Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Sorunları Çözüyorsun Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Temmuz 2022, Salı

Aşk 60%
Para 100%
Sağlık 60%

Aşk konusunda ısrarcı olmak seni fazla yorabilir bugün. Bazen işleri oluruna bırakmak senin için daha iyi olabilir. Üzerine düşeni yapıp sıradaki adımı karşı tarafın atmasını beklemek aşkta daha fazla denge yaratabilir.

İşle ilgili problemleriniz yüzeysel şeyler gibi görünüyor. Yakın bir arkadaşınızın işinizle ilgili problemlerinizdeki umursamaz tavrı çok canınızı sıkabilir. Yakında bir mutluluk beklentisi içine gireceksiniz.

Yeni fikirler üretip peşinden gitmek için uygun zamanda olabilirsin. Burcundaki etkiler artık eyleme geçmen gerektiğini gösterebilir. Yenifırsatlarına odaklanmak kesinlikle boşa gitmeyecek bugün.

Vücudunu daha dikkatli dinlemeye başlamalısın bugün. İhtiyaçlarını belirleyip onlara göre hareket etmek en iyisi olacak çünkü. Egzersiz programında değişiklik yapmak sağlığın için ciddi bir adım olabilir o yüzden.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Duyguların daha da derinleşebilir bugün. Çevrendeki insanların ise senin duygusal tepki verdiğini düşünmemesi için kontrollü olman gerekebilir. Bazı şeyleri içinde yaşaman en iyisi bugün.

5 Temmuz 2022, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uğraşmak zorunda olduğunuz insanlar, olumlu tavrınızdan etkilenecek ve hatta gelecekteyapabilecekleri biri olarak adınıza bir işaret koyabilirler. Olumlu yaklaşımınız tam olarak aradıkları şeydir.

5 Temmuz 2022, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İletişim gezegeni Merkür, karşıt burcunda konumlanıyor. Yıllardır görüşmediğin arkadaşınla hasretinize son vererek, bir araya gelebilirsiniz. Kişisel yeteneklerinin gelişimine odaklanacaksın. Yapacağın bir görüşme ilgilendiğin alanınla ilgili önemli tekliflerle karşılaşabilirsin. Ertelediğin, zamana bıraktığın her ne varsa, çözümleyip yoluna o şekilde devam edeceksin.

5 Temmuz 2022, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İşlerinizin planlarınız dahilinde gitmediğini görmek motivasyonunuzu düşürebilir. Bir durum değerlendirmesi yapmak yeni bir yol haritası çıkarmanıza yardımcı olacaktır. Kendinizi fazla zorlamamalı, her konuyu herkesle konuşmamalısınız. Özellikle sosyal mecralardaki yazışmalarınızda daha dikkatli olmanızda fayda var, dalgınlık size istemediğiniz cümleler kurdurabilir.

5 Temmuz 2022, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yurt dışı işler ve fikir alışverişleri yoğun biçimde gündeminizi meşgul etmeye devam ediyor. Uzaklardan gelecek haberlerle işlerinizde olumlu bir mesafe kat edebilirsiniz. Tanıtım ve pazarlama konularınızı titizlikle hayata geçirme şansınız var. Günün ilerleyen saatlerinde kararlı olacağınız, hedefe odaklı zamanlar yaşanabilir. İş ilişkilerinde kontrollü ve ortak hareket etmenin yordamlarını deneyin.

5 Temmuz 2022, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde yalnız kalmak isteyebilirsiniz öte yandan yalnız kalmak size çok iyi gelmeyebilir. Depresif olmaya meyilli olabileceğiniz bir gündesiniz.

5 Temmuz 2022, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün kendini çok sinirlendiriyorsan şaşırma. Bu durum patron ya da senden daha büyük biri otoritesi yüksek birinin pozisyonundaki biriyle ilişkili olabilir. Bugünün oluşturduğu açılar sayesinde, duygularınız yoğunlaşabilir ve uygunsuz bir şey söylemekten kaçınmak için dilinizi ısırmanız gerekebilir. Bunu söylüyor olmak, bu şekilde hissetmemeniz gerektiği anlamına gelmez, ama problemin kaynağını bulmak için bugün uygun bir gün olmayabilir. Kendinize iyi bakın.

5 Temmuz 2022, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

İletişim bugün bazı noktalarda aldatıcı olabilir. Arzularınızı belirtmek için muhtemelen ideal bir zaman olmasa da, geri tepen veya sizi rahatsız eden akıl oyunlarından kaçınmak en iyisidir. Gereksiz endişelere de dikkat edin, çünkü yalnızca sizi bir sorunu çözmek için harekete geçmeye motive ettiği noktaya kadar verimlidir. Bunun ötesinde, enerjinizi boşa harcıyorsunuz, bu yüzden kendinize karşı nazik olun ve enerjinizi tatmin edici arayışlara yönlendirin.

5 Temmuz 2022, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Size karşı sert tavırlarda bulunan kişilere karşı kinci davranışınızı her ortamda gösteriyorsunuz. Bazen zorlama pahasına gizlemeye ve bastırmaya çalıştığınız bu duygularınız, sizi yorgun düşürüyor, huzursuz oluyorsunuz.

5 Temmuz 2022, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Henüz gerçekleşmemiş bir dileğinize duyduğunuz istek artıyor. Bazen sırf bu dileğinizi yerine getirebilmek için tüm ilke ve ideallerinize boşvermeyi düşündüğünüz bile oluyor. Bu düşünce oyunlarına hiç kapılmayıp, arzularınıza biraz gem vurmaya çalışın. Elinizdekilerin kıymetini bilin ve hayatta insanı mutlu edenin çoğu zaman en basit ve küçük şeyler olduğunu unutmayın.

5 Temmuz 2022, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün yurt dışı, eğitim, seyahat ya da hukuk konularıyla ilgilenebilirsiniz. Ama iletişimde kandırılabilirsiniz bugün yeni kararlar alırken dikkat edebilirsiniz. Gücünüzü doğru kullanırsanız doğru kararlar alabilirsiniz.

5 Temmuz 2022, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Hırslı tarafınız ön plana çıkıyor. Bulunduğunuz konumu korumak zorundasınız. İdeallerinizden taviz vermeyen bir yapıya sahip olmanıza karşın bugün, size farklı fikirlerini kabul ettirmeye çalışanlarla savaşmak zorunda kalabilirsiniz.

5 Temmuz 2022, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Koç
29° 02' 38" R
Ay
Başak
00° 09' 48"
Merkür
Koç
17° 56' 36"
Venüs
Koç
16° 35' 32"
Mars
Balık
20° 41' 26"
Jüpiter
Boğa
21° 15' 32"
Satürn
Balık
15° 28' 35"
Uranüs
Boğa
21° 41' 35"
Neptün
Balık
28° 32' 00"
Plüton
Kova
02° 03' 24"
Chiron
Koç
19° 59' 08"
Lilith
Başak
22° 02' 29"
True Node
Koç
15° 35' 35"
Son Güncelleme : 18/04/2024 17:30

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>