Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sorumluluklarından Uzaklaşıyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Nisan 2023, Pazar

Aşk 90%
Para 80%
Sağlık 70%

Sevdiğin kişi ile arandaki muhabbeti daha da arttırabileceğin ve güzel sürprizlerle karşılaşabileceğin bir gündesin. Sevdiğin kişinin hiç bilmediğin bir yönünü keşfedebilirsin bugün. Aranızda daha farklı muhabbetlerin olması ilişkinize iyi gelecek.

Yüzeyin altında kaynamakta olan bazı zorlayıcı güçler, insanlarla olan etkileşimleriniz esnasında olay yaratabilir. İlk tepkiniz, üzülmek ve bakış açınıza göre daha da sert olmak olabilir. Ancak, daha rahat bir tutum sergilemeniz önemlidir. Diğer insanların, sizin durumunuzdan farklı bir bakış açısına sahip olduğunu kabul edin ve bu bakış açısına karşı çıkmak yerine onun gibi düşünün. Eğer diğerleri sabit fikirli ve mantıksız olmaya devam ederlerse, yürüyüp gitmek konusunda kendinizi özgür hissedin.

Para kazanma konularında yolun sonuna yaklaşmışken hala net bir sonuç görememiş olman canını sıkabilir bugün. Ancak yoluna devam etmeli ve emeklerini boşa harcamamalısın. Parasal konularda disiplinli davranman gerekecek.

Çok fazla karbonhidrat ve şeker, vücudunda ağır etkiler oluşturabilir. Yediklerine dikkat etmek ve daha fazla hareket etmek, bu zararlı etkilere sahip gıdaların etkisini azaltacak. Bol bol su tüketmek de sana iyi gelebilir bugün.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Birden fazla konuya aynı anda odaklanman gerekebilir. Ancak bu konuların üstünde gerginlik yaratmadığına emin olmalısın. Senin için önemli olan konulara öncelik vermen, gününün daha rahat geçmesini sağlayacak bugün.

30 Nisan 2023, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün isteklerinize daha fazla dikkat etmelisiniz. Çünkü adeta ağzınızdan çıkan her söz siz bir şey demeseniz dahi gerçekleşiyor. Mümkünse uyandığınız an izlenimlerinizi yazın. İlk başta pek bir şey ifade etmeyebilirler ama birkaç gün sonra notlarınızı gözden geçirebilir ve ortaya koyduklarına şaşırabilirsiniz. Hayatınızda büyük bir değişiklik yapma havasındasınız ve hayalleriniz sizi doğru yöne yönlendirebilir.

30 Nisan 2023, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Çevrende olup bitenlere karşı duyarsız kalmıyorsun. Maddi konuda sıkışmış olan bir arkadaşına karşılıksız olarak bir miktar para verebilirsin. Çocukları olan bir Oğlak burcuysan onlara online eğitim setleri satın alabilirsin. Onların öğrenim hayatını her şeyin üstünde tutuyorsun. Sorumluluklarından bir günlüğüne de olsa uzaklaşabilirsin.

30 Nisan 2023, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Günün gereklerine göre ilerlemek bazen sizin isteklerinizden daha önemli olabilir. Dinlenmek, arkadaşlarınızla ve ailenizle vakit geçirmek farkında olmasanız da size iyi gelen konular arasındadır. Sağlık sorunları yaşamamak ve yeni haftaya daha dinç başlamak için bugünü keyifle geçireceğiniz etkinliklerle doldurabilirsiniz.

30 Nisan 2023, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Olaylara bakışınızı daha pozitif kılmaya bakmalısınız. Bugün başkalarından daha çok şey öğrenebilirsiniz.

30 Nisan 2023, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş alanı başta olmak üzere diğer alanlarda da çabalarınızın görülmesini ve taktir edilmesini istiyorsunuz. Eleştiriye de açık olmak bu süreçte önem kazanacaktır.

30 Nisan 2023, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün 5. evinde yani aşk, hobiler, çocuklar ile alakalı evinde Uranüsyen Güneş tutulması var. Enerjin etrafına yansıyacak. Daha önce denemediğini denemeye odaklanabilir, çevrendeki insanlarla bu konularda olan iletişimini artırabilirsin.

30 Nisan 2023, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün fikrine ve samimiyetine güvendiğiniz birkaç kişiyle kafa kafaya vermek faydalı çözümleri ortaya çıkarabilir. Zor bir durumda nasıl ilerleyeceğinizden emin olamayabilirsiniz ama endişelenmeyin. Cevapları başka bir kişinin yeni bakış açısında arayın. Tam gözünüzün önünde olan bir şeyi kaçırıyor olabilirsiniz ve onunla ilgili kendi duygularınızın çok derinlerinde olduğunuz için, onu başkalarının görebileceği şekilde göremiyorsunuz. Size yeni bir bakış açısı kazandırabilecek biriyle sohbet etmek için çaba gösterin. Özellikle mesleki yönünüz konusunda biraz kararsız olabilirsiniz. Motivasyonunuzu yeniden canlandırmak için daha heyecan verici maceralara atılmanız gerekebilir.

30 Nisan 2023, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Özgürlüğünüzü, maddi güven ortamlarından alacağınız destekle sağlamlaştıracaksınız. Aynı fikirlere sahip olduğunuz ve size finans desteği sağlayacak kişilerle beraberlik içinde olacaksınız.Bu dönem, alınganlığınız artacak.

30 Nisan 2023, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Her şeyin ne kadar kolaylaştığını hayretle izliyorsunuz. Bu umut dolu fırsattan istifa ederek birçok sorununuzu ele alabilir veya tamamen çözebilir, böylece ileride işlerin güçleşeceği stresli günlere hazırlıklı olabilirsiniz. Çevrenizdekilerin desteğine de güvenebilirsiniz, ancak karşılığını hemen anında vermeniz gerekebilir. Yine de, bu sayede onlardan gelecekte de yardım isteyebileceksiniz.

30 Nisan 2023, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat, hukuk konuları gündeminize gelebilir. Seyahatte, eğitimde, iletişimde bazı aksilikler gerçekleşebilir. Aşk, çocuk, tatil konularında ise ani güzel gelişmeler sizinle olacak. Harika bir gün dilerim.

30 Nisan 2023, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün, Ay'ın konumu, ince duygularınızı ortaya çıkarıyor. Fakat, aynı zamanda sizi hassas ve eleştirici yapıyor. Kırılmaya müsait yapınız, sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Hissettiğiniz duygular sizi doğru yola götürüyor ve haklı çıkıyorsunuz.

30 Nisan 2023, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 45' 53" R
Ay
Oğlak
16° 04' 07"
Merkür
Koç
16° 39' 17"
Venüs
Boğa
00° 09' 42"
Mars
Balık
29° 12' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 47' 55"
Satürn
Balık
16° 30' 55"
Uranüs
Boğa
22° 18' 30"
Neptün
Balık
28° 53' 14"
Plüton
Kova
02° 06' 06"
Chiron
Koç
20° 37' 13"
Lilith
Başak
23° 15' 44"
True Node
Koç
15° 22' 33"
Son Güncelleme : 29/04/2024 17:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>