Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Soruların Yanıtlanıyor Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Nisan 2023, Cuma

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 60%

Aşk konusunda güzel bir adım atmak isteyebilirsin bugün. Ancak hoşlandığın kişi ile aranda istediğin gibi bir uyum yakalamak zor olabilir. Bazı şeyleri zorlamak yerine zamana bırakmak sana daha iyi gelecek.

Aşırı yorgunluk dışında bir yakınmanız yok. Sevgiliniz buna miskin şikayeti demesi sizi üzüyor. Tutucu davranarak kaçırdığınızteklifinin bir dostunuz aracılığıyla yeniden yapılmasını sağlamaya çalışacaksınız..

Maddi konularda kendi fikrini ifade etmekte bir sıkıntı yaşamayacaksın bugün. Sana ait paralarla ilgili yapılması gerekenleri düzgünce yoluna koyabileceksin. Kendine ait bir strateji oluşturman önemli olacak.

Daha fazla egzersiz ile zihnini daha rahat boşaltabilirsin. Vücudun üstündeki kontrolün arttıkça, stres ve gerginlikler ile daha rahat başa çıkabileceksin. Bugün egzersiz konularına daha fazla özen göstermelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün senin için güzel bir gün. Yeni projelere odaklanmak, hayatında değiştirmek istediğin konularda düşünmek ve daha iyi adımlar atmak sana daha iyi gelecek. Hemhem de insan ilişkilerinde iyi olacaksın.

28 Nisan 2023, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, duygularınıza dair bazı kararsızlıklar yaşıyorsunuz. Özellikle geçmişten gelen bazı konuların kafanızı kurcalamaya devam ettiğini fark edeceksiniz. Bir yanınız verdiğiniz kararın doğru olduğunu düşünürken diğer yanınız ise içten içe bu durumu sorgulamaya devam ediyor. İçinizdeki bu savaşı bir süre daha uzaktan izlenmeyi tercih edebilirsiniz.

28 Nisan 2023, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Stilinden sıkılmış olabilirsin. Arkadaşın ile buluşup yeni bir saç modeline karar vermeye çalışabilirsin. Dostların ile geçmiş günleri yad edeceğin bir gün olabilir. Bu durum duygusallaşmana neden oluyor. Yakın bir arkadaşınla uzunca bir telefon görüşmesi yapabilirsin. Bu görüşme sana hem moral depoluyor hem de aklındaki bazı soruları yanıtlamana yardımcı oluyor.

28 Nisan 2023, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorun olarak gördüğünüz konuların aslında düşündüğünüz boyutta olmadığını fark edebilirsiniz. Bunun size bir faydası olmadığı gibi zararı da olacağından telafilere başlamak adına iyi bir gün olabilir. Duygusal konularda empatiyle ve anlayışla hareket etmenin karşılığını bulmaya başlıyorsunuz.

28 Nisan 2023, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün ortak işler yaptığınız kişilerle aranızda kriz yaratan durumlar ortaya çıkabilir. Bazı bağlayıcı koşullar dolayısıyla kendinizi sıkıntıda hissedebilirsiniz. Endişe duyduğunuz konular gündeminizi meşgul etmeye devam edebilir. Duygusal derinlik içinde olduğunuz konular olabilir. Banka işlerinizi organize etmeniz için uygun bir gün.

28 Nisan 2023, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Kendinizi çok şüpheci hissedebilirsiniz. haklı iken haksız konumuna düşebilirsiniz hayatınıza bilinçsiz olarak savaş davet etmeye yönelebilirsiniz.

28 Nisan 2023, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayatında olan insanların sana sürprizler çıkarması olası. Bu sürprizler o kadar da güzel olmayabilir üstelik. Sakin kalıp kontrolü elden bırakmamak, daha doğru kararlar almanı tetikleyecek.

28 Nisan 2023, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bazen riskler en iyi sonuçları getirebilir. Kutunun dışına çıkmak, yaratıcı olmak ve olayların kendi akışında gerçekleşmesine izin vermek sizi şaşırtıcı derecede hoş sonuçlar üretmeye yönlendiriyor. Normalde sohbet etmeyeceğiniz biriyle sohbet başlatabilir veya benzersiz yaratıcı yöntemler, yeni moda stilleri deneyebilirsiniz. Evinizi düzenlemek, gardırobunuzu yenilemek ve bir sanat eseri yaratmak inanılmaz sonuçlara yol açabilir. Adeta bir mucit gibi, hem kendinizi hem de dünyayı keşfediyorsunuz. Bunun özgür bir ortamda gerçekleştiğine ve eski, işe yaramaz düşünce kalıplarının ayağınıza dolanmadığına emin olun.

28 Nisan 2023, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Haksızlıklar konusunda adaletli davranışlarınız ve önemli arkadaşlarınızın gizli destekleri, sizin bilgilerinizle birleşecek. Yepyeni şekillerde size yeni bir pozisyon kazandıracak çalışmalar ortaya çıkacak.

28 Nisan 2023, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Enerji ve cesaret dolu; isteklerinize ulaşmak için daha iyi koşullar isteyemezdiniz. Ancak, çok ilginç görünen ve oldukça karmaşık ayrıntılar nedeniyle hedefinizden kolayca uzaklaşabilirsiniz. Olaylara akılcı ve duyarlı yaklaşmaya ve temel yönler üzerine odaklanmaya dikkat edin, o zaman başarı için çok beklemeniz gerekmeyecek.

28 Nisan 2023, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün finans, vergi, ödemeler, cinsellik, sağlık, okültizmden ilgili ani olaylar içinde kalabilirsiniz. Aşk, çocuk, eğlence, hobilerden dolayı harcamalar yapabilirsiniz. Ev, aile, gayrimenkul konularında özellikle parayı ilgilendiren bazı konular gündeme gelebilir. Harika bir gün dilerim.

28 Nisan 2023, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Farklı fikirler üretebileceğiniz ilginç günlerden birini yaşıyorsunuz. Duygusal değişimlerin sizde yarattığı ruh halini dizginlemek elinizde. Bugün, bazı önemli konularda acele karar vermemeli ve öncelikle kariyerinizi düşünmelisiniz.

28 Nisan 2023, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 47' 55" R
Ay
Oğlak
16° 32' 06"
Merkür
Koç
16° 39' 58"
Venüs
Boğa
00° 12' 16"
Mars
Balık
29° 13' 39"
Jüpiter
Boğa
23° 48' 24"
Satürn
Balık
16° 31' 06"
Uranüs
Boğa
22° 18' 37"
Neptün
Balık
28° 53' 18"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 21"
Lilith
Başak
23° 15' 58"
True Node
Koç
15° 22' 29"
Son Güncelleme : 29/04/2024 18:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>