Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Müjdeli Bir Haber Alabilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

30 Temmuz 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 10%
Sağlık 90%

Gezegensel enerjiler, evle ilgili işleri ön plana çıkardığından aile ve sorumluluk meseleleri bugün aklınızda olacak gibi. Yaşadığınız yer, yeni bir ev satın alma veya başka bir daireye taşınıp taşınmama konusunda düşünceli olabilirsiniz. Ayrıca kişisel ilişkilerinizi de gözden geçirebilirsiniz. Sevgiliniz bugün düşüncelerinizi anlayabilir ve siz de şu anki ilişkinizde hedeflerinizin ne olduğunu çözebilirsiniz.

Geçmişte gösterdiğiniz azmi ve başarıyı hatırlıyor musunuz? Şimdi, bu azmi yeniden devreye sokmanın zamanı geldi. Tüm işaretler kendinize daha iyi bakmaya başlamanız gerektiğini gösteriyor. O kadar meşgulsünüz ki, egzersiz yapmak için zaman ayırmak karşılayamayacağınız bir lüksmüş gibi hissetmeye başladınız. Aslında, egzersiz ve doğru beslenme, karşılayamayacağınız lüksler değiller. Son zamanlarda gece gündüz çalışıyorsunuz ve bunun etkisini hissetmeye de başladınız. Tamamen tükenmeden önce durun!

Bir eyleme kalkışmak zorunda kalacaksınız gibi görünüyor. Marifetlerinizi gösterin vehayatınızda kendi yolunuzdan gitmeye devam edin. Cesaretli olun! İnsanların neyi ne zaman yapacağınızı söylemesine izin vermeyin. Bir kez daha alışık olduğunuz rahatlığı geride bıraktığınızı göreceksiniz.

Acaba hayatın maddi yönüne kendini çok kaptırdığın için spiritüel yönünden uzak kalıyor olabilir misin? Belki de artık başarı düşüncesinden ya da başarılı olmaya çalışıp durmaktan sıkıldın. Biraz boşlukta hissediyorsun; fakat bu kötü bir şey olmak zorunda değil. Uzun vadede baktığımızda, hayatta gereksiz yere önem atfettiğimiz birçok şey var. Bunlar üzerine biraz düşünsen iyi edersinHer ne kadar nadiren bahsedilse de, burcunuz şiddete meyillidir. Muhtemelen bir savaşla savaştınız, belki de bu yıldız kaos ve kriz ile kendini diğerlerinden daha rahat hissediyordur. Bugün, doğal saldırganlığınızın bir kısmını serbest bırakmanıza izin verirseniz, büyük bir rahatlama hissedeceksiniz. Her zaman böyle iyi bir adam olmak zorunda değilsiniz!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen hayal gücün başını alıp gidiyor; fantazi ve hayallerinde kayboluyorsun. Bugün düşüncelerin mutlu mesut bir şekilde havaya karışarak sana nüfuz edecek. Anılarını deşebilir ve aniden geçmişe gitmiş gibi hissedebilirsin. Belki de özel biriyle yaşamak istediğin şeylerin hayalini kuruyorsundur. Hangisi olursa olsun, ruhunun arzularını dikkate al; belli ki düşüncelerinin sana iletmek istediği bir mesaj var.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kardeşler, yakın çevre ve akrabalarla ilişkileriniz öne çıkabilir. Partnerlik ilişkilerinde ortak planlar yapabilir, keyifli görüşmeler sağlayabilirsiniz. Gün içinde yeni kişilerle tanışabilirsiniz. İlgi, destek ihtiyacınız artıyor.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

İş yerinde fikir ayrılıkları yaşadığın ekip arkadaşın ile bugün asgari müşterekte bulaşabilirsin. Uzlaşmacı yönünü geliştirmekyerinde birçok görevini kolaylamanı sağlıyor. Evli bir Terazi burucuysan eşin sana müjdeli bir haber verebilir. Bu müjdeli haber ile birlikte aranızdaki bağın kuvvetlendiğini hissedebilirsin.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Yakın çevrenizden duyacağınız bazı cümleler canınızı sıkabilir. İnsanların söylediklerine göre hayatınızı yönlendirmemelisiniz. Çevrenizden gelen geri bildirimlerin sizi yönlendirmesinden öte geliştirmesi noktasında bir değerlendirme yapmalısınız. Her şeyin daha iyisi vardır.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hareketli zamanlar yaşayabileceğiniz bir gündesiniz. Konuşma ve yazışmaların yoğunluğu içinde kendinize zaman ayırmayı unutmamalısınız. Yakın çevrenizle ilgili konular gündeminizi etkileyebilir. Özgürlük hissi içinde yeni fikirlerin peşinden gitmeniz çok daha kolay olacaktır. Akşam saatlerinde keyif aldığınız kişilerle zaman geçirebilirsiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde arzularınıza giden yolda hızlı hareket etmek isteyebilirsiniz. Kendinizi sosyal hissettiğiniz ve çevrenizle keyifli vakit geçirdiğiniz gündesiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yeni bir şeye dahil olmadan önce her zaman detaylıca bilgiye sahip olmanız gerekmez. Hatta bazı durumlarda çok fazla şey bilmek size zarar bile verebilir. Bu nedenle cesaretinizi toplayın ve bu işe tereddüt etmeden ortak olun.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkilere dikkat çekiyor.Kardeşleriniz, kuzenleriniz ve yakın çevrenizle ilgili konular ön planda olacaktır. Partnerinizle süregelen problemlerinizi iletişim yoluyla çözmek için bugünü değerlendirebilirsiniz. Ev vehayatınızda sözlü tartışmalar gündeme gelebilir, kırıcı olmamaya özen gösterin.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Aniden bir davet alacaksınız. Duyacağınız bazı haberlere şaşıracaksınız. Yalnız siz anlatılanları dinlemeli ve düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Aksi halde sözleriniz yüzünden güç durumda kalabilirsiniz. Kimseye bir söz vermeyin.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Doğru insanı aramaktan hiçbir zaman vazgeçmediniz. Çok yakında karşınıza istediğiniz gibi bir eş adayı çıkacak. Geçmişte verdiğiniz kararları, özellikle de son birkaç haftayı düşünün ve bundan bazı sonuçlar çıkartın.

30 Temmuz 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Katılacağınız toplantılarda eski dostlukların konuşulduğu ortamlarda nostaljik duygular yaşayabilirsiniz. Bugün bazı konularda partnerinizin de, fikirleri söz konusu olacaktır. Çatışma içine girmeden sonuca gitmeyi denemelisiniz.

30 Temmuz 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 57' 13" R
Ay
Oğlak
18° 41' 05"
Merkür
Koç
16° 43' 10"
Venüs
Boğa
00° 24' 04"
Mars
Balık
29° 21' 03"
Jüpiter
Boğa
23° 50' 38"
Satürn
Balık
16° 31' 57"
Uranüs
Boğa
22° 19' 10"
Neptün
Balık
28° 53' 36"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 53"
Lilith
Başak
23° 17' 02"
True Node
Koç
15° 22' 10"
Son Güncelleme : 29/04/2024 22:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>