Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İlişkinde Önemli Bir Adım Atabilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Temmuz 2020, Salı

Aşk 50%
Para 20%
Sağlık 50%

Dışarıdan gelen fikirler sizin için ilgi çekici olabilir ve kendinizi ilk kez şeker dükkanına girmiş bir çocuk gibi heyecanlı hissedebilirsiniz. Yeni kavramlar alıp içeri çekiyor ve siz bundan çok memnunsunuz. Fikrinizi uygulamaya koymaktan çekinmeyin. Zihniniz yeni ve heyecan verici dünyaları keşfediyor, bu yüzden onu hiçbir şekilde engellemeye çalışmamalısınız. Verileri şimdi toplayın ve daha sonra gözden geçirin. Şimdi macera zamanı.

Gününüz huzurlu bir hisle dolu olmalı. Bugünyerinde insanlar normalden daha iyi geçinecekler. Bir iyi niyet ve uyum ruhunu göreceksiniz. Etrafınızdaki insanlarla daha iyi ilişkiler kurmak için bu pozitif enerjiyi kullanın. Sizinle aynı fikirde olmayanarkadaşınızla barışın. Ortak bir zemin bulun ve ateşkes ilan edin. Bugün havayı yumuşatırsanız kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.

Bugün hep gitmek istediğiniz bir yere seyehat etme fırsatı yakalayabilirsiniz. Bu çok heyecan verici fakat ayarlama yapma konusunda zorluk çekebilirsiniz. Uçuşlar dolu, oteller çok pahalı olabilir ve evde halletmeniz gereken sorumluluklarınız olabilir. yine de, bunların hepsiyle baş etmenin bir yolunu bulacaksınız. Yaratıcı düşünün!

Birçok harika fikirle gelebilirsin ama bu fikirleri izlemek senin için zor olacağa benziyor. Beyin fırtınası kısmı hoşuna gidecek ve karışık detayları başkasına paslamaktan keyif alacaksın. Bugün enerjin çok daha pratik bir moda kayıyor ve böylece düşüncelerini organize etmekte başarılı oluyorsun. Bitmeyen işleri belli etme ve yapılacaklar listeni güncelleme zamanı.Bugün kendinizi birden fazla yöne gitmek isterken bulabilirsiniz ancak aynı zamanda bir şeyler sizi herhangi bir yere gitmekten alıkoyuyor gibi görünebilir. Bu can sıkıcı enerji çatışması, günün size sunacağı nimetlerden faydalanmanızı zorlaştırabilir ama bunun üstesinden gelebilirsiniz. Fazla acele hareket etmeyin. Nihai kararınızı vermeden önce bütün seçeneklerinizi değerlendirdiğinizden emin olun. Eğer bugün hiçbir şey size uymuyormuş gibi geliyorsa da hiç zorlamayın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın gidişatı konusunda biraz sabırsız olabilirsiniz. Pek çok hedefiniz ve hayaliniz var ve son zamanlarda ne kdar gelişme kaydettiğinizi göremiyorsunuz. Bugün kendinizi çok zorlamayın. Başarılarınıza, kazandığınız yetilere ve hayatlarına olumlu katkılarda bulunduğunuz insanlara odaklanmaya çalışın. Kısa süre sonra doğru yolda olduğunuzu göreceksiniz. İhtiyacınız olan şey sadece biraz cesaret!

28 Temmuz 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerde yardımlaşmalar, duygusal destekler önem kazanabilir. Materyalist tarafla manevi tarafınızı dengelemeli, yaşamı ve olayları geniş bir perspektiften görmeye çalışmalısınız. Yaratıcı çalışmalar ortaya koyabilirsiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun zamandır kayıp olan bir eşyanı bulman seni mutlu ediyor. İş konusunda aldığın mailerin yoğunluğu artıyor. Bu konuda ekip arkadaşından yardım isteyebilirsin. Bir plan dahlinde mailleri inceleyebilirsin. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan sevgilinin ailesi ile tanışabilirsin. Hafif heyecana kapılsan da üstesinden geliyorsun.

28 Temmuz 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kariyerinizle ilgili konularda geçmişte yapmanız gereken şeyleri ertelemeniz birtakım sorunları oluşturmuş olabilir. Bugün bu sorunları ortadan kaldırmak isterken insanlarla gerilim içine girebilirsiniz. Herkes her şeyi sizin kadar hızlı kavrayamayabilir. Bu yüzden çevrenize zaman verin.

28 Temmuz 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Duygusal olarak endişeli bir günde olabilirsiniz. Maddi kaynaklarınızla ilgili gelişmeler gündeminizi etkileyebilir. Ortaklı konulara dikkat etmelisiniz, payların ayrılması söz konusu olabilir. İş hayatınızda başkalarından alacağınız destekler işlerinizi ilerletmenizde yardımcı olacaktır. Düşünsel konularda zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Karakteristik olarak yapıcı ve verici bir ruh hali içerisinde olsanız da sinirlerinizi kontrol etmekte problem çekebiliyorsunuz. Rasyonel düşünün.

28 Temmuz 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bir ilişkide kimya önemlidir, ancak aynı zamanda aranızda tam bir uyumun var olabilmesi için birbirinizin hayatına doğru zamanlarda girmiş olmanız gerekir. Zamanlama da her zaman yüzünüzü güldürmeyebilir.

28 Temmuz 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcunda devam eden seyahati finansal konuları ön plana taşıyor.Yeni kazanç kapıları arayabilir, bütçe planlaması yapmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Venüs ile Neptün arasındaki sert etkileşim birlikte çalıştığınız kişilerle yaşanabilecek anlaşmazlıklara işaret ediyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle ilişkilerinizde problemlerle karşılaşabilirsiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Uzun vadede gerçekleştirmeyi düşündüğünüz proje ve planlarınızın tatbikatı şu sıralar gündeme gelebilir. Maddi açıdan uğrayacağınız küçük bir kayıp sonradan elde edeceğiniz büyük kazançlarla giderilecek. Ani öfkenizi yenmelisiniz. Çevrenizdekileri kırıyorsunuz.

28 Temmuz 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Alışverişlerde, maddi konularda, alım satım işlerinde, harcamalarda biraz hesaplı, düzenli, disiplinli davranmanız gereken bir gün olabilir. Kararlı bir tutumla sahip olduklarınızı daha iyi değerlendirebilirsiniz.

28 Temmuz 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Disiplin gerektiren işlerde, kendinizi cesurca ortaya koyacak ve gözlemciliğinizi özel bir şekilde aktaracaksınız. Bugün Ay'ın konumu sizi olumlu etkiliyor. Birlikte çalıştığınız kişilerle duygusal bağlarınızı güçlendirmek isteyeceksiniz.

28 Temmuz 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 59' 05" R
Ay
Oğlak
19° 06' 55"
Merkür
Koç
16° 43' 49"
Venüs
Boğa
00° 26' 26"
Mars
Balık
29° 22' 31"
Jüpiter
Boğa
23° 51' 05"
Satürn
Balık
16° 32' 07"
Uranüs
Boğa
22° 19' 16"
Neptün
Balık
28° 53' 39"
Plüton
Kova
02° 06' 07"
Chiron
Koç
20° 37' 60"
Lilith
Başak
23° 17' 15"
True Node
Koç
15° 22' 06"
Son Güncelleme : 29/04/2024 23:06

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>