Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Mart 2019, Salı

Aşk %
Para %
Sağlık %

Sezgileriniz bugün çok kuvvetli olacak ve sevgilinizin bazı hareketlerini önceden kestirebileceksiniz. Bu durum sizin için faydalı olacak ve hatta bazı olumsuzlukların gelişimini böylece durdurmanız mümkün olacak.

İş yerinizde bugün olaylara çok fazla dikkat etmeyeceksiniz ve bazı ayrıntıları gözden kaçırabilirsiniz. Yapacağınız bazı konuşmalar ve alacağınız haberler sizi mutlu edecek. Bir süreden beri beklediğiniz bir gelişme bugün ortaya çıkabilir.

Bugün maddi konularda oldukça başarılı fikirler üretebileceksiniz ve gelişmeler olumlu yönde olacak. Senetlerle ilgili bir takım harcamalar yapmak zorunda kalabilirsiniz.

Trafikle ilgili konularda bugün çok dikkatli olmalısınız. Özellikle bu günlerde kafanızı toparlayamıyorsunuz ve bu durum bazı tehlikelere yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Yeniliklere çok hazır ve katılımcı olacağınız bir dönem. Statükonun tüm alanlarda etkilerine, bu sıralar kapalısınız. Yine de dostluk toplantıları içinde, yeni tanışmalarda fazla ısrarcı olmamanız gerekebilir. Özgürlüğünüzden ödün vereceğiniz korkusu, önünüze kadar gelen bir fırsata negatif bakmanıza yol açıyor. Bu konuda yanılgı içindesiniz.

5 Mart 2019, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Ay'ın Kova burcunda ilerlediği bir güne merhaba diyorsunuz. Sabah 11:05-11:10 arası boşlukta olan Ay sonrasında Balık burcuna geçiyor. İnsan iletişime dayalı mesleklerdeyseniz bugünü yoğun geçirebilirsiniz. Duygusal kararlar alabileceğiniz bir gündesiniz. Saat 21:18 olduğunda Merkür bu yıldaki ilk retro hareketine başlıyor. 5-28 Mart arası elektronik aletlerinize dikkat edin. En çok sizler bu etkiyi alıyorsunuz. Her bilgiyi ve dosyayı mutlaka yedekleyin. İnsanlarla fikir birliği yapmakta zorlanabilirsiniz. Herkes farklı bir düşünce ortaya koyabilir. Attığınız mailler veya mesajlar havada kalmış olabilir. Tekrar tekrar yollamanız vaktinizi alabilir. Kardeş, kuzen ve akrabalarınızla aranızda anlaşmazlıklar olabilir. Eğitim hayatınızda özellikle sınavlarda her şeyi iki kere gözden geçirin. Retro hakkındaki detaylı bilgileri okumak için tıklayınız. Sevgiler, Astromeri

5 Mart 2019, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Önemli projelere dahil oluyorsun!Bugün Merkür Retro'su başlıyor. 5-28 Mart tarihleri arasında geri hareket edecek olan zeka ve iletişim gezegeni Merkür?ün seyri bulunduğun ortamlara güvensizlik duygusu içinde olmana neden olabilir. Ay'ın bulunduğu konum, düşüncelerini olumsuz etkileyebilir, gereksiz panik yapacağın için bazı işlerin aksayabilir. İşinle ilgili yapman gereken bir seyahat, tatil planını bozabilir. İş arayışındaysan, bugün telefonun yanından ayırma derim. İlişkisi olmayan bir Oğlak burcuysan, gün içerisinde katılacağın seminer ya da toplantıda seni hiç olmadığın kadar etkileyecek biriyle tanışabilirsin. Sanatla ilgilenen bir Oğlak burcuysan, önemli bir projeye dahil edilebilirsin. Yeteneklerinden kazanç elde edişin motivasyonunu daha da yükseltecek.

5 Mart 2019, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partner ilişkilerinizden yana beklediğiniz haberleri alabilecek güzel iletişimler kurabileceksiniz. Yakın çevrenizle aranızda oluşan yanlış anlaşılmalara karşı biraz daha özverili olmalısınız.

5 Mart 2019, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Sabah saatleri daha durgun geçebilir. Sabırlı olmanız gereken durumlar yaşayabilirsiniz, beklemede kalmalısınız. Hareketli bir gün yaşayabilirsiniz ama işleriniz sonuca bağlanmayabilir. Kendinizi kısıtlanmış hissedebilirsiniz, akışta kalmakta fayda var. Kardeşlerinizle birlikte sanatsal işlerle uğraşmak sizi rahatlatabilir.

5 Mart 2019, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Özellikle mailleşerek çalışan Oğlak'lar bugünlerde iletişim kopukluklarına karşı dikkatli olmalısınız. Gerekirse bir maili iki kere gönderin.

5 Mart 2019, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğleden sonraya kadar olan zaman diliminde yolculuklar, eğitim süreçleriniz, olası devam eden davalar, ortaklar, yakın dostlar ve partnerinizle iletişim konusunda geçici kaygılar, problemler yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zaman diliminden gece yarısına dek iletişim problemlerinin giderildiği, sosyal ortamlarda bulunabileceğiniz, partnerinizle olumlu kararlar alabileceğiniz bir zamanda olacaksınız.

5 Mart 2019, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İradenizi zorlayan finansal kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Dikkatsizlik nedeniyle hatalar olası. Uzun vadeli işlerde kaynaklarınızı korumak önem kazanıyor.

5 Mart 2019, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Balık burcunda geri gitmeye başlayan Merkür, gündelik yaşam temponuzdaki aksak giden ilişki kalıplarını su yüzüne çıkarır. Kardeş ve yakın akrabalarla iletişim kopukluğu yaşayabilirsiniz. Bu dönemde herhangi bir eğitime başlamak sizin için pek uygun olmayacaktır. Kısa yolculuklar ve gündelik trafikte aksiliklerle karşılaşsanız da sağduyuyu elden bırakmayın.

5 Mart 2019, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bazı maddi konular sizin ilgilenmenizi bekliyor olsalar da gerçekçi olmadığınız için bunları ertelemeniz daha doğru olabilir. Olmayacak planlar kurmanız veya çevrenizdeki insanların sizi kasıtlı olarak yanıltması mümkündür. Bu nedenle ince eleyip sık dokumanız gerekir.

5 Mart 2019, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
24° 25' 42" R
Ay
Aslan
16° 15' 24" R
Merkür
Koç
28° 50' 03"
Venüs
Boğa
18° 48' 44"
Mars
Koç
10° 49' 34"
Jüpiter
Boğa
27° 21' 25"
Satürn
Balık
17° 43' 46"
Uranüs
Boğa
23° 11' 00"
Neptün
Balık
29° 18' 25"
Plüton
Kova
02° 04' 14"
Chiron
Koç
21° 26' 35"
Lilith
Başak
24° 56' 31"
True Node
Koç
14° 52' 47"
Son Güncelleme : 14/05/2024 21:10

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>