Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Hesap Kitap Peşindesin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

9 Eylül 2020, Çarşamba

Aşk 20%
Para 100%
Sağlık 100%

Her zamankinden daha fazla gülüyorsunuz! Sizi böylesine neşeli yapan ne? Son zamanlarda kariyer hayatınız çok başarılı mı ilerliyor? Yoksa tekrardan aşık mı oldunuz? Bugün ruhunuzu canlandıran ve umutlarınızı yeşerten sizdeki bu humanizm dalgasının düşünürsek belki bunların hiçbiri değil. Aferin size!

Bugün dünyayı ele geçirmeye hazır olmalısınız. O kadar çok enerjiniz olacak ki, o sabah kahvesine bile ihtiyacınız olmayacak! Süpermen gibi hissetseniz de işleri abartmamaya çalışın. Etrafınızdaki diğer insanlar biraz daha yavaş ilerliyorsa, bunu kişisel olarak almayın. Bu yaşam sevincine cevap verin ve kendi projelerinizde kullanın. Sorumluluğunuz olan ve bitirmediğiniz işleri halledin.

Bugünkü gökyüzü haritası, gün boyunca biraz yorulacağınıza işaret ediyor. Bu da büyük projelere dahil olmak için iyi bir zaman olmadığı anlamına geliyor. Bazı projelerinizi durdurup, dinlenseniz ve sonraki günlerde tekrar onlarla uğraşmanıza gerek olmayacağınızdan emin olsanız daha iyi olacak. Tamamlanmış projelerinizi bir kenara bırakıp, yenileri için yola devam etmek için iyi bir gün!

Bir proje üstlenmek veya planlar yapmak konusunda adım atmaktan çekinme. Organizasyon yeteneklerin ekstra enerjiyle desteklenecek ve neredeyse her şeyin üstesinden gelmeni sağlayacak. Hedef ve planlarını not al. Bugün temizliğe girişmeyi düşünürsen, kullanmadığın her şeyden kurtulmaya çalış. Bazılarını bağışla; ihtiyacı olanlar elbet çıkar.Son zamanlarda elinizden gelen her şeyi yapıyor, hatta biraz aşırıya kaçıyor olabilirsiniz. Bazen başarıya giden yol, tam zıt yöndedir. Hayatın pek çok güzelliğinden kendinizi mahrum etmek yerine niçin zaman zaman kendinizi ödüllendirmiyorsunuz? Koca bir dilim cheesecake'i tadına vara vara mideye indirmek size bir haftalık bir doyum hissi bahşedebilir. En nihayetinde, dengeli bir beslenme ve spor, bir süre aç kalıp kendinizi zorlamaktan çok daha iyi sonuçlar verir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Dünya turuna çıkmaktan bahsedip durmak yerine plan yapmaya koyulun. Birikim yapmaya ve hayallerinize zaman ayırmaya başlamadığınız takdirde onları asla gerçekleştiremeyebilirsiniz. Bugün bu konularla ilgili harekete geçmenin tam zamanı. Genellikle çok daha esnek bir tutumunuz var. Bu düşünme biçiminin sizi doğru yerlere ve insanlara yönelttiğini fark edeceksiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün güne daha motive başlayabilir, heves veya merak duyacağınız konularla iç içe olabilirsiniz. Bazı Teraziler işaretçi rüyalarla güne başlayabilir. Bazı Teraziler ise bugünlerde yeni kişilerle tanışabilir. Günün ilk yarısında koşullara daha keyifle adapte olurken, akşam üzerine doğru sorun ve eksiklikleri görmek ilişkilere veya karşınızdaki kişilere ilginizi azaltabilir.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Daha güçlü ve mutlu hissettiğin bir günün içinden geçerken, sana en uygun hobileri edinmek üzere araştırma yapabilirsin. Evli bir Terazi burcuysan, eşinin sosyal çevresiyle yapılan planlar sıklaşabilir. İş yerinden gelen ani bir haberle bölünebilirsin. Paranın kıymetini kart ekstrelerini görünce daha iyi anlayacaksın.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Özgür ruhunuz oldukça sıkışmış olabilir. Yoğuntemposunda kendinize zaman ayırmıyor olabilirsiniz. Sizin motivasyonunuz yüksek olması, çalışma koşullarınızı ve projelerinizi de olumlu yönde etkileyecektir. Şifa kendi içinizde, sesini duymak ise sizin elinizde… Aşk hayatınızda beklenmedik sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Yeni ufuklara açılmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Yeni yolculuklar planlayabilirsiniz. Sabah saatlerinde engellerle karşılaşacağınız zamanlar var. Gün içinde düşüncelerinizde olayları abartabilirsiniz. Hareketli yoğun bir gündeminiz olabilir. Akşam saatlerinde işleriniz istediği gibi ilerlemeyebilir. Kafa karışıklığından kaynaklı hatalara dikkat ediniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bazı güzellikler uzun uğraşıların ardından gelebilir. Oysa sizler sabırsız ve aceleci davranıyorsunuz. Kendinizle çelişmemek için öncelikle iyimser düşünmelisiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün bulunduğunuz ortamın dışına çıkmak özgür ve bağımsız hareket etmek isteyebilirsiniz. Uzak kimselerle, yabancılarla temas ve görüşmeler gündeminize gelebilir, sosyal paylaşımlarınızla dikkat çekebilirsiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün eski fotoğraf albümlerine bakıp nostaljik duygulara kapılarak biraz hüzünlenmeniz normal. O günleri özlüyor ve geriye dönmek istiyorsunuz ancak gelecekte sizi çok daha güzel günler bekliyor.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın İkizler burcundaki seyahati din ve felsefe konularını ön plana taşıyor.Farklı kültürler ve inançlara ilgi duyabilir, bu konularda araştırmalar yapabilirsiniz. Uzaktaki akrabalarınızdan haber alabilir, uzun süredir görmediğiniz kişilerle iletişime geçebilirsiniz. Akademik çalışmalarınız için bugünü değerlendirebilirsiniz.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Yeni birteklifiyle karşılaşabilirsiniz. Birkaç işi de birarada yapmak zorunda kalabilirsiniz. Bazı sürprizler sizi bekliyor olabilir. Bunlar genelde olumlu sürprizler ve duyduğunuzda hoşunuza gidecek olan gelişmeler. Parasal konularınızın çözümü vereceğiniz kararlara bağlı.

9 Eylül 2020, Çarşamba
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugünü özetleyen tek kelime "sıkıntı". Aklınızda bir sürü şey var ve dışarı çıkıp maceraya atılmaya can atıyorsunuz fakat muhtemelen ev işleri ve diğer görevleriniz sizi olduğunuz yere mıhlayacak. Yine de her şeyi yitirmiş sayılmazsınız. Uçakla bir seyahat söz konusu olabilir. Bu yüzden, bir tatil planlamak için muhteşem bir zaman. Böyle planlar yapmak sıkıntıyı gidermenin en etkili yollarından biridir. Plan yapın!

9 Eylül 2020, Çarşamba
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Aşk maceraları size enerji veriyor fakat başlarken dikkat edin. Çok farklı ve ilginç kişiler dikkatinizi çekebilir.Yakın dostlarınızla birlikte bazı sinsi ve keyifli planlar peşinde koşturabilirsiniz. Bu planlar, çalışma ortamında başınıza bazı dertler açabilir. Dikkatli olmanızda yarar var. Aile içinde bazı konularda esnek düşünemiyor, hemen patlıyorsunuz. Bu tavrınız yakınlarınızla ilişkilerinizi güçleştiriyor. Maddi desteğe ihtiyacınız var. Bugün böyle bir arayışa girerseniz mutlaka bulacaksınız. Gergin haliniz, midenizi de etkiliyor. Biraz rahatlayın.

9 Eylül 2020, Çarşamba

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 50' 50" R
Ay
Oğlak
03° 29' 53"
Merkür
Koç
16° 22' 53"
Venüs
Koç
28° 59' 52"
Mars
Balık
28° 28' 20"
Jüpiter
Boğa
23° 34' 43"
Satürn
Balık
16° 25' 51"
Uranüs
Boğa
22° 15' 16"
Neptün
Balık
28° 51' 30"
Plüton
Kova
02° 06' 00"
Chiron
Koç
20° 34' 01"
Lilith
Başak
23° 09' 27"
True Node
Koç
15° 24' 57"
Son Güncelleme : 28/04/2024 19:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>