Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Gözün Açılıyor! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

12 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 60%
Para 10%
Sağlık 80%

Tanıdığınız herkesle iglilenmek sizin sorumluluğunuzmuş gibi hissedebilirsiniz. Birini önemsiyor ve onu seviyorsanız, beyniniz bunu otomatik olarak o kişinin bekçisi olmanız gerektiği yönünde algılıyor. Kanadınızın altında yardıma ihtiyacı olan birini almazsanız, kendini bencil veya kaba hissediyorsunuz. Bu düşünceyi aklınızdan çıkarın. Diğer insanların hisleri sizin sorumluluğunuzda değil. Onların mutluluğunun sizin hayat amacınız haline gelmesine izin vermeyin.

Önünüzde harika bir gün var. Hem kişisel hem de profesyonel yaşamınızda, kendiniz için belirlediğiniz hedeflere ulaşma arzunuzdan sizi geri tutmak zor olacaktır. Sabırsızlıktan başka hiçbir şey yolunuza çıkamaz! Kendinize, hedeflerinize ulaşmak için yaptığınız işin, gerçekten onlara ulaştığınızda hissettiğiniz sevinç kadar neşe vermesi gerektiğini söyleyin!

Bugün meditasyon için harika bir gün olacak. Projeleriniz henüz şekillendiğinden, kendinizi memnuniyetsiz hissedilebilirsiniz. Çok sabırsızsınız, ama kim değil ki? Bu bekleme süreci yaklaşık 2 ay kadar sürdü, ama artık sona geldiniz. Şu anda gezegenlerin pozisyonu yalnızca sizin için çok önemli olanları düşünmenizi istiyor. Gereksiz projelere başlamayın!

Biraz unutkan olabileceğin bir gün. Detayları hatırlamakta zorlandığını fark edebilirsin. Gün boyunca ihtiyacın olacak adres ve telefon numaralarını not al. Ayrıca anahtarlarının ve cüzdanının yanında olduğundan emin ol. Günün enerjisinin dikkat dağıtma etkisi olacak. Eşyalar bir yerlerde unutulabilir ve unutulan yer hatırlanmayabilir. Yavaş ve sakin ol. Odağını yitirmemek için elinden geleni yap.İnsanlarla tanıştığındaki ilk tavırların tam bir #burçAdı# tavrı. Bu tavırların da ne böyle? Sanki onlara bir şey öğretmeye çalışıyor gibisin. Görünüşe göre her zaman verecek bir dersin var, evet; fakat bu da karşı taraftan İstenmediği takdirde pek de hoş karşılanmayacaktır. Başkalarının bakış açıların kabullenmek için biraz çaba sarfetmelisin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sorgulayıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Analitik yetenekleriniz her zamankinden daha güçlü olacak, keza adalet ve denge duygunuz da öyle. Dünyadaki adaletsizliklere karşı çok daha duyarlı olacaksınız. Muhtemelen düşünceleriniz ve yargılarınız hakkında sesinizi yükseltmek isteyeceksiniz. Başkaları arasında farkındalığı artırmaya çalışacaksınız. Bu konuda işinizi kolaylaştıracak bir plan oluşturabilirsiniz.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile üyeleriyle bir araya gelebilir, aile üyelerine ve yakınlarınıza karşı daha hassas olabilirsiniz. Tüm ilişkilerde alma-verme dengesini korumaya gayret etmeli, karamsarlık ve kaygı-endişe gibi negatif duygulardan kaçınmalısınız. Ev içinde küçük değişiklikler, yenilikler enerjinizi tazeleyebilir. Tadilatlar gündeme gelebilir.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşıt burcunda meydana gelen, Mars Retro'su 67 gün daha buralarda. E haliyle seni de yakından ilgilendiriyor. Arkadaşlıklarını detaylıca sorguladığın, ince eleyip sık dokuduğun bir günden geçerken kimin yanında kimin uzağında olduğunu daha net görmeye başlıyorsun. 1988 doğumlu ve evli bir Terazi burcuysan eşine karşı kısıtlayıcı bir tavır takınma isteğindesin.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

İlişkinizde bir adım ileriye doğru adım atmak isteyebilirsiniz. Konuyu partnerinize açmak için harika bir gün olabilir. Çalışma hayatınızda ani beklenmedik bir düzenleme ile karşılaşabilirsiniz. Kararsız kalabilirsiniz, arkadaşlarınızla istişare ederek doğru kararı alabilirsiniz. Duygusal beklentilerinizi partnerinizle paylaşırsanız sizin yanınızda olacaktır.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Hafta sonu olmasına rağmen bugün kendinizi daha sorumlu hissedebilirsiniz. Ailevi bir konu üzerinde durulması gereken hassasiyetler de olabilir.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk hayatınızda verimli haberler alarak geleceğe umutla bakabilirsiniz. Mesleki konularda çabalarınızın görüldüğünü ve taktir edildiğini bilmek içinizi ferahlatabilir

12 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda ve kendinizi tanıtma alanlarında muazzam olumlu destekler alırken, girdiğiniz her ortamda enerjinizle hemen fark edilecek ve özellikle ikili ilişkilerde başarılı görüşmeler gerçekleştireceksiniz. Seyahat edebileceğiniz bugün, işlerinizin tanıtımını da en iyi şekilde yapabilirsiniz.

12 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

En derin korkularınızla yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz ve bu sizi gerçekten korkutabilir. Ancak bunu yapmak daha çok olgunlaşmanıza ve kişisel gelişiminize yardımcı olacak.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün tamamında Yengeç burcundaki seyahatine devam ediyor.Kariyerinizle ilgili konular ön planda olacaktır. İş sorumluluklarınızı yerine getirirken ailenizi ve evinizi ihmal etmemelisiniz. Ev vehayatınızda yaşanabilecek gerginliklere karşı hazırlıklı olmalısınız.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Partneriniz ile baş başa vakit geçirmek isteyebilirsiniz. İş yerinizdeki yoğun stres nedeniyle kendinizi halsiz ve yorgun hissediyorsunuz. Çevrenizdeki insanların her türlü ihtiyacına koşabilen, yardımsever bir kişiliğiniz var.

12 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızdaki problemler pek uzun sürmeyecek gibi, içinizi rahat tutabilirsiniz. Sevgilinizle ilgili ortada dolaşan söylentilerden, güvensizlikler yaşayacak kadar etkilenmemelisiniz. Yeteneklerinizin ucuza gittiği şeklindeki düşünceniz, yeni arayışları getirebilir. Şu sıralar vermeye yeltendiğiniz karaları belli bir süre dondurmanız, size sağlıklı bir yeniden düşünme fırsatı sunacak. Harcamalarınız için sizi uyaranlara kulak vermeniz yerinde olur.

12 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
07° 53' 19" R
Ay
Yay
20° 36' 23"
Merkür
Koç
16° 10' 12"
Venüs
Koç
27° 46' 58"
Mars
Balık
27° 42' 40"
Jüpiter
Boğa
23° 20' 57"
Satürn
Balık
16° 20' 30"
Uranüs
Boğa
22° 11' 55"
Neptün
Balık
28° 49' 40"
Plüton
Kova
02° 05' 52"
Chiron
Koç
20° 30' 38"
Lilith
Başak
23° 02' 53"
True Node
Koç
15° 28' 05"
Son Güncelleme : 27/04/2024 19:20

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>