Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Tesadüfler Hoşuna Gidebilir Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

26 Temmuz 2020, Pazar

Aşk 80%
Para 80%
Sağlık 30%

Bugünün gezegen haritası, insanların mevcut durumu sıkıntıya sokan herhangi bir şeye başlamaktan çekindiklerini söylüyor. Bu durum, şu anda profesyonel hayatınızda geçerli. Ancak, daha fazla sorumluluk almaya cesaret etmelisiniz. Durumlar yalnızca korkudan bahsediyor fakat başarıya ulaşmada yetersiz kalıyor. 'Korkulacak tek şey korkunun ta kendisidir". Bu sözü hayatınızda benimsemelisiniz.

Hayatta neyin peşindesiniz? Yapmaya karar verdiğiniz işlerden en derinlerdeki arzularınız tatmin oluyor mu? Bu hafta mesleki hayatınızda karşılaştığınız küçük problemler, bardağı taşıran son damla olabilir. Ne kadaryaptığınızı ve kişisel hayatınızdaki insanların ne kadar derinden manevi bir nitelik aldığını görmek için etrafınıza bir göz atın.

Bugün şans sizinle olacak özellikle de ilişkiler konusunda. Belki, bir arkadaşınız size profesyonel hayalgücünüz konusunda faydalı olacak harika bir kişiyle tanıştırabilir. Ya da, partneriz çok düşünceli bir hediyeyle size sürpriz yapabilir. Şansınız yüzünüze gülüyor, bugün harika bir gün olacak inanın!

Bugün üretken olabilmenin tek yolu planlayarak hareket etmek. Zamanı düzgün kullan ve bunu fırsata çevir. Ne kadar zamanın kaldığını ve tam olarak ne yapman gerektiğini düşünerek sıkı bir organizasyona giriş. Önce her şeyi planla sonra işe koyul. Yavaş ve kararlı olan yarışı alır. Çok da dağılmamaya çalış. Enerjini tek bir yere odaklayamamak çok iyi sonuçlar doğurmayacaktır. Zırhını kuşan ve saldır!Bazen işleri kendi bildiğiniz gibi halletmek konusunda oldukça inatçı olabiliyorsunuz. Özel hayatınızda, artık bir dürtüye dönüşmüş alışkanlıklarınız var. Aksamayan ve şaşırtmayan bir günlük rutininiz olabilir. Bu ritim bozulduğunda, Bay #burç adı# oldukça nemrutlaşabilir! Bugün öğrenmeniz gereken ders ufak tefek aksaklıkları kafanıza takmamak olabilir. Pireyi deve yapmayın. Daha ılımlı davranmalı ve olumlu düşünmelisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinize birkaç hedef belirlemek için iyi bir gün. İstediğinizi elde etmek için atmanız gereken adımlara odaklanmanız biraz daha mümkündür. Büyük düşünmekten korkmayın! Bu "ulaşılamaz" hedefe doğru attığınız her adım hayatınızı geliştirecek ve zaman geçtikçe daha önce ulaşamadığınız şeyin artık avucunuzun içinde olduğunu keşfedeceksiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün sıkılganlık ve değişim isteği öne çıkabilir. Öğle saati ve civarında daha keyifli ve sosyal olabilir, akşam saatleriyle bir konu veya duruma takılabilirsiniz. Olayları negatif yönüyle ele almamalı. Yatırım ve eğitim konuları gündeminizde olabilir.

26 Temmuz 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ailenin senden beklentileri büyük olabilir. Fakat aynı azme sahip olmaman onlar ile gerilmene neden olabilir. Önceliklerini kendin belirlemek istiyorsun. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan birine duyduğun ilgiyi açıkça söyleyebilirsin. Eski arkadaşların ile tesadüfen bir mekânda karşılaşabilirsin. Eski anılardan bahsetmek seni alıp başka yerlere götürüyor.

26 Temmuz 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Parasal meselelerinizde hızlı gerçekleşen durumlar aile içerisinde fikir ayrılıklarına ve karşılıklı anlaşmazlıklara yol açabilir. Böyle bir durumda karşınızdaki kişilerin görüşlerini de dinlemelisiniz. Finansal ihtiyaçlarınızı daha kontrol etmelisiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Burcunuzda ilerleyen Ay, önemli gelişmelere ve yeni başlangıçlara işaret etmekte. Ancak karar vermek konusunda şartları aşırı zorlamamalısınız.

26 Temmuz 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Mesleki konulardaki planlarınızı hayata geçirebilirsiniz. Kendinizi talihsiz hissettiğiniz her konuda şansın sizden yana döndüğünü bilmek size iyi hissettirebilir

26 Temmuz 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Endişelendiğiniz konuların nasıl seyrettiğini dikkatli bir şekilde izleyin. Belki de siz biraz fazla abartıyor olabilirsiniz. Korkularınızla yüzleşmenize gerek kalmadan her şey rayına oturabilir. Bekleyin ve görün.

26 Temmuz 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında burcunuzdaki seyahatine devam edecek.Sabah saatlerine ikili ilişkilerinizde gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Bugünü kişisel bakımınız için değerlendirebilir, dış görünüşünüzde ve stilinizde değişiklikler yapabilirsiniz. Her türlü estetik müdahale için öğlen saatlerini değerlendirebilirsiniz.

26 Temmuz 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

İş hayatınızda ortaya çıkan olumsuzluklar yeterince önem verdiğiniz taktirde yoluna girecek. Maddi açıdan pek parlak bir dönem değil. Aileniz ve yakın dostlarınızla çıkacağınız seyahat stresinizi atmanızı sağlayacak. Duygusal açıdan istikrarlı bir dönem.

26 Temmuz 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partnerinizle uzun zamandır bir araya gelemediyseniz, ikiniz için de uygun bir tarih belirleyin. Patronunuz veyaarkadaşlarınız hakkında kötü konuşmayın, çünkü bu durum sadece huzursuzluğa neden olur.

26 Temmuz 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Ailenizin her türlü sorunu sizin için önemli bir konu haline geliyor. Bugün onlarla ilgilenmenizi gerektirecek yeni olaylar gündeme gelecek. Evliliğiniz ya da ilişkinizle ilgili özel duygular ön plana çıkacak.Yaşamınız kolaylaşacak.

26 Temmuz 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
14° 32' 09" R
Ay
Balık
25° 07' 36"
Merkür
Koç
19° 07' 10"
Venüs
Boğa
06° 13' 08"
Mars
Koç
02° 59' 16"
Jüpiter
Boğa
24° 56' 54"
Satürn
Balık
16° 56' 21"
Uranüs
Boğa
22° 35' 25"
Neptün
Balık
29° 01' 59"
Plüton
Kova
02° 06' 12"
Chiron
Koç
20° 53' 44"
Lilith
Başak
23° 48' 27"
True Node
Koç
15° 23' 47"
Son Güncelleme : 04/05/2024 15:40

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>