Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Bağlantıların Artıyor Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

22 Eylül 2020, Salı

Aşk 10%
Para 70%
Sağlık 50%

Bugün içinizde çiçeklenen bir şey var. Son birkaç günün yoğun baskısı azaldı ve işinizi artık eğlenerek yapabileceksiniz. Vücudunuza daha fazla dikkat ederseniz iyi olur, daha fazla aerobik egzersiz yapmaya çalışın ve yağ ve şekeri azaltın. Sağlıklı alışkanlıklar kazanın.

Bir şey komik olsa bile gülme dürtüsüne karşı direnin! Ciddi konuşmaların ortasında gülmek size yardımcı olmaz. Başkaları bugün kendi meselelerine ne kadar odaklanıyor olursa olsun, kendinizi şaka yaparken ve kaçmak isterken bulabilirsiniz. Okul günlerinizde disiplinli biriydiniz. Bugün şifreli olmaktan kaçacaksınız, ancak bazı işlerinizi yapmak için kendinizi zorlamak zorunda kalacaksınız!

Normalde olduğunuzdan birkaç yıl daha erken doğmuş olabilirdiniz. Yeni bir teknoloji veya fikrin karar aşamasında olmak sinir bozucu olabilir çünkü bu herkesi buna inandırmanız gerektiği anlamına geliyor. Bunun sizi yenilikçi fikirlerinizi uygulamadan alıkoymasına izin vermeyin. İnsanlar en sonunda zekanızın farkına varacak, hatta sonrasında küçük bir fan kitleniz olduğunu bile görebilirsiniz.

Hayatın tıpkı bir kabus gibi sanki! İnsanlar güya konuşuyorlar ama ağızlarından hiç kayda değer bir şey çıkmıyor gibi görünüyor. Belki de sana yakın kişiler bazı sıkıntılı dönemlerden geçmektedir. Araya girip sakinleşmelerini söylemek ve onlarla yüz yüze konuşmak istiyorsun. Çevrendekilerin de sana en çok böyle günlerde ihtiyacı olduğunu biliyorsun...Etrafınızda olan insanlar sizden biraz daha işbirlikçi davranışlar bekliyor olabilirler. Etrafınızda olan insanlara karşı daha nazik davranmalı ve ihtiyaçlarıyla ilgilenmelisiniz. Son zamanlarda biraz huysuz görünüyorsunuz ve zaman zaman bu şekilde davranmaktan da hoşlanıyorsunuz. Dahası bazı günler daha çok oyun oynamak isteyen çocuklar gibisiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün iletişim konuları için garip bir gün olabilir. Önemli bir telefon görüşmesinin ortasında hattan düşebilir ya da henüz daha cümlesini bitirmemişken biri çıkıp çok dramatik bir şey söyleyebilir. Bu yüzden gününüz hakkında kafanızda bazı soru işaretleri belirebilir. Bu sorunlar şu anda tamamen çözülebilecek noktada olmayabilir. Bu sebeple sabırlı olup, ilişkiniz hakkında vardığınız hiçbir sonuca doğrudan atlamayın.

22 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün uyku düzensizlikleri ve etkileyici rüyalarla güne başlayabilirsiniz. Bir süredir yaşam enerjiniz ve motivasyonunuz daha dalgalı olurken bugünden itibaren enerjinizi yükseltecek durumlar önünüze gelebilir. Yakın çevrenizle bir araya gelebilirsiniz. Saat 16.30'da Güneş sizin burcunuza geçiyor.

22 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Eğer kendi işini yapan bir Terazi burcuysan, işlerin yoğunlaşabilir; bununla beraber kazancın normalden fazlasına çıkabilir. Geçmiş zamanda, iyiliğinin dokunduğu bir kişinin seninle kuracağı bağlantı oldukça sevindirici olacak. Son zamanlarda artan baş ağrıları yaşıyorsan, rutin kontrollerini yaptırmanda fayda var.

22 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ortaklarınızla olan gerginlikleri çözüme ulaştıracağınız bir gün olabilir. Empati yaparak süreci kısa sürede kapatmak işlerinizin toparlanması açısından elzem olabilir. Şifalanma sizden başlarsa çevreniz ailenizarkadaşlarınız dalga şeklinde şifalanacaktır. Yalnız kalmak sizlere iyi gelecektir.

22 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Maddi kaynaklarınızla ilgili düzenlemeye gidebilirsiniz. Sorumlu olduğunuz işlerde daha fazla ön planda olacağınız bir gündesiniz. Bazı işlerinizde sıkışmalar yaşayabilirsiniz. Öğleden sonraki zamanlarda yakın çevrenizle olabilirsiniz. İşlerinize yön kazandırmak isteyebilirsiniz. İletişimde olduğunuz kişiler önem kazanabilir.

22 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde içinde bulunduğunuz topluluğa aykırı bir takım fikirlere sahip olduğunuzu da keşfedebilirsiniz. Kendinizi herhangi bir konuda yeterli görebilirsiniz.

22 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde parasal konularla ilgili geçici problemlerle karşılaşabilirsiniz. İlişkide olduğunuz insanlara sevginizi ve ilginizi daha fazla göstermeniz gereken bugün, sezgilerinizin sizi en iyi şekilde yönlendirebileceği bir zaman dilimindesiniz.

22 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Geleceği düşünün, zaten oradaymışsınız gibi görünse bile. Henüz yarı robot olmayabilirsiniz veya henüz Mars'a doğru yola çıkmamış olabilirsiniz, ancak işlerin oldukça hızlı değiştiğini hissediyorsunuz.

22 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yay burcundaki seyahati yakın çevrenizle kurduğunuz ilişkilere dikkat çekiyor, kardeşlerinizle ve yakın dostlarınızla ilgili konular ön planda olacaktır.Yeni eğitimlere katılmak için bugünü değerlendirebilirsiniz. Güneş'in burcunuza girişi ile kendinizle ilgilenmekten keyif alacağınız bir döneme giriyorsunuz. Önümüzdeki bir aylık dönemde diplomatik ve adil davranmaya özen gösterin.

22 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygularınızdaki yoğunluk davranışlarınıza da yansıyor. Ancak özellikle dikkat isteyen konularda bunu önlemeniz yararınıza olacak. Içinizdeki fırtınalarıyaşamınıza aksettirmeyin. Rahatlamak için bütün yarım kalmış işlerinizi bitirmekte yarar var.

22 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Güneş bugünden itibaren burcunuzda ilerlemeye başlıyor ve girişimci yönünüz ortaya çıkıyor. Cesur ve enerjik davranabilirsiniz. Işığınız ve cazibenizle parlayacağınız bir aya ilerlerken insanları bir mıknatıs gibi kendinize çekebilirsiniz.

22 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Geçmişte yaşadığınız duygusal bir ilişkinizden kaynaklanan ve halen halledemediğiniz bazı sorunlarınızı şu anda yakın ilişkide bulunduğunuz kişiye yansıtıyor olabilirsiniz. İş hayatınızla ilgili konularda yatırımlarınızı büyütmek istiyorsunuz. Karşınıza çıkan fırsatların fazla kolay ve zahmetsiz olması aklınıza aldatılabileceğiniz endişesini getiriyor. Pazarlık yeteneğinizi çok iyi kullanarak, çok verimli bir bağlantı yapabilirsiniz. Bir miktar para kaybı bütçenizde sarsıntı yaratabilir.

22 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
09° 20' 23" R
Ay
Oğlak
10° 13' 04"
Merkür
Koç
16° 31' 10"
Venüs
Koç
29° 37' 21"
Mars
Balık
28° 51' 48"
Jüpiter
Boğa
23° 41' 48"
Satürn
Balık
16° 28' 35"
Uranüs
Boğa
22° 17' 00"
Neptün
Balık
28° 52' 26"
Plüton
Kova
02° 06' 04"
Chiron
Koç
20° 35' 44"
Lilith
Başak
23° 12' 49"
True Node
Koç
15° 23' 34"
Son Güncelleme : 29/04/2024 07:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>