Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
İmkanları Zorluyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

4 Temmuz 2022, Pazartesi

Aşk 60%
Para 70%
Sağlık 70%

Geçmişin seni sebepsiz yere üzmesine fırsat vermemelisin bugün. Etrafındaki olaylar sana geride kalmış bir ilişkiyi hatırlatıyorsa bazı şeyleri tekrar gözden geçirmen gerekebilir. Üzülmek yerine ders çıkarmak senin için daha iyi bir seçenek olacak.

Aldırmadığınız bazı şeyleri gitgide sorun etmeniz, başlardaki teslimiyetçi tavrınıza kızmanıza yol açıyor. Kaldı ki, bazı işler sizin haklılığınızı teyit ediyor. Yetki farkınız, bazı şeylere göz yummanızı gerektirmiyor.

İş ortamında beklenmedik bir hareketliliğin ortasında kalabilirsin bugün. Panikten uzak durmak kontrolü daha kolay sağlamana yardımcı olabilir. Kendine güvenmek işleri idare etmek için gereken gücü bulmanı sağlayabilir de.

Seni fiziksel olarak zorlayacak şartların içinde bulunman olası bugün. Enerjini sık sık toparlaman ve yenilemen gerekebilir. Kendini çok zorlamamak isteyebilirsin bu yüzden. Gün içerisinde molalar vermek önem kazanabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Seni rahatsız eden mevzular hakkında başkalarıyla konuşmak, onların fikrini almak daha doğru bir hareket olabilir. Onların olaylara bakış açısını öğrenmek senin yeni bir perspektif kazanmanı sağlayacak çünkü. Kendini insanlara ifade edebilmelisin.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Sevgili Oğlak burçları, bugün sizin için harika bir gün! Duygularınızda büyük bir güç bulacağınız bir gün olacak. İçgüdülerinize güvenin. Kalbinizi takip ederek kaybedeceğiniz hiçbir şeyiniz yok. Bu, rafa kaldırdığınız hayalleri yeniden alevlendirmeniz için önemli bir zaman. Hayal dünyanızın günlük hayatınıza yansıtmaktan korkmayın.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hayatının her anında aileni düşünmekten vazgeçmiyorsun. Maaşını aldığında onlara ufak sürprizler yapabilirsin. Kendi ihtiyaçlarını çok fazla geri plana attığını düşünüp, geleceğine yönelik yatırım kararları alabilirsin. Yeni kazanç kapıları için imkanlarını zorlayacaksın. Eğitimine devam eden Oğlak burcuysan, akademik kariyer konusunda araştırmaların yapabilirsin.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ayakta, hızlı tüketilen yiyecekler dikkatinizi toplamanıza engel olabilir. Beslenme düzeninizin yoğunluk nedeniyle değişmesi, kısa süreli de olsa küçük fiziksel sorunlar yaratabilir. Olabildiğince yerinde ve sağlıklı bir yemek düzeninde hareket etmek, hem aklınızı hem de bedeninizi eş zamanlı olarak toparlayacaktır.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Haftaya uluslararası konular üzerine odaklanarak başlıyorsunuz. Bu alandaki planlarınızı hızlandırmak için her zamankinden daha kararlı olabilirsiniz. Üzerinde çalıştığınız projelerin getireceği geniş imkânlar ön plana çıkabilir. Hukuki konularınız varsa daha mantıklı kararlar almaya çalışın. Yabancılarla ilgili konularda yeni destekler bulabilirsiniz. Özellikle ortaklaşa konularda yeni işbirlikleri gündeme gelebilir.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sorumluluklarınızın farkında olduğunuz için gelir gider dengesi hususunda çok kontrollü davranabilirsiniz. Niyetlerini gerçekleştirmek için bileşenleri dengeleyebilirsiniz.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Hayallerinizi içgörünüz için değerli bir araç haline getirin. Eski zamanlarda, büyük yöneticiler ve krallar, rüyaların taşıdığı işaretlere o kadar inanıyorlardı ki, rüya tabircileri bulup onları işe aldılar. Rüyalarınızın ister mistik anlayışlar olduğunu düşünün ister beyninizin düşünce ve duygu salımının rastgele ateşlenmesi olduğunu düşünün, rüyalarda kazanılacak çok şey var. Tekrarlanan rüyalar çok önemlidir ve dikkat edilmesi gereken bir şeye işaret edebilir. Bu alanı keşfetmeyi düşünün.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Günün ilk yarısında günlük işlerinize ve rutinlerinize odaklandığınız için büyük resmi düşünmeye veya uzun vadeli planlama yapmaya daha az eğilimlisiniz. Sorulara verilen mantıklı cevaplar çoğu kişiyi tatmin eder ve düşüncenizi organize etmek yatıştırıcıdır. Ancak gün ilerledikçe sinyaller bulanıklaşabilir. Olasılıklara açık olmanın zamanıdır, ancak kesinkes bir sonuca varmak pek uygun olmayabilir.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Evinizde tamamen sizin anaçlık duygularınız kol geziyor. Sevecenlik, koruyuculuk ve acıma üçgeni içinde kurduğunuz düzen, sizin yaşam sorumluluğunuz olmuş durumda. Çevrenizdekilerle ilişkilerinizde daha dikkatli olun.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün başkalarına açık davranmak isteyeceğiniz bir ruh hali içinde değilsiniz. Belki de yakın geçmişte bazı başarısızlıkları kabul etmek zorunda kaldınız ve bu da çevrenizdekilere olan güveninizi sarstı. Durumun asıl nedenini bulmak için kendinize zaman tanıyın. Sağlığınız konusunda birtakım kısıtlamalara gitmenizde fayda var. Bedeninizin acilen dinlenmeye ihtiyacı var. Uzun bir maraton koşusu yerine, kısa bir gezinti yürüyüşüne çıkın.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yurt dışı, eğitim, hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz. Yurt dışı bağlantıları kurabilirsiniz ama çalışma hayatınızdaki kadınlarla anlaşmazlıklar gerçekleşebilir.

4 Temmuz 2022, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Çevrenizde inatçı kişiliğinizle göze çarpmanıza rağmen, aşkta kendi tarzınızı ortaya koymaktan yanasınız. Hiçbir şekilde yönlendirilmekten hoşlanmadığınız için, bugün yaratıcılığınızı nitelikli kişilerle paylaşmak isteyeceksiniz.

4 Temmuz 2022, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 41' 18" R
Ay
Başak
07° 57' 60"
Merkür
Koç
17° 35' 51"
Venüs
Koç
17° 24' 22"
Mars
Balık
21° 12' 06"
Jüpiter
Boğa
21° 24' 34"
Satürn
Balık
15° 32' 31"
Uranüs
Boğa
21° 43' 45"
Neptün
Balık
28° 33' 20"
Plüton
Kova
02° 03' 39"
Chiron
Koç
20° 01' 27"
Lilith
Başak
22° 06' 52"
True Node
Koç
15° 36' 27"
Son Güncelleme : 19/04/2024 09:20

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>