Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Güzel Haberler Kapıda… Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

29 Eylül 2020, Salı

Aşk 50%
Para 70%
Sağlık 90%

Bugün, romantik bir kaçamak yapmak için güzel bir gün. Sevgilinizle şehir merkezine gitmek isteyebilirsiniz. Bazı güzel manzaraların ve rutininizin dışına çıkmanın keyfini yaşayabilirsiniz. Birlikte bir dağ yürüyüşü ya da hareketli bir şehri ziyaret etmek isteyebilirsiniz. Romantik bir akşam yemeği yiyin ve bir konserine katılın. Ya da hiç birini yapmayıp sadece şehirdeki mimariyi hayranlıkla seyretmek isteyebilirsiniz.

Bugün, gelecek hakkında biraz endişe hissedebilirsiniz. Bir görüşme yapmak için bugün son gününüzse eğer gücünüzün biraz zayıf olduğunu hissedebilirsiniz. İşyerinde ve oyunda kendinizi kanıtlamak için zorluklara ihtiyacınız var. Şimdi kendinizi şekle sokmaya başlama zamanı. Şüphe, son derece ters tepen bir duygudur; başarı için tamamen donanımlısınız!

Bugün özel bir satın alım planlayabilirsiniz, fakat şu anki finansal durumunuza baktığınızda bir sonraki ödeme gününüze kadar beklemenizin iyi olacağını görebilirsiniz. Bu moral bozucu ve heves kırıcı olabilir fakat bir de şöyle bakın: Bu şey için zaten bir süre beklemiştiniz, bir aciliyeti yok ve biraz daha beklemeniz canınızı acıtmaz. Bugün başka bir şeyler yapın ve sabırlı olun.

Yüksek vitestesin. Sabah erken uyanmak istiyorsun ve yeni maceralara atılmayı düşünüyorsun. Bu ekstra enerjiyi iyi amaçlar doğrultusunda kullanabilirsin. Büyük projelerin üstesinden gelip gelemeyeceğine bir bak. Belki ısıtıcıyı ya da buzdolabını tamir edebilirsin. Ya da dosyalarını, belgelerini düzenleyebilirsin. Evinde her şey yerli yerinde olduğunda kendini iyi hissedeceksin.Etrafınızdakilerin davranışlarını onaylamak zorunda değilsiniz, ancak bu demek değildir ki bu sebeple onların hayatını zehir etmelisiniz. Başkalarını oldukları gibi kabul etmeye çalışın ve sadece onların yaşam biçiminiz anlamadığınız için onlara ders vermek zorunda hissetmeyin. Durumu tam olarak anlamadan çıkarım yapıyor olabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün insanların ses tonunda dikkat etmeniz gereken gizli mesajlar sezebilirsiniz. Çevrenizdekiler sizi harekete geçirmek için size belli belirsiz sinyaller gönderiyor olabilir. Onlara karşılık verin. Ses tonlarındaki ikinci manaları göz ardı etmeyin. Canınızı yakacak oklar sevgi dolu sözcüklere sarmalanmış bir halde üzerinize doğru geliyor olabilir. Bu tavırları dikkate alın.

29 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün çalışma hayatında kendinizi gösterebilir, karışıklıkları çözebilirsiniz. Kusursuzluğa dair isteğiniz artabilir. Sorun ve eksiklikleri her zamankinden fazla fark edebilirsiniz. İlişkilerde uyum enerjisi önem kazanıyor ve süreçleri belirliyor.

29 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Amaçlarına odaklanmaya karar verdiğinde önemli neticeler alacaksın. Birikimlerinle yatırım yapmaya karar verebilir, gayrimenkul araştırmaları içinde olabilirsin. Sosyal medyayı kullanırken temkinli adım atman gerekecek. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan, partnerinle beraber tatile çıkmayı planlıyorsun.

29 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınızla olan gerginlikleri çözüme ulaştıracağınız bir gün olabilir. Empati yaparak süreci kısa sürede kapatmak işlerinizin toparlanması açısından elzem olabilir. Şifalanma sizden başlarsa çevreniz ailenizarkadaşlarınız dalga şeklinde şifalanacaktır. Yalnız kalmak sizlere iyi gelecektir.

29 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki sorumluluklar gündeminizi etkileyebilir. Uğraştığınız işlerde en iyisini yapmak için çabalayacağınız bir gündesiniz. Çalışma arkadaşlarınızda fikirsel düzeyde tartışmalar yaşanabilir. Sosyal sorumluluk projelerinde çalışmak için hevesli olabilirsiniz. İlerleyen saatlerde keyif aldığınız şeyler için alışveriş yapabilirsiniz.

29 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde Terazi'ler aşk konusunda başarılı adımlar atabilirler. Özgüveninizin artması ile beraber karşı cinse daha çekici gelebilirsiniz. Sakin...

29 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

29 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Açık fikirli olmak, kalbinizin şu anda en iyi dostudur, özellikle de aynı fikirde olmadığınız ama gerçekten çok şey öğrenebileceğiniz biriyle tanıştığınız zaman.

29 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Balık burcundaki seyahati sağlık, günlük rutinler ve çalışma hayatı konularını ön plana taşıyor.Daha düzenli beslenmeye başlayabilir, bağışıklık güçlendirici takviyeler alabilirsiniz. Satürn'ün bugün başlayan ileri hareketi ile ev ve aile hayatınızda daha fazla sorumluluk almanız gereken bir döneme giriyorsunuz. Mars ile Venüs arasındaki etkileşim sosyal çevrenizdeki kadınlardan göreceğiniz yardım ve desteğe işaret ediyor.

29 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çalışıyorsanızhayatınızda bir yıldız gibi parlayacaksınız. Yaptığınız anlaşmalar, imzaladığınız sözleşmeler v.s. hepsinden karlı çıkacaksınız. Duygusal hayatınız için söylenebilecek bir değişiklik yok. Temkinli olmalısınız. Çünkü biraz abartıyorsunuz.

29 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile birlikte çılgınca bir şeyler yapmaya hazır olun. Paranızı harcadığınız şeyler konusunda daha dikkatli olmaya çalışın. Stresten ve yorgunluktan arınmanızı sağlayacak aktivitelere yönelin veya bir yakınınızdan yardım isteyin.

29 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinize karşı daha kolay anlaşılır davranışlara girmeniz gerekiyor. Onunla paylaşmak istemediğiniz, daha doğrusu paylaşmayı göze alamadığınız sorunun tek taraflı olarak altından kalkmaya çalışmayın. Yapacağınızgörüşmelerinin amacına ulaşması, moralinizin düzelmesini ve kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlayacak. İkna yeteneğinizden de faydalanmalısınız. Bugün maddi yatırımlara girişirseniz para kaybetme ihtimaliniz yüksek. Bademciklerinize dikkat!

29 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
18° 03' 13" R
Ay
Boğa
18° 19' 09" R
Merkür
Koç
21° 56' 09"
Venüs
Boğa
10° 41' 30"
Mars
Koç
05° 46' 40"
Jüpiter
Boğa
25° 48' 06"
Satürn
Balık
17° 14' 03"
Uranüs
Boğa
22° 48' 01"
Neptün
Balık
29° 08' 06"
Plüton
Kova
02° 05' 50"
Chiron
Koç
21° 05' 38"
Lilith
Başak
24° 12' 37"
True Node
Koç
15° 20' 59"
Son Güncelleme : 08/05/2024 06:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>