Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Yakın Dostların ile Buluşuyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ağustos 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 60%
Sağlık 100%

Son zamanlarda yapmış olduğunuz sıkı çalışma ve detay odaklı planlama gerçekten işe yaramaya başlıyor. Önemli olan hassasiyetinizi korumak ve insanlara nerede hizmet edebileceğinizi bulmak. Anaç yönünüz, kendini faydalı bir şekilde ifade etme ihtiyacını hissediyor. Bugün kalbinizi takip edin ve duygularınıza kulak verin. En dikkat etmeniz gereken şey ise kendinize çok fazla yüklenmeyin.

Hayatınızda bir şeyleri değiştirmek istiyorsunuz, ama aynı zamanda da değişime direniyorsunuz. Bu çatışmayı çözmek için, içeride ve kişisel olarak derin bir düzeyde çok şey yapılmalıdır. Bunu yaparken başkalarından sizi ayıracağını ve günlük rutininizi değiştireceğini hissederek tereddüt edebilirsiniz. Ama geri çekilmek zorunda değilsiniz. Sadece bazı şeyleri stoklamalısınız.

Bugün bir arkadaşınızın canını sıkan şey hakkında endişelenebilirsiniz. Bu kişi biraz üzgün ve kaygılı gibi görünüyor ancak sizinle kaygılarını paylaşmak istemiyor gibi. Bütün belirtiler, kafasındakilerin para mevzuları olduğunu gösteriyor, bu da onun içine kapanmasına neden oluyor. Bırakın kapansın. İhtiyacı olursa, burada olduğunuzu onu hissettirin ve kendi işlerinize konsantre olun. İyi hissettiğinde, sizinle kaygılarını paylaşacaktır.

İyi hissediyor olman gerek. O halde kendini bırak ve hislerini açıkça çevrendekilere yansıt. Bu iyi enerjinin tükenmesi için hiçbir sebep yok. Ne yaparsan yap, büyük bir cesarete ve mizahiliğe sahip olacaksın. Gülümseme ve neşe de, çıkabilecek arızaların tedavisinde seni adeta destekleyecek. Eğer birisi olayların hep negatif yönüne odaklanıyorsa, sen inatla pozitif yönlerini hatırlat!Çok fazla tamamlanmamış göreviniz veya angarya iş, onları yapmanız için baskı hissetmenize yol açabilir, gereksiz bir stres ya da gerginlik yaşayabilirsiniz. Keninizi sakinleştirin, eğer bir kaçından bugün kurtulmanız gerekiyorsa panik yapmayın. Muhtemelen her zamankinden daha duygusal hissediyorsunuz, bu yüzden çevrenizdeki insanlardan da mutsuzluk kapabilirsiniz. Periyodik aralar verin ve yürüyüşe çıkın. Bu kafanızı boşaltmanıza ve daha net düşünmenize yardımcı olacaktır.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün yapılacaklar listenizdeki bazı şeyler ertelenebilir. İletişim kurmanın çok zaman aldığı ve toplantıların bitmek bilmediği meşakkatli bir gün geçirmeniz olası. İşlerinizi sürüncemede kalabilir ve tekrar gözden geçirilip son düzeltmelerin yapılması ek süre gerektirebilir. Hiçbir şeyi aceleye getirmeyin. Her seferinde tek bir şeye odaklanın ve karmaşık işler için kendinize biraz zaman tanıyın.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sıkılganlıklar artabilir. Özlem duygusu çalışabilir. Anlaşılmak isteyebilir, anlaşıldığınız ilişkilerden duygusal destekler alabilirsiniz. Aile içindeki günlük olay ve konuşmalara takılı kalıp, fazla hassasiyet göstermek sizi yorabilir. Bir çıkmazı çözebilirsiniz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır haber beklediğin birinden mesaj alabilirsin. Hangi konuda sana yazacağı senin için sürpriz olabilir. Yakın dostların seninle buluşmak isteyebilir. Onların isteğini geri çevirmiyorsun. Olayları detaylı olarak ele alıyor olman zihninin fazla yorulmasına neden oluyor. Ayrıntılar ile kendini boğmamalısın.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sağlığınızla ilgili detaylarla ilgilenmeniz gerekebilir. Önlem almak iyidir fakat kuruntu yapacak düzeye getirmemeye özen gösterin. Çevrenizde hassas bazı dengeleri kurmakta olduğunuz bir gün olabilir. Mümkün oldukça çalışkanlığınızı ve becerilerinizi ortaya sunmanız gerekmektedir. Verdiğiniz sözleri yerine getirme konusunda lütfen bugün daha hassas davranın.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugünlerde eve, ailenize yönelik işlerde daha ciddi ve sorumlu olmanız gerekebilir. Evdeki işler, yaşlılarla ilgili gelişmeler de sizi meşgul edebilir.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konularda sizden daha hırslı kişileri görerek rakiplerinizden biraz çekinseniz de sağduyunuz ile hak ettiğiniz yere kolaylıkla gelebilirsiniz.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ayın ilk gününde ev ve aileyle ilgili konular gündeminize gelirken ailenizle daha fazla görüşebilir, evinizde ya da aile içinde daha çok zaman geçirebilirsiniz. Belirli bir düzen içinde elinizdeki işleri tamamlamak için uygun bir gün olabilir.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Her zaman hatırlamanız gereken şey insanların sevilme ihtiyacı duyduklarıdır. Herkesi neşelendirmeye çalışmanız çok güzel ama bunu gerçekten hak eden insanlar için yapın.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Oğlak burcundaki seyahati ev ve aile hayatınızı ön plana taşıyor.Evde zaman geçirmekten keyif alacağınız bir gün olacaktır. Ailenize ve evinize karşı sorumluluklarınızla ilgilenmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Merkür'ün Plüton ile karşıtlığı aile içinde gerginliklere işaret ediyor.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Para konusunda gerçekçi olmanız gerektiğini unutmayın. Talih oyunlarında bu günlerde şansınız yok. Paranızı çarçur etmeyin. Evde ve işte bazı sorunlar olacak. Akılcı ve sakin olmalısınız. Evde masraflara dikkat etmelisiniz. İş hayatınızda yeniliklerden kaçınmalısınız.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Hayat standartlarını geliştirmek isteyebilirsin. Patronunla terfi için bir toplantı yapabilirsin. İstediğini elde etmen olası.

1 Ağustos 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün geleceğe yönelik somut planlar yapmak, hayallerinizi gerçekleştirmek için eylemlerde bulunmak adına ideal bir günde bulunmaktasınız. Arkadaş çevrenizin, görüşmeler ve toplantıların faydasını görebilirsiniz. Bugün yaşamak istediğiniz hayat için kararlı olmanız ve kendinize somut eylem planları oluşturmanız size fayda sağlayacaktır.

1 Ağustos 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 00' 03" R
Ay
Oğlak
19° 20' 25"
Merkür
Koç
16° 44' 10"
Venüs
Boğa
00° 27' 40"
Mars
Balık
29° 23' 18"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 19"
Satürn
Balık
16° 32' 13"
Uranüs
Boğa
22° 19' 20"
Neptün
Balık
28° 53' 41"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 38' 03"
Lilith
Başak
23° 17' 21"
True Node
Koç
15° 22' 04"
Son Güncelleme : 29/04/2024 23:30

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>