Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Aile Özlemi İçinde Olabilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

25 Temmuz 2020, Cumartesi

Aşk 40%
Para 50%
Sağlık 30%

Bugün, özellikle de sevgi ve güzellikle ilgili şeyler söz konusu olduğunda, işler sizin için oldukça yolunda gidiyor. Bir parti düzenleyin ya da en azından yakın arkadaşlarınızı akşam yemeğine davet edin. İçindeki muazzam ateş, romantik ve sosyal doğanızı ortaya çıkıyor. Yaratıcılığınız bu ay zirve noktada ve insanlarla olan ilişkilerinizin genel olarak çok iyi olacağını göreceksiniz.

Bugün cüretkar bir finansal hamle yapmaya karar verebilirsiniz. Belki de paranızı yatırım fonlarına veya hisselere yatırmaya hazırsınız. Biraz araştırma yapıyorsanız, belirli bir şirkete yatırım yapmaktan heyecan duyabilirsiniz. Ya da belki kişisel birgirişimi içine para koymayı düşünüyor olabilirsiniz. Paranızın sizin için çalışmaya başlamasının tam zamanıdır. Bu yüzden şansınızı denemekten ve işleri başlatmaktan korkmayın! Ancak, planlarınızı güvenebileceğiniz yakın bir arkadaşınızla tartıştığınızdan emin olun.

Birinin kendini sorgulaması hiç de kabul edilebilir bir şey değil. Ama bugünkü gök haritasının ana konusu bu ve sizi yeni maceralara itiyor. Bu nedenle, kendi içinize dönmenin avantajını yaşayın ve hatalarınızın kaynağını bulmaya çalışın. Kolay bir şey değil evet, fakat bu size çok şey katacak. Sadece kendinize karşı dürüst olun.

Duygularının üstesinden gelemeyeceğin bir gün olacağa benziyor. Her zamankinden daha kararsız ve uçarısın. Fakat bunun aslında senin yararına olacağını bil. Mağarandan çık ve dışarıda derin bir nefes al. Neşeli bir tavır, el attığın her ne olursa olsun ilerleme kaydetmen için hayati önem taşıyor. Yanıtlarını ise, başkalarıyla gerçekleştirdiğin diyaloglarda aramaya çalış.Bugün kendinize birkaç hedef belirlemek için iyi bir gün. İstediğinizi elde etmek için atmanız gereken adımlara odaklanmanız biraz daha mümkündür. Büyük düşünmekten korkmayın! Bu "ulaşılamaz" hedefe doğru attığınız her adım hayatınızı geliştirecek ve zaman geçtikçe daha önce ulaşamadığınız şeyin artık avucunuzun içinde olduğunu keşfedeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Hayatınızın üzerinde güneş açması olası görünüyor. Son zamanlarda işler biraz bulutlu olduğundan olumlu ve neşeli tavrınızı korumakta zorlanmış olabilirsiniz. Bugün alacağınız haberler moralinizi düzeltecek ve muhtemelen sizi bekleyen güzel günleri hatırlatacak. Başkaları biraz yorgun ve gergin hissedebilir, ancak siz durumun olumlu taraflarını görebilmeli ve değerini bilmelisiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün yaşama dair istekleriniz, bir ihtiyaç haline dönüşebilir. İstek ve beklentilerinizle ilgili daha dürtüsel davranabilir, günün ikinci yarısında değişken bir ruh halinde olabilirsiniz. Görüntünüzle ilgili değişiklik isteği, arayışı olabilir.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Uzun süredir yalnız yaşayan bir Terazi burcuysan yalnızlığını gidermek için bir evcil hayvan sahiplenmek isteyebilirsin. İş için katıldığın organizasyonlar artabilir. Ailesinden uzakta yaşayan bir Terazi burucuysan aileni özlüyor olabilirsin. Duygusal anlar yaşayabilirsin. Bulduğun uygun bir fırsatta onların yanına gitmek istiyorsun.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Otoriter figürlerle elde etmek istediğiniz talepleriniz için görüşebilirsiniz. Kafanızı karıştıran düşüncelere dikkat etmeli, kuracağınız cümleleri doğru seçmelisiniz. Ekonomik gelişmelerinize karşı biraz daha sabırlı olmalısınız. Verilen sözlerden dönmemeye özen göstermelisiniz. İlişkilerinizde bazı yol ayrımları belki de yeni başlangıçlar getiriyordur. Bakış açınızı daha pozitif yönde değerlendirmelisiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sizi duygusal açıdan daha hassas kılıyor. Ailevi konularla, sevdiklerinizle ilgilenebilirsiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Hırsızlık vakaları yaşanabilir. Sağlık konusunda temkinli olmayı ve günüze orta derecede egzersiz eklemeyi ihmal etmezseniz kendinizi çok dinç hissedeceksiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Seyahat planları yapmanın tam sırası, yüksek enerjiniz sizi bulunduğunuz noktanın çok daha ötesine taşıyabilir. Yabancılarla temaslar, görüşmeler açısından hareketli bir gün.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün sıkışık bir programınız varsa tek yapabileceğiniz şey biraz daha aceleci davranmak. Yaptığınız her neyse ona konsantre olmalı ve çevrenizde olup biten diğer olayların dikkatinizi dağıtmasına izin vermemelisiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın burcunuzdaki seyahati gözleri üzerinize çeviriyor.Kendinizle ve dış görünüşünüzle ilgilenmek iyi gelecektir. Ay'ın Şiron ile karşıtlığı bugün girişeceğiniz estetik işlerden beklediğiniz sonucu alamamanıza sebep olabilir. Partnerinizle ilişkinizdeki problemleri çözmek için bugünü değerlendirebilirsiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugünden itibaren çıkacağınız seyahatler size uzun zamandır ihtiyacınız olan neşe ve enerjiyi sağlayacaktır. Katılacağınız bir arkadaş toplantısında çok eğlenecek ve uzun zamandır birlikte olmadığınız arkadaşlarınızla birlikte olma fırsatı bulacaksınız.

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eğer birinin gelip tüm ihtiyaçlarınızı karşılamasını ve özellikle de duygusal ihtiyaçlarınızı tatmin etmesini bekliyorsanız, daha çok bekleyeceksiniz. Kendi ihtiyaçlarınızdan siz sorumlusunuz. Değilseniz, sonsuza dek bağımlı yaşarsınız. Bu bir #burç adı# burcu için duyulmuş şey değil! Hele size göre hiç değil!

25 Temmuz 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün çalışmalarınızda estetik ve duygusal yönlerinizi ortaya koyuyorsunuz. Kazançlarınız konusunda dikkatli davranmak ve gereksiz sözler vermek istemiyorsunuz. Atacağınız her adımda güçlü dostlarınızın desteğini göreceksiniz.

25 Temmuz 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 31' 44" R
Ay
Balık
25° 01' 31"
Merkür
Koç
19° 06' 53"
Venüs
Boğa
06° 12' 37"
Mars
Koç
02° 58' 57"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 48"
Satürn
Balık
16° 56' 18"
Uranüs
Boğa
22° 35' 24"
Neptün
Balık
29° 01' 58"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 42"
Lilith
Başak
23° 48' 25"
True Node
Koç
15° 23' 46"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:30

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>