Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Planlarını Gerçekleştiriyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

1 Ekim 2020, Perşembe

Aşk 60%
Para 60%
Sağlık 80%

Etrafınızdaki insanlar bugün kafa karıştırıcı sinyaller gönderiyor olabilir. Sevgiliniz bir şey istediğini söyleyebilir ve bir sonraki cümlesinde kendileriyle çelişebilir. Sabırlı olmanız ve işleri aşamalı olarak çözmeye çalışmanız gerekebilir. Şu an sevdiklerinize karşı pozitif olmaya odaklanın ve bu iletişim sorunlarının yakında çözüleceğine inanın. Bugün yapmanız gereken şey, sadece iyi bir dinleyici olmak.

Bu sizin için tatmin edici bir gün olacak. Her zamankinden daha fazla odaklandığınızı ve enerjinizi hedeflerinize ulaşmak konusunda kanalize edebileceğinizi göreceksiniz. Geçtiğimiz birkaç haftadır inanılmaz derecede çalışıyorsunuz ve çabalarınız için yakında ödüllendirileceğiniz açıkça ortaya çıkacak. Son zamanlarda yaşanan kötü bir deneyim hakkında hala endişeleniyorsanız, bunu arkanızda bırakabilirsiniz. Kimse kötü hisler barındırmaz; siz de.

İş konuları bugün bir uçak yolculuğu yapmanızı gerektirebilir. Bu bir sürpriz olarak gelebilir fakat olaylar düşündüğünüzden daha hızlı gelişiyor olabilir. Bir arkadaşınız size eşlik etmek isteyebilir. Her şey çok heyecanlı, bu yüzden odaklanın ve yanınıza alabileceğiniz her şeyi aldığınızdan emin olun, yoksa pişman olabilirsiniz.

Bazı zıtlıklarla karşılaşabilirsin. Hafif, uçarı bir his neredeyse herkesi ele geçirmiş gibi. Bugün bu tarz enerjiler seni çevrelemiş olacak. Sadece seni değil; birçok insanı etkileyen kitlesel bir güç mevcut. Eğer insanlar yoluna çıkarsa, onlara izin verme; çünkü ne konuştuklarını bilmiyor olma ihtimali yüksek.Bugün birini eğitmen gerekebilir. Yetenek öğrenmesi gereken insanlar çevrede geziniyor olabilir. Çevrende bir şeylerle boğuşan insanlar olabilir. Belki bilmedikleri bir şeyi sen biliyorsundur. Biraz bu kişiye vakit ayır ve yardım edip edemeyeceğini gör. Onlar bilgilenirken; sen de özgüven kazanabilirsin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Biri vantilatörü en yüksek ayara getirdi ve birden tüm kağıtlar havaya uçuştu. Düzenli yığınlar karman çorman oldu ve herkes bunun için ne yapılması gerektiğini bağıra çağıra birbirine duyurmaya çalışıyor. Bu sırada, sizden halledemeyeceğiniz şeyler isteyen insanlar var. Sakin olup durumunuzu diğer insanlara anlatın. İçinde bulunduğunuz açmazla igili anlayışlı ve destekçi tavırlarla karşılaşacaksınız. Kargaşa çok yakında sonra erecek.

1 Ekim 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ikili ilişkiler, partnerlikler ve ortaklıklar öne çıkıyor. Yakın ilişkilerinizde anlayış, uyum ve uzlaşma oluşabilir. Barışma, alttan alma, ben-sen dengesini kurma öne çıkabilir. Takıntılı ilişkilerden, ilişkilerde takıntılı tavırlardan-kişilerden uzak kalmalı; sağlıklı ilişkileri aramalısınız.

1 Ekim 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendini geliştirmek adına yeni bir hobi edinebilirsin. Bunun için ayırdığın bütçenin fazla olması ailen tarafından eleştiri alabilir. Fakat kimse seni planlarını gerçekleştirmenden alı koyamıyor. Yakın arkadaşının sana karşı duyguları farklı algılanabilir. Onun sana karşı olan ilgisini fark ediyorsun.

1 Ekim 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kararsızlığınız neticesinde finansal kayıplar yaşayabileceğiniz bir gün olabilir. Duygularınızla karar vermek yerine uzman bir kişiden danışmanlık alarak karar vermeniz kayıp riskini en aza indirecektir. Derin konularda aşırıya kaçıyor olabilirsiniz. Ruhsal durumunuzun kötüleşmemesi için yüzeyde hareket etmek sizler için toparlayıcı olacaktır.

1 Ekim 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İkili ilişkilerinizdeki olaylarda kendinizi fedakâr hissedebilirsiniz. Yaşadığınız olaylar da sıkışma hissedebilir. Sonrasında kabullenme içine girebilirsiniz. Karşınızdakilerle uyum içinde olmak isteyebilirsiniz. Gün içinde yapacağınız anlaşmalarda dikkatli olmalısınız. Sosyal konulara yönleneceğiniz zamanlar olabilir.

1 Ekim 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Biraz gösteriş yapıp yapmamak sana kalmış. Doğuştan gelen hünerlerini göstermek konusunda bu denli çekingen olmaya devam edersen, hayatının anlamını bulmak senin için zorlaşır. Günün gezegen hareketleri, yeteneklerini biraz ciddiye alman için seni zorluyor. Bu yeteneklerden kolayca yararlanabilirsin; nasıl olabileceğini anlamak için iç dünyana bak.

1 Ekim 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Sağlığınızla ilgili konularla daha fazla ilgilenmeniz gerekebilir. Uzmanlardan yardım alabilirsiniz. Düzenli, planlı hareket edip, zamanı yönetebildiğiniz takdirde pek çok işinizi halledebileceğiniz bir gün olabilir.

1 Ekim 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinize farklı bir şeye ikna etseniz de, önünüzde birçok romantik seçenek var. Ve gerçekten istediğiniz için değil de mecbur hissettiğiniz için bir seçim yapmak sizce de yanlış olmaz mıydı?

1 Ekim 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Bu gece Koç burcunda gerçekleşecek olan Dolunay ikili ilişkilerinize veortaklıklarınıza dikkat çekiyor.Önümüzdeki 10 – 15 günlük dönemde evlilik konusu gündeme gelebilir. Yürümeyen ilişkilerinizi veyaortaklıklarınızı sonlandırmak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde karşılaştığınız problemleri büyütmemeye özen gösterin.

1 Ekim 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Görüşlerinizi kabul ettirmek konusunda çok inatçısınız ve amaçlarınız doğrultusunda ilerlemek için kararlısınız. Yine de zorlu günler var kapınızda, çünkü mutlu olmak için çok uğraşmanız gerekiyor. Yılgınlığa kapılmayın. Fakat bu zor günler kısa sürecek.

1 Ekim 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu gece yarısı Koç burcunda meydana gelecek dolunay ile ikili ilişkileri masaya yatırıyorsunuz. Bahar aylarından beri çözümleyemediğiniz bir konu var ise tekrar gündeme gelecektir. Sallantıda olan ilişkilerde bitirme etkisi taşıyacaktır. Eğer ilişkimiz yok ise biraz daha kendinizi sorgularken bulabilirsiniz. Ortaklıklar ve beraber yapılan her türlü proje veiçin sorun teşkil edebilir.

1 Ekim 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karmaşık ve farklı duygular içinde olabileceğiniz bir gün. Karışıklıklardan etkilenmeniz mümkün. Biraz daha rahat ve akılcı olmaya çalışın. Sorunları büyütmekten kaçının. Kuruntularınızı sevgilinize yansıtmayın. İşinizle ilgili alacağınız bazı haberler huzursuzluk yaratabilir. Ama düşüncelerinizin karışmasına izin vermeyip üzerinde çalıştığınız projeyi sonuçlandırmayı başarabilir, isteklerinizi ortaya koyabilirsiniz. Kışın yaşadığınız sağlık problemlerinden kurtuldunuz, şimdi sıra kilolarda.

1 Ekim 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
00° 39' 29" R
Ay
Başak
19° 40' 54"
Merkür
Koç
17° 08' 04"
Venüs
Koç
18° 37' 51"
Mars
Balık
21° 58' 15"
Jüpiter
Boğa
21° 38' 12"
Satürn
Balık
15° 38' 23"
Uranüs
Boğa
21° 47' 01"
Neptün
Balık
28° 35' 19"
Plüton
Kova
02° 04' 01"
Chiron
Koç
20° 04' 56"
Lilith
Başak
22° 13' 29"
True Node
Koç
15° 37' 46"
Son Güncelleme : 20/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri 18 Nisan 2024, Perşembe 19 Nisan 2024 Boğa Burcunda Güneş - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 19 Nisan'da Güneş burcunuzdan ayrılıp Boğa burcuna geçtiğinde durulmanın ve çalışm... Devamını Oku >>