Oğlak Burcu

Oğlak Burcu

22 Aralık - 20 Ocak
Çevreni Neşelendireceksin Günün Mottosu

Oğlak Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Temmuz 2022, Çarşamba

Aşk 80%
Para 70%
Sağlık 90%

Mevcut ilişkinin ilerleyişini değiştirmek için girişimlerin olabilir bugün. Sevdiğin insanla beraber yapacağın konuşmalarda kararlı ve kendinden emin olmak sana yardımcı olabilir. İstediğin gelişmeler seni mutlu edebilir.

İş yaşamınızda oldukça aktif olacağınız bir gündesiniz ve amaçlarınıza ulaşmak için ara vermeden çalışmak zorunda kalacaksınız. Düşünceleriniz pratik ve verimli olarak çalışacaktır. Zihinsel faaliyetlerinizde bir artış olabilir. Aynı anda bir çok işle ilgilenmek ve yeni fikirler geliştirmek sizin için zor olmayacaktır. Yapacağınız girişimlerde sabırsız davranma eğiliminiz bazı fırsatları kaçırmanızla sonuçlanabilecektir. İnandığınız konularda sabit fikirli davranacaksınız ve sizi yolunuzdan döndürmek kolay olmayacaktır.

İş konusunda yaptığın planların işlediğini görmek rahat hissetmene yardımcı olabilir bugün. Yatırımlarının daha da güçlenmesi için yeni şeyler denemek isteyebilirsin hatta. Farklı yaklaşımlar sayesinde yeni imkanlarla karşılaşman da olası.

Bugün sindirim konusunda daha dikkatli olman gerekecek. Yediklerine dikkat etmek olası bir rahatsızlığı engellemene yardımcı olabilir. Hareketsiz kalmamak için de fırsatları değerlendirmelisin. Açık havada yürüyüş sana iyi gelebilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir arkadaşınla zaman geçirmek önceliğin olabilir. Aranızda geçecek konuşma kendini objektif olarak değerlendirme fırsatı verebilir hatta. Yaptıkların hakkında konuşmak ve onun fikrini almak ilerisi için daha dikkatli olmanı sağlayabilir. Bu konularda içine kapanmaman en iyisi.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Şu anda cömert bir ruh hali içinde görünüyorsunuz. Hayattan zevk alan insanlarla vakit geçirmeye çalışın. Aksi modunuzu düşürebilir. Ancak kendinize bir bütçe belirleyin ve asla üzerine çıkmayın.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün etrafına mutluluk saçacaksın. Özellikle de etrafında bulunan ve morali bozuk olan kişilerin keyfini yerine getirmek için çeşitli espriler yapacaksın. Beklenmedik harcamalar seni biraz zor duruma sokabilir. İlerleyen günlerde ekonomik olarak kemer sıkman gerekebilir. Kendi işini kurmayı planlıyorsan, evrak işleri beklediğinden fazla vaktini alabilir.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkileriniz günün en önemli gündemi olabilir. Yeni kararlar almaya hazırlanıyorsunuz. Ortaklık ve evlilik gibi konularda duygularınız ve mantığınızın anlaşmaya varması, yükünüzü hafifletebilir. Çevrenizdeki kişilerin ya dayaptığınız insanların gerçek niyetlerini görmek, size bazı tavırlarınızdan kurtulmanız gerektiğini gösterecektir.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatında hırslı ve hedefe yönelik planlar yaptığınız bir gündesiniz. Hayattan daha fazla beklenti içinde olabilirsiniz fakat bu dönem daha dikkatli adımlar atmaya çalışın. Kariyer ya da işle ilgili atamalar için destek aramanız yerinde olacak. Yaşanan değişimin etkileri sizi zorlayabilir. İkili ilişkilerde ise daha esnek olmalısınız. Bakış açınızı yenileyecek kararlar sorunlarınızı aşacağınız bir döneme işaret ediyor.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda anlayışlı olmaya çalışırken kendinizden ödün verebilirsiniz. Sesli düşünmek istediğiniz anlar gelirken kendinizi bastırmamalısınız.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bazen biraz fazla mı gurur yapıyorsunuz acaba? Başkalarının size uzatmaya istekli olduğu yardım elini yok sayarak genellikle her şeyi tek başınıza başarabileceğiniz konusunda ısrar mı ediyorsunuz? Beklenmedik kaynaklardan gelen yardımlara ve hediyelere açık olmaya çalışın. Biliyorsunuz ki siz çok verici bir insansınız ve karşınıza birkaç küçük iyiliğin çıkması kesinlikle sizin de hakkınız. Bu yüzden başka birisi bugün sizin öğle yemeğinizi ödemek istediğinde, bir kereliğine de olsa kabul edin. Bu nezaketen ve üzerine çok düşünmeden kabul edebileceğiniz bir hediye!

6 Temmuz 2022, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ayrıntılara takılmak, mevcut büyük resmi kaçırmanıza neden olabilir. Özellikle stresli bir durumda her şeyin yolunda gittiğinden emin olmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bununla birlikte, ayrıntılara odaklanmanız, önünüzdeki büyük bir sorunu kaçırmanıza neden olabilir. Biraz yardım olmadan bakış açınızı değiştirmek zor olabileceğinden, onların bakış açısını elde etmek için sizi iyi tanıyan birinden danışmak isteyebilirsiniz.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Doğuştan araştırmacı bir ruha sahip oluşunuz,başarınızı olumlu etkiliyor. Kıskançlık sizin zayıf noktanız. Sevdiğiniz kişi bu özelliğinizi iyi bildiği için, bu konuda sizinle gizlice oynuyor. Fedakarlık size göre değil.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Öfkenizi kontrol altına almazsanız sizi ele geçirebilir ve size düşünebileceğinizden fazla zarar verebilir. Kendinizi etrafınızdakilerle kıyaslamak istiyorsunuz ve bu nedenle çatışma arıyorsunuz. Saldırgan halinizi dizginleyin, çünkü enerjinizi kullanmak hoşunuza gitse bile, bu enerji istikrarlı değil ve sizi kritik bir anda yüzüstü bırakabilir. Sağlığınıza daha dikkat etmelisiniz.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sevgili Oğlak; bugün kariyer vehayatınızda bugün ılımlı ve uzlaşmacı davranabilirsiniz. Ama partner ya da ortakla iletişim sorunları yaşanabilir. Kariyer hayatınızda ise adalet arayışınızdan dolayı kadınlarla sorunlar yaşanabilir.

6 Temmuz 2022, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kişisel cazibenizden etkilenen birçok kişi size değişik tekliflerde bulunabilir. Şartlarınızı zorlamamalı ve bulunduğunuz ortamın pozitif taraflarını görmelisiniz. Kişisel zevklerinizi karşı cinsle paylaşırken cömert davranacaksınız.

6 Temmuz 2022, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
05° 15' 14" R
Ay
Akrep
16° 20' 01" R
Merkür
Koç
15° 59' 40"
Venüs
Koç
24° 26' 41"
Mars
Balık
25° 37' 08"
Jüpiter
Boğa
22° 43' 17"
Satürn
Balık
16° 05' 30"
Uranüs
Boğa
22° 02' 45"
Neptün
Balık
28° 44' 33"
Plüton
Kova
02° 05' 22"
Chiron
Koç
20° 21' 20"
Lilith
Başak
22° 44' 51"
True Node
Koç
15° 36' 26"
Son Güncelleme : 25/04/2024 02:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>