Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Düşüncelisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

28 Eylül 2020, Pazartesi

Aşk 70%
Para 100%
Sağlık 20%

Kararlı zihniniz size diğer dünyaları keşfetmenize izin veren çok fazla güvenlik sağlıyor. Uydu istasyonunuzun bir şekilde çalışmasını sağladınız ve artık geri çekilebileceğiniz güvenli bir tesisiniz olduğunu bilerek sınırlara doğru seyahate çıkabilirsiniz. Sevgiyi hayatınıza sokmanın yeni yollarını bularak kendiniz için kurduğunuz bu iyi sistemden yararlanın.

Bıkmış hissediyor musunuz? Sizi anlıyoruz. Ne kadar sıkı çalıştığınızı ve hem işte hem de evde ne kadar çaba harcadığınızı biliyoruz. Bugün sadece hepsinden uzaklaşmak istediğinizi hissedebilirsiniz. Peki neden yapmıyorsunuz? Tüm işaretler minik bir tatilden büyük ölçüde yararlanacağınızı gösteriyor. Uzun bir öğle yemeğine çıkın ve kütüphanenin kitap yığınlarında kaybolun. Ya da daha iyisi, şehirdeki en iyi restoranda bir masa ayırtın. Bütün gün akşam yemeğini dört gözle bekleyeceksiniz. Yarına kadar, bir kez daha eski neşeli kendin olacaksın.

Bugün, birilerinin arkadaşlığını isteyebilirsiniz ve bir grup aktivitesi bunun için iyi bir seçenek olabilir. Bu aktivitede eski arkadaşlarınızla karşılaşacak, yeni arkadaşlıklar edineceksiniz ve bazı ilginç finansal sohbetlere dahil olacaksınız. Ancak, eğer birkaç kişi arasında gerginlik yükselirse şaşırmayın. Sezgisel bir kişiliksinz ve bunlar sinirli insanlar. Buna maruz kalmamaya çalışın.

İletişim becerilerini bugün harika bir şekilde kullanıyor olacaksın. Telefonda kendini onlarca insanla konuşurken bulabilirsin. Birçok e-postaya da yanıtl vermen gerekebilir. Tempon yoğun olabilir, o yüzden uyum sağlamaya çalışmalısın. Sağlıklı bir öğle yemeği ye. Akşam vakti ise, gün boyu yaptıklarına karşı ödül olarak senin için özel biriyle vakit geçirerek rahatla!Bugün insanların ses tonunda dikkat etmeniz gereken gizli mesajlar sezebilirsiniz. Çevrenizdekiler sizi harekete geçirmek için size belli belirsiz sinyaller gönderiyor olabilir. Onlara karşılık verin. Ses tonlarındaki ikinci manaları göz ardı etmeyin. Canınızı yakacak oklar sevgi dolu sözcüklere sarmalanmış bir halde üzerinize doğru geliyor olabilir. Bu tavırları dikkate alın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bazen mükemmeliyetçilik hastalığına kapılabilir ve bu durum vahşi bir ateş yaratabilir. Aniden her şeyin çözümünün sıkı bir programa bağlı kalmak olduğun farkına varabilir, ya da kendiniz için yeni bir bütçe yaratmaya karar verebilirsiniz. Tasarruf etmek için bir süreliğine restoranlara yaptığınız gezileri ertelemeniz gerekebilir. Ama yalnızca bunları planlayarak harekete geçme, varlığınızı hiçbir eğlence olmaksızın reddederseniz, planınız sürmeden ertelenecek.

28 Eylül 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 10.17 ile 18.33 arasında Ay boşlukta ilerliyor. Bu saat aralığında ruh haliniz ve motivasyonunuz daha dalgalı olabilir. İlişkilerdeki dengeler ve hayatınızdaki kişilerin enerjileri, ruh halinizi etkileyebilir. Gün batımında ve akşam saatlerinde gerekli harcamalar, emekle gelen kazançlar gündeme gelebilir.

28 Eylül 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Bugün yaşayacağın sürpriz karşılaşmalarhayatındaki stresi unutman için çok keyifli anlar yaşamana destek olacak. Dostlarınla uzun zamandır arana set kurduğuna dair derin düşüncelere dalabilir, gün sonunda özür dilemek için telefona sarılabilirsin. Bekar bir Terazi burcuysan, sosyal medya aracılığıyla hayatına yeni biri girebilir.

28 Eylül 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Arkadaşlarınız sizleri yeni bir kişi ile tanıştırmak isteyebilir. Güvendiğiniz dostlarınıza kulak vermelisiniz. Duygularınız çocuksu hareketlerle güne başlıyor olabilir. Özgür olmak ve eğlenmek görevlerinizi yerine getirmenize engel değildir. Küçük zaman aralıklarında kendinize ödül vermelisiniz.

28 Eylül 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Çalışma konularında mücadele gerektiren durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularınızı göz ardı etmeyin. İşte beraber çalıştığınız kişilerle huzursuzluk çıkabilir. Tutkularınızı yoğun olarak yaşadığınız zamanlar olacak. İlişkilerde bitişler olabilir.

28 Eylül 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yeni bir ev almayı ya da yeniden dekorasyon, modelleme gibi alanlara yatırım yapmayı düşünüyorsanız, başlamak için yılın en uygun zamanı bu zaman. Gezegensel enerjiler sayesinde, pratiklik hayal gücü ile birleşerek hem güzel hem fonksiyonel bir ev hayal edebilmenizi sağlayacak. Yapabildiğiniz en kısa sürede, bir emlakçıyı arayın ya da iç mimari dergilerini karıştırın ve zevkinize hitap eden şeyleri tespit edin. Eğlenirken sonuç elde edeceksiniz.

28 Eylül 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Aşk hayatınız ile ilgili konular öne çıkarken, sevdiklerinize odaklısınız. Kişiliğinizin renkli, canlı, parlak ve estetik yönlerini ortaya koyabilirsiniz. Estetik ve yaratıcılığı yüksek işlerde başarılı olabilirsiniz.

28 Eylül 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Şu anda oldukça çılgın hissediyorsunuz ve istediğinizden daha hızlı ilerliyorsunuz. Bir dinlenme noktası bulmak için iyi bir zaman, sadece bir şeyler düşünmeye zaman ayırmak için.

28 Eylül 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın boşlukta olacağı 10:17 ile 18:33 arasında önemli projelere başlamamanızda fayda var, Ay boşluktayken girişilen işler havada kalabilir.Sabah saatlerinde hobilerinize, flörtlerinize veya çocuklarınıza vakit ayırmak iyi gelecektir. 18:34 itibariyle Ay, Balık burcunda seyahat etmeye başlıyor ve sorumluluklarınız artıyor. Önümüzdeki birkaç günü hayatınıza düzen getirmek ve doktor kontrolünden geçmek için değerlendirebilirsiniz. Mars ile Venüs arasındaki olumlu etkileşim sosyal ilişkilerinizde destek sunacaktır.

28 Eylül 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Parlak bir dönem başladı ama siz yine memnun değilsiniz. Çünkü yapınızda hiçbir zaman olanla yetinmemek gibi bir dürtü var. Bu nedenle var olan şeylerin tadını çıkaramıyorsunuz. İşlerinize ve arkadaşlarınıza ayırdığınız zamanın bir bölümünü de sevgilinize ayırın.

28 Eylül 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinize ve partnerinize, ilişkiniz için iletişimin ne kadar önemli olduğunu hatırlatın. Kariyeriniz hakkında önemli kararlar almadan önce iyice düşündüğünüzden emin olun. Çevrenizi enerjik insanlar ile kuşatın.

28 Eylül 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

İlişkinizde kızgınlık yaratan açmazlarınızın sevgilinizi daha çekici biri yaptığını inkar etmeyin. Arada bir sergilediği aşırı çıkışlarını kişilik özelliği olarak kabullenmek durumunda kalacaksınız. Fırsatları iyi değerlendirebilirseniz, uzun zamandır istediğiniz bir projenizi hayata geçirebilirsiniz. Cesaretinizi kıracak eleştirileri duymazdan gelin. Kendinize güvenin. Ciddiye almadığınız küçük harcamalar gözünüze batmıyor, ama sonradan sıkıntısını siz çekiyorsunuz.

28 Eylül 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 03' 53" R
Ay
Yay
09° 42' 46"
Merkür
Koç
16° 03' 02"
Venüs
Koç
26° 44' 19"
Mars
Balık
27° 03' 25"
Jüpiter
Boğa
23° 09' 09"
Satürn
Balık
16° 15' 52"
Uranüs
Boğa
22° 09' 02"
Neptün
Balık
28° 48' 05"
Plüton
Kova
02° 05' 44"
Chiron
Koç
20° 27' 44"
Lilith
Başak
22° 57' 15"
True Node
Koç
15° 30' 57"
Son Güncelleme : 26/04/2024 23:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>