Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
İnançlısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

7 Eylül 2020, Pazartesi

Aşk 20%
Para 20%
Sağlık 80%

Bugün bir sosyal etkinliğe davet edilmiş olabilirsiniz. Belki bir arkadaşınız sizi bir partiye davet edebilir ya da sevgilinizin ailesi bir tür kutlama (doğum günü veyaa yıl dönümü) düzenliyor olabilir. Biraz utangaç hissetseniz de, dışarı çıkmaktan ve sosyalleşmekten korkmayın. Farklı insanlarla sohbet etmenin ve arkadaş canlısı bir ortamda olmanın tadını çıkarabilirsiniz.

Bugün sizi saran akışa yumuşak ve nazik bir hareketle dalın. Son zamanlarda beklenmedik bir şekilde ortaya çıkan endişeleriniz hakkında kendinizi rahatlatın. Bilinçaltınız yolu biliyor. Günün anahtar kelimeleri duyarlılık ve sezgidir. Bunlar sizin uzmanlık alanlarınız. Bir şey için endişelenmenize gerek yok. Her şey yoluna girecek. Bu yüzden, kendinizi yeterince hazırlamadığınız için endişelenmeyin. Bir mola verin ve rahatlayın.

Hayatınızın giderek dengesiz bir hale büründüğünü hissediyorsanız, bugün bazı değişiklikler yapmanın tam zamanı. Zamanınızın çoğunu başkalarına yardım etmekle ve kendinizi boş vermekle geçiriyorsunuz. Eğer bu hızda devam ederseniz, kendi kendinizi mahvedecek ve artık diğerleri için de faydasız hale geleceksiniz. Her gün yarım saat veya 1 saati yalnızca kendinize ayıracağınıza söz verin. Böyle bir zamanınızın olmadığını söyleyebilirsiniz fakat biz de diyoruz ki bunu yapmanız şart.

Eğer bir durumun daha iyi olmasını istiyorsan, bazen geriye en başa dönmek gerekebiliyor. Bu biraz sinir bozucu hatta aşağılayıcı olabilir ama eğer hedef üzerinde yükselmek istenen sağlam bir temel ise, her şeye değer! Profesyonel geçmişine çok takılı kalma. İlerlemen gerek. Ayrıca şu an ağır hissediyorsun. Biraz rahatla!Bugün her gün geçtiğiniz sokağın köşesindeki dilenciye biraz bozuk para verin. Küçük bir cömertlik, yaptığınızın on katı büyüklüğünde bir iyiliği görmenize yol açacak bir kanat çırpışına sebep olabilir bu kelebeke etkisinde. Düşüncelerinizin ve sözlerinizin çapı kendilerini çok aşabilir bu yüzden evrene nasıl bir mesaj gönderdiğinize dikkat edin. Ayağınızı denk alın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Aniden bir panik yaşanabilir ve gününü ele geçirebilir. Birkaç gün için, bazı planların ince ipliklere bağlı ve bu sebeple düşmek üzere olduğundan, tehlike çanlarının çaldığını duyabilirsin. Bugün yaşam donanımların, acil tamir ve bakım için seni çağıracak. Fakat dikkat et elinde kalmasınlar; bu donanımlara çok da fazla asılmadığından emin ol!

7 Eylül 2020, Pazartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün finansal konularda hatalara dikkat etmeli, aceleci olmamalısınız. Hastane ziyaretleri, aile ile ilgili konular gündeme gelebilir. Kendi içinize dönmek, ilişkilerde doğru mesafeyi korumak daha huzurlu hissetmenizi sağlayabilir.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Kendi içinde inançlı ve kimseye ispatlama hırsı içinde olmayan bir burçsun. Maneviyatı bugünlerde daha yoğun hissediyorsun. 7. Evinde yavaşlayan Mars bu durumu kullananlara karşı sert tepkiler göstermene neden olacak. Evde yapacağın değişiklikler, daha düzenli olmanı sağlarken; yenileyeceğin eşyalarını ihtiyacı olanlara verebilirsin.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Sorumluluklarınızı paylaştığınız kişilerle bazı duygusal çıkışlar yaşayabilirsiniz. Günlük işlerinizin üzerine daha fazla eğilmelisiniz. Aşk ve ilişkilerden yana güzel konuşmalar içinde olabileceğiniz bir gündesiniz. Yaşadıklarınızın neticesinde gerçek olana ulaşma isteğiniz tetiklenebilir. Ancak yanlış anlamalar ve yanılmalara karşı dikkatli olmanız, isteğinizi gerçekleştirirken destekçiniz olacaktır.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde sizi endişelendiren konulara karşı daha hassas olabilirsiniz. Size kriz yaratacak konulara karşı dikkatli olmanızda fayda var. İlişkide olduğunuz insanlarla kopmalar yaşayabilirsiniz. İfadelerinize dikkat etmeniz gerekebilir. Parasal konularda yenilenmeye gidebilirsiniz. Duygusal yönden bağlayıcı koşullara dikkat etmelisiniz.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İş ve mesleki konularda da başarılarınız fark edilmesini istediğiniz kişiler tarafından fark edilebilir. Sempatik görüntünüz herkesin olumlu yönde ilgisini çekebilir.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Güçlü ve mücadeleci yönlerinizi öne çıkarabileceğiniz bir günde konsantrasyon gerektiren konulara odaklanabilirsiniz. Özellikle maddi konularda,ve para konularında bu yönünüz çok işe yarayabilir.

7 Eylül 2020, Pazartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün bencilliği bir kenara bırakıp birine gerçekten yardımcı olun. Karşılık beklemeden, tamamen saf niyetlerle yapın bunu. Gerçekliğinize dönmek iyi gelecek.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Boğa burcunda devam eden seyahati finansal konulara dikkat çekiyor.Kredileriniz, borçlarınız ve ortaklaşa gelirlerinizle ilgili konular ön planda olacaktır. Finansal destek arayışındaysanız kredi ve borç başvurularınız için bugünü değerlendirebilirsiniz. Sabah saatlerinde etkili olacak Ay ile Uranüs kavuşumu beklenmedik bir harcamaya işaret ediyor.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün çok neşelisiniz. Biranda birçok yerde olmak isteyeceksiniz. Eğlencenin ve hareketin olduğu heryerde sizi de görmek mümkün. Fakathayatınızda bir takım sorunlar var. Bunun da tek nedeni sizsiniz. Sık sık değiştirdiğiniz fikirler ve tutarsızlığınız buna sebep.

7 Eylül 2020, Pazartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Aşk hayatınız ile ilgili heyecanlandırıcı gelişmeler yaşayacaksınız. Gereksiz şeylere para harcamaktan vazgeçtiğiniz için finansal durumunuz iyi bir hal almaya başladı. Sırlarınızı anlattığınız kişinin güvenilir olduğundan emin olun.   

7 Eylül 2020, Pazartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğiniz kişiyi bazı davranışlarınızı onaylaması için zorluyorsunuz. Bu durumun onu çok rahatsız ettiğinin farkına varmazsanız büyük problemler sizi bekliyor. O size ne kadar ulaşmaya, konuşmaya çalışsa da siz buna imkan tanımıyorsunuz. Bu fırsatı ona vermelisiniz. İş yaşantınızda isteksizliğiniz veriminizi düşürüyor. Amirlerinizin gözünden düşmemek için biraz daha çaba gösterin. Parayla ilgili kararlarınızı alırken aceleye getirmeyin, çevrenizdekilere danışın. Sonradan çok üzülürsünüz.

7 Eylül 2020, Pazartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
20° 14' 12" R
Ay
İkizler
20° 14' 31" R
Merkür
Koç
24° 03' 19"
Venüs
Boğa
13° 28' 13"
Mars
Koç
07° 30' 28"
Jüpiter
Boğa
26° 19' 59"
Satürn
Balık
17° 24' 36"
Uranüs
Boğa
22° 55' 52"
Neptün
Balık
29° 11' 45"
Plüton
Kova
02° 05' 25"
Chiron
Koç
21° 12' 55"
Lilith
Başak
24° 27' 38"
True Node
Koç
15° 10' 12"
Son Güncelleme : 10/05/2024 13:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>