Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İmkânlarını Gözden Geçiriyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Nisan 2023, Cumartesi

Aşk 60%
Para 90%
Sağlık 90%

Sevdiğin kişi ile bir süredir paylaşamadığın ancak içini sıkan konular varsa bugün bunları paylaşabilirsin. Ondan bir şeyler saklamak sende yük olduysa eğer, bugün bu saklananları paylaşabilir ve yükten kurtulabilirsin.

Sizin için, başkalarına önemsiz gelen konular fazlaca önem taşıyabiliyor. Problemli, dar günleri geride bırakıyorsunuz. İşlerinizde yavaş da olsa gözle görülür bir toparlanma var.

Parasal konulara odaklanman daha kolay olabilir bugün. Hem kazançları hem de masrafları dikkatle hesaplayarak kendin için güzel bir strateji belirleyebilirsin. Maddi olarak daha rahat olacaksın.

Bol bol su içmeli ve egzersizden kaçınmamalısın bugün. Bilinçli yapılan egzersiz ve hareketler sağlığında daha iyi etkilere yol açacak. Bol su tüketerek vücudunun ihtiyacı olan enerjiyi yakalayabileceksin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İçinde bulunduğun durum seni biraz sıkabilir ve daha özgürce hareket etmek isteyebilirsin. Bu durum ister insan ilişkileri istersekonuları olsun, kendi istediğin şekilde hareket edene kadar huzur bulman zorlaşabilir bugün.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bir bakış açısına sahip olmak ne kadar güzel. Kendinize sürekli olarak kendinizin ne yönde gittiğini sorduktan sonra, sanki biliyormuşsunuz gibi hissetmek iyi hissettirmiyor. Ne kadar da haklısın! Son zamanlarda bütün bu bilgelikler oldukça yorucu. En tepedeki adamla konuşmak için dağın tepesine kadar uzun bir yolculuk yaptın sanki. Artık uygarlığa geri döndüğün için, biraz dinlenmenin zamanı geldi ...

29 Nisan 2023, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Gelecek ile ilgili sağlam adımlar atmak istiyorsun. Bu konuda finansal olanaklarını sorguluyorsun. Kendini ifade etme konusunda eksiklerin olabilir, sözcüklerini dikkatli seçmelisin. Yanlış anlaşılmalar yaşanabilir. Aranın bozulduğu arkadaşların ile tekrar bir araya gelmek ve buzları eritmek isteyeceksin.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluğunuzun fazla olması kendinize zaman ayırmanıza engel olabilir. Bunu birbölümü yapmak için sebep olarak görebilirsiniz. Böylece krizlerin getirdiği fırsatlara inanmanız daha kolay olabilir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Psikolojik açıdan kendinizi kastığınız ya da endişelendiğiniz durumlar olabilir. Kendinize daha fazla güvenmelisiniz.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde hayatınızda ne yönde ilerleyeceğinize karar vermek hususunda sıkıntı yaşayabilirsiniz ancak sezgileriniz size uzun vadede yol gösterecektir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hareketli bir gün seni bekliyor. Geleceğe dair yeni hedefler koyup bunlar için atağa geçmen olası. Hayatını daha netleştirecek kararlar alabileceksin. Yeni bakış açıları geliştirerek ve kendine daha fazla güvenerek çok daha fazlasını elde edebilirsin.

29 Nisan 2023, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Konfor bölgeniz, kendinizi daha az ilginç hissetmenize neden olabilir. Rutin işlerinize zaman ayırmak, hayatınızda tutarlılık ve istikrara sahip olmanızı sağlar ancak daha cüretkâr bir yaşam tarzıyla tanışmanız sıkıcı olduğunuz konusunda endişelenmenize neden olabilir. Her şey bakış açısıyla ilgili! Siz daha heyecanlı veya spontane olmayı dilerken, diğer kişi sizin sahip olduğunuz temele sahip olmayı dileyebilir. Her zaman henüz sahip olmadığınız şeyler daha güzel ve mutluluk için gerekli gibi görünecek ancak şu an elinizdekilerle mutlu olmayı başaramazsanız bu, o zaman da mümkün olmayacak. Bu yüzden sahip olduklarınızı takdir etmenin yollarını bulun.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Enerjinizi yükselten ve yaratıcılığınızı olumlu kullanabileceğiniz yeni bir başlangıç yapacağınız bir gün içindesiniz. İşinizle ilgili atılımlar yapmanız gereken önemli bir sürece girmiş bulunuyorsunuz. Disiplin önemli.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ruhsal ve bedensel açıdan kendinizi daha güçlü hissediyorsunuz. Şimdiye dek hep ertelemiş olduğunuz o zor kararları almak için en uygun zamandasınız. Kendinize bir gün ayırın ve meseleyi tüm artıları ve eksileriyle, son bir kez iyice tartın. Takıldığınız son ayrıntıları da netleştirdikten sonra, kararınızı verin. Verdiğiniz kararın arkasında durun ve bir daha da sorgulamayın. Kararınız doğru olacak.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Karşı karşıya kaldığınız bir ikilemle ilgili olarak başkalarının yardımlarını kabul etmiyor olabilirsiniz. Bunun sebebi de dışarıdan bakan kişilerin, olayları sizin gözünüzden göremeyeceğine olan inancınız. Belki kimse sizin kadar iyi göremeyebilir ancak bir başkasının görüşüne de kıymet vermek iyi olabilir, sizin için ufuk açıcı olabilir.

29 Nisan 2023, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirlerinden etkilenebilirsiniz. Bugün, motivasyonunuzu destekleyici çalışmalar içinde olacaksınız. Araştıracağınız konuların, size sağlayacağı kazançlara dikkat etmelisiniz. Sezgileriniz bu aralar çok yüksek.

29 Nisan 2023, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 30' 55" R
Ay
Oğlak
12° 37' 36"
Merkür
Koç
16° 34' 25"
Venüs
Koç
29° 50' 42"
Mars
Balık
29° 00' 09"
Jüpiter
Boğa
23° 44' 19"
Satürn
Balık
16° 29' 33"
Uranüs
Boğa
22° 17' 37"
Neptün
Balık
28° 52' 46"
Plüton
Kova
02° 06' 05"
Chiron
Koç
20° 36' 21"
Lilith
Başak
23° 14' 02"
True Node
Koç
15° 23' 08"
Son Güncelleme : 29/04/2024 11:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>