Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kendine Vakit Ayırmalısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Temmuz 2020, Çarşamba

Aşk 80%
Para 40%
Sağlık 50%

Gelecek günün aşk hayatınız için yenilik tohumlarını içerdiğini bilmek mutluluk verici Bugünden itibaren, gelecek ay başkalarıyla olan ilişkilerinizde olayların nasıl geliştiğine şaşıracaksınız. Yeni insanlarla tanışmaya başladıkça işler daha karmaşık bir hal alıyor. Önümüzdeki yol, her zamankinden daha az bireysel bir yol olacak.

Bugün bir danışmandan yardım almak isteyebilirsiniz. Her şeyi çözmene yardım edebilecek bir rehberin olabilir. Belki hala sana arkadaşça yaklaşan eski bir patronun vardır. Onu arayabilir ve mesleki uzmanlıklarından yararlanabilirsiniz. İşyerinde biraz ihtiyat ve incelik gerektiren bir durum hakkında bir perspektife ihtiyacınız olabilir. Ne yapacağınız konusunda netlik elde edene kadar ani hareketler yapmayın.

İş hayatınızda başkalarıyla ilgili duyduğunuz son zamanlardaki can sıkıcı haberler geleceğiniz için sizi fazlasıyla endişelendirebilir. Sakin kalmaya çalışın. Bu geçici bir durum ve sizi etkilerse de en az şekilde etkileyecek. Paniklemeden önce gerçeklere bir bakın. Şu ana kadar aldığınız bilgiler konusunda tahmin ettiğiniz kadar kötü bir şey yok, göreceksiniz.

Bir arı kovanındaki kraliçe arı gibi hissediyorsun; herkes tavsiye için sana geliyor. Aynı zamanda, tapınılıyor ve beğeniliyorsun, onurlandırılıyorsun. Bazıları böyle bir enerjiden tükenir ama sen tam tersi enerji doluyorsun. Bugün durum bu: insanlar seni sürekli yaşam hakkında meşgul edecek ve lafa tutuyor olacak!Bazen hayal gücün başını alıp gidiyor; fantazi ve hayallerinde kayboluyorsun. Bugün düşüncelerin mutlu mesut bir şekilde havaya karışarak sana nüfuz edecek. Anılarını deşebilir ve aniden geçmişe gitmiş gibi hissedebilirsin. Belki de özel biriyle yaşamak istediğin şeylerin hayalini kuruyorsundur. Hangisi olursa olsun, ruhunun arzularını dikkate al; belli ki düşüncelerinin sana iletmek istediği bir mesaj var.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün kendinizi birden fazla yöne gitmek isterken bulabilirsiniz ancak aynı zamanda bir şeyler sizi herhangi bir yere gitmekten alıkoyuyor gibi görünebilir. Bu can sıkıcı enerji çatışması, günün size sunacağı nimetlerden faydalanmanızı zorlaştırabilir ama bunun üstesinden gelebilirsiniz. Fazla acele hareket etmeyin. Nihai kararınızı vermeden önce bütün seçeneklerinizi değerlendirdiğinizden emin olun. Eğer bugün hiçbir şey size uymuyormuş gibi geliyorsa da hiç zorlamayın.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün iletişim trafiğiniz artabilir, sosyal ortamlara katılabilirsiniz. Çevrenizden fikir ve öneri almak farkındalığınızı arttırabilir. Kısa seyahatler, tatiller gündeminizde olabilir.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini ve rutinlerinihayatının yoğun temposu yüzünden ihmal edebilirsin. Kendine bir düzen oturtmalısın. Ailen kendini çok fazla yıpratmandan şikayetçi olabilir. Bu durumun farkına varıp akşam saatlerini yalnızca kendine ayırıyorsun. Kendine hazırladığın sağlıklı bir sofra hassas olan midene iyi geliyor. Uyumadan önce kendine bir Film seçip onu izleyebilirsin.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Gün içinde hayatınızdaki insanlardan destek almak veya takdir görmek istediğiniz bir gündesiniz. Eğer bugün işinizle ilgili bir fikir almak ve vizyonunuzu genişletmek istiyorsanız yöneticilerinizle fikir alışverişi yapmaktan çekinmeyin. Daha sakin ve hoşgörülü olmak günün en önemli konusudur.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Özgürlük isteği içinde hareket edeceğiniz bir gündesiniz. Yakın çevrenizdeki kişilerle ilgili gelişmeler sizi etkisi altına alabilir. Aniden gelişen yeni fikirlerin peşinden gitmek isteyebilirsiniz. Kulağınıza gelecek olan dedikodular olabilir. Kendinizi geliştirmek için eğitimler planlayabilirsiniz. Ticari konularla ilgileneceğiniz zamanlar da olabilir.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Doğru insanı aramaktan hiçbir zaman vazgeçmediniz. Çok yakında karşınıza istediğiniz gibi bir eş adayı çıkacak. Geçmişte verdiğiniz kararları, özellikle de son birkaç haftayı düşünün ve bundan bazı sonuçlar çıkartın.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Merak duygunuz yüksek, öğrenmeye, bilgi edinmeye açıksınız. Yakın çevrenizdekilerle görüşebilir, merak duyduğunuz konuları sorabilirsiniz. Eğitim konuları gündeminizi kaplayabilir.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu an bu kadar hareketli bir hayat yaşamak istememenize rağmen üstünüzde bu konuda bir baskı hissediyor olmalısınız. Diğer insanların bu konuda söylediklerinin aksine kendinizi dinleyin ve ruh halinize göre kararlar alın.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Akrep burcundaki seyahatine devam edeceği gündüz saatlerinde finansal konular ön planda olacaktır.Gelir gider hesabı yapabilir, bütçenizi planlayabilirsiniz. Ay'ın Yay burcuna girişi ile yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkiler önem kazanıyor. Önümüzdeki birkaç gün kardeşlerinizle, kuzenlerinizle ve yakın dostlarınızla ilgili meseleler gündemde olacaktır.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağladığınız ayrıcalıklar sayesindehayatınızda kademe kademe ilerliyorsunuz. Etrafta hayranlık uyandıran birisiniz ve hiç tanımadığınız kişiler size yakınlaşmak istiyor. Bu yüzden özel hayatınızda yeni dostluklar yeni bir aşk sizi bekliyor olabilir.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün daha duygusal ve romantik olmanız gerektiğini hissediyorsunuz. Ne kadar entelektüel ve üretken olduğunuzu,yerindeki herkese gösteriyorsunuz. Günün sonunda beklenmedik bir kazanç elde edebilirsiniz.

29 Temmuz 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Seyahat planları yapmanız gerekirken, siz işleri yavaş almayı tercih ediyorsunuz. Beklentilerinizin sizi oyalamasına izin vermemeli ve yeni yapılanmalar için, zemini oluşturmalısınız. Yaratıcılığınızı kullanacağınız alanları seçerek, motivasyon gücünüzü arttırmalısınız.

29 Temmuz 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
10° 03' 17" R
Ay
Oğlak
20° 05' 24"
Merkür
Koç
16° 45' 19"
Venüs
Boğa
00° 31' 47"
Mars
Balık
29° 25' 52"
Jüpiter
Boğa
23° 52' 05"
Satürn
Balık
16° 32' 30"
Uranüs
Boğa
22° 19' 31"
Neptün
Balık
28° 53' 47"
Plüton
Kova
02° 06' 08"
Chiron
Koç
20° 38' 14"
Lilith
Başak
23° 17' 43"
True Node
Koç
15° 21' 58"
Son Güncelleme : 30/04/2024 00:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>