Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Aşk Geliyor! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

18 Eylül 2020, Cuma

Aşk 10%
Para 20%
Sağlık 80%

Bugün neşeli bir ruh halinde olabilirsiniz. Yalnızca yapmanız gereken şeye odaklanmak istemeyeceksiniz. Çocuklarınızla biraz zaman geçirerek, onları daha iyi tanımak isteyebilirsiniz. Arkadaşlarınızla birlikte bir öğle yemeği yemek için harika bir gün. Hikayeleri paylaşmaktan ve hayat hakkında konuşmaktan zevk alacaksınız. Kendinize pozitif enerji yükleyin. Bunu hakediyorsunuz!

Bugün yaratıcı ruhunuz yükselişte olacak. Evinizi yeniden dekore etmeye veya bahçenizin peyzajını yeniden düzenlemeye karar verebilirsiniz. Gelişme için bazı yenilikçi ve pratik planlar yapacaksınız. Güzelliğe gösterilen detaylara ve hassasiyete olan ilginiz özellikle keskin olacak ve muhtemelen akşam saatlerinde gelen ilhamın avantajını kullanmak isteyeceksiniz. Büyük olasılıkla sonuçlarınızdan çok memnun kalacaksınız!

Açık bir şekilde, geçtiğimiz ay sizin için pek iç açıcı değildi. Akıp giden zaman ve parayı çaresizce izlediniz. Yanlış anlaşılmalar ve gecikmeler sık sık meydana gelebilir. Bunların hepsi gibi yükselen bir kişiyi derinden rahatsız eden şeyler. Fakat bugünden itibaren ve gelecek ay, tekrar kontrolü elinize alacaksınız. Becerilerinizi ortaya koymakta özgür olun ve dizginleri elinize alınca neler yapabilceğinizi gösterin...

Bugün büyük miktarda aksiyon var olacak. Arka kapından süzülerek içeri girecek olan sıra dışı dalgayı hoş karşıla. Büyük miktarda enerji emrinde olacak. Bu enerjiyi kullanmaktan seni alıkoyabilecek tek şey zihnin. Gerçekte sana yardım edebilecek olan bu şeyden korkma. Zihnini aç ve farklı olanı hayatına buyur et.Bugün tembellik etmek için bir bahaneniz yok o yüzden güneş doğmadan yataktan çıkın. Daha çok adım attıkça daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz. Mağaranızdan çıkıp çevrenizdeki insanlara fikirlerinizi anlatın. Açık havaya çıkıp rüzgarın şarkısını dinleyin. Aktif ve esnek olun. İnsanların duyguları bugün yüzeye daha yakın, o yüzden her şeyi hafif ve aktif düzeyde tutun.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün bir aile bireyinden bazı üzücü haberler alabilirsiniz. Bir süreliğine sersem olabilirsiniz ama düşünmek için zaman ayırdığınızda bazı şeylerin göründüğü kadar rahatsız edici olmadığını anlayacaksınız. Herhangi bir eylem yapmadan önce tüm gerçekleri göz önünde bulundurduğunuzdan emin olun. Doğru olan neyse onu yapmaya çalışın.

18 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugünhayatında ve finansal konularda farklı koşullarda olmak isteyebilir, mevcut düzenden memnuniyet duymakta zorlanabilirsiniz. Kaygı ve endişe durumu artabilir. Gün batımına doğru huzuru ve tatminiyeti bulabilir, rahatlayabilirsiniz. Sosyal çevreniz moral ve motivasyon kaynağı olabilir.

18 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Hem ay burcunda hem de Merkür de hareket halinde, birçok haberin eli kulağında diyor gökyüzü. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan ve uzun süredir kendini ikili ilişkilere kapattıysan, hazır ol! Duygusal olarak etkilenebileceğin insanlarla tanışacak olman muhtemel. İş yerinde küçülmeye gidileceğine dair fısıltılara şahit olabilirsin.

18 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Maddi gelirleriniz hızlı bir şekilde eriyor olabilir. Alışveriş listelerini uzun tutmuş olabilirsiniz. Toparlanma seviyesine geçebilmek için biraz harcamalarınıza kısıtlama getirerek gelir gider dengenizi korumaya çalışabilirsiniz. Mistik konulardaki merakınız sizleri derinlere doğru çekmeye çalışıyor olabilir. Kayığın küreklerinin her zaman sizin elinizde olduğunu unutmayın.

18 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni başlangıçlar yapmak isteyeceğiniz zamanlar olabilir. Kişisel açıdan önem verdiğiniz konulara yönelebilirsiniz. İlişkilerinizde uyum ve denge içinde olmak sizin için önemli olabilir. Ortaklı konular gündeme gelebilir. Akşam saatlerinde daha önemli olaylarla ilgilenmek durumunda kalabilirsiniz. Beslenmenize özen göstermeniz gerekebilir.

18 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken her zamankinden daha coşkulu bir tutum içinde kendinizi ortaya koyabilir, lider özelliklerinizi öne çıkarabilir, ilişkilerinizde söz sahibi olabilirsiniz. Kollayıcı ve cömert yönlerinizle dikkat çekicisiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca etkin olan Ay Merkür 120 si ile iletişim alanında muazzam fırsatlar elde etmiş oluyorsunuz. Beklediğiniz haberleri alabilir,görüşmeleri yapabilir, partnerinizle olumlu kontak kurabilir, yakın çevre desteğini alabilir ve seyahatlere çıkabilirsiniz. Akşam saatlerinde etkin olan Ay Güneş uyumu ile ikili ilişkilerde bir teklif veya haber alabilir, partnerinizle etkinliklere katılabilirsiniz.

18 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün çok fazla para harcamanıza gerek kalmayacak çünkü çevreniz elibol insanlarla dolu. Ancak bu durumu suistimal etmemelisiniz!

18 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay günün tamamında burcunuzda seyahat edecek.Dış görünüşünüzle ilgilenmekten keyif alacağınız bugünü kişisel bakımınıza yönelmek için değerlendirebilirsiniz. Sağlığınızı ihmal etmeyin, özellikle de bel bölgesiyle ilgili sağlık problemlerine karşı dikkatli olmalısınız. Karşılaştığınız problemleri diplomasi yoluyla çözmeye özen gösterin.

18 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün idari ve hukuksal işlerde güçlüklerle karşılaşabilirsiniz. Başkalarına emir vermekten çok hoşlanıyorsunuz ve herkesi sizin kurallarınıza uymaya zorluyorsunuz. Eğerarkadaşlarınızla aranızda büyük bir kavga çıkmasını istemiyorsanız, yalnız çalışmalısınız.

18 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün karşınız çok etkileyici ve hoş bir insan çıkacak. Finansal olarak kötü dönemlerden geçtiniz, fakat artık rahatlama zamanı. İnsanların, sizin hakkınızda söylediği her lafa kulak asmamaya çalışın ve hayatınızı yaşayın.

18 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle ilgili endişelerinizi ona yansıtmamaya ve fevri davranışlar göstermemeye çalışın. Daha anlayışlı bir tutum içinde bulunursanız ilişkinizde var olan problemler çözümlenebilir. Hayal ettiğinizi işi yapmak için kendi birikimleriniz yetersiz. Bu yüzden başkalarının ortaklığına ihtiyacınız var. Bu ortamı yaratmak için atmanız gereken adımlar gecikebilir. Ama bu durumu çok büyütmeyin ve sabırlı davranın. Kendinizle ilgili bir takım harcamalar birikiminizi eritebilir.

18 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 30' 20" R
Ay
Balık
09° 43' 42"
Merkür
Koç
18° 26' 50"
Venüs
Boğa
04° 54' 36"
Mars
Koç
02° 10' 13"
Jüpiter
Boğa
24° 41' 57"
Satürn
Balık
16° 50' 59"
Uranüs
Boğa
22° 31' 45"
Neptün
Balık
29° 00' 08"
Plüton
Kova
02° 06' 14"
Chiron
Koç
20° 50' 12"
Lilith
Başak
23° 41' 23"
True Node
Koç
15° 22' 16"
Son Güncelleme : 03/05/2024 14:10

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>