya meraklı yapınızla olayları sonuna kadar irdeliyorsunuz. Size sunulacak tekliflere karşı şüpheci bir şekilde yaklaşarak, kendinizi geri çekmek isteyeceksiniz. Bu aşamada çevrenizden yeterli destek alamayabilirsiniz.

27 Nisan 2023, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 31' 19" R
Ay
Oğlak
12° 43' 10"
Merkür
Koç
16° 34' 33"
Venüs
Koç
29° 51' 13"
Mars
Balık
29° 00' 29"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 25"
Satürn
Balık
16° 29' 35"
Uranüs
Boğa
22° 17' 39"
Neptün
Balık
28° 52' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 22"
Lilith
Başak
23° 14' 04"
True Node
Koç
15° 23' 07"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>