Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Kıskanıyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

6 Eylül 2020, Pazar

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 90%

Bugün özel biri ile biraz çapkın anlar yaşayabilirsiniz. Birine aşık olursanız, onunla heyecan verici bir sohbetin tadını çıkarmanız mümkün. Sizinle ilgilendiğini anlamanız için size mesaj veriyor olabilir. Bu ilişkinin neler sunabileceğini keşfederken eğlenmeyi de unutmayın. İkiniz bir ilişki içerisine girip romantik bir akşam yemeği veya arkadaşça bir öğle yemeğine çıkabilecek misiniz, bir bakın.

Bugün özellikle sağlıklı, enerjik ve çekici hissediyorsunuz ve çevrenizdeki herkese yeni ve çekici bir ışık yayacaksınız. Bu, kendinize güven içinde değerli bir destek sağlayabilir. Daha fazla para sağlayan ve daha fazla meydan okuma sunan yeni bir kariyer, şu anda size çok çekici geliyor, bu yüzden onları ciddiye alın. Fikirlerinizi yazın ve yapılabilir olup olmadığını araştırın. Bu tamamen yeni bir hayatın başlangıcı olabilir!

İnsani ilişkilerde usta olmanız sizi yıpratmış olabilir. Bugün, sanki cepheden yeni dönmüşsünüz ve neden burada olduğunuzu sorguluyor gibisiniz. Fakat, telaşa hacet yok. Biraz kendinizden şüphe etmeniz en sonunda fikirlerinizin doğruluğunu güçlendirecek. Acele etmenize hiç gerek yok, dünya birkaç günlüğüne sizsiz de dönebilir.

Başkalarının ruh hali seni etkileyebilir. Havaya hakim olan yoğun duygu içerikli enerjiye karşı ekstra duyarlı olabilirsin. Eğer aile üyelerin, arkadaşların stresliyse, onların gerginliklerinin sana geçmesine izin verme. Biraz tek başına vakit geçir. Sakinleştirici bir yürüyüşe çık veya banyo yap. Meditasyon için de vakit ayır ve son dönemlerde yaşadıklarının üzerinden geç. Olan biten üzerine düşünebilirsen iyi hissedeceksin.Aniden bir panik yaşanabilir ve gününü ele geçirebilir. Birkaç gün için, bazı planların ince ipliklere bağlı ve bu sebeple düşmek üzere olduğundan, tehlike çanlarının çaldığını duyabilirsin. Bugün yaşam donanımların, acil tamir ve bakım için seni çağıracak. Fakat dikkat et elinde kalmasınlar; bu donanımlara çok da fazla asılmadığından emin ol!

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İki dakika önce bir şey söyleyip iki dakika sonra tam tersini iddia edebilirsiniz. Çoğunlukla, daldan dala atlıyorsunuz fakat bugün insanlar sizi bu konuda uyarabilir. İki düşünüp bir konuşun. Sesli düşünmeyin, insanlar sizi duymasın. Devam eden düşünceleriniz, kesin kararınızmış gibi algılanabilir ve bu durum kafa karışıklıklarına yol açabilir.

6 Eylül 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 11.43'e kadar Ay boşlukta. Bu saate kadar her duygu ve her ruh hali daha güçlü çalışabilir. İlişkilerde iletişim aksaklığı doğabilir. Bu saatten itibaren ise yaşamda arzu ve isteklerinize ulaşmaya odaklanacaksınız. Gündüz saatleri boyunca dış koşullardan daha hızlı etkilenebilirsiniz. Akşam saatlerinde ise alınganlık ve hassasiyet son bulacak.

6 Eylül 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Her an beraber olduğun insanlarla, sevgi gezegeni Venüs ateş burcuna geçmişken anlaşmazlıklar yaşayıp aranın açılabilir. Söz konusu sevgi olunca yumuşak kalbin bir anda sertleşse de gönül almakta fayda var. Kıskançlık krizlerin gündemde.

6 Eylül 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizle vakit geçirmek isteyebileceğiniz bir gün olabilir. İlişkinizde dengede kalmaya çalışmak için kendinizi yoruyor olabilirsiniz. Duygularınızı özgürce yaşarsanız iletişiminizdeki problemleri de aşabilirsiniz. Derin konuşmalar yapmak yerine olduğu gibi anlatmak her zaman size yardımcı olacaktır. Bugün partnerinizle zaman geçirmek isteyebilir ve bir akşam yemeğinde aranızdaki buzları eritebilirsiniz.

6 Eylül 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Ortaklaşa bir konuda daha kararlı davranmanız gerekebilir. Şüphe yaratan ya da gizli kalan durumlarla da karşılaşabilirsiniz.

6 Eylül 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Yakın bir dostunuzdan mali destek almanız moralinizi daha fazla yükseltecek. Herkesin ne yapmanız gerektiğini söylediğini duyabilirsiniz.

6 Eylül 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Işığınızı, enerjinizi ve yeteneklerinizi en iyi şekilde sergileyip, ilişkilerinizde güzel bir teklifle karşılaşabileceğiniz, basın, yayın, yurtdışı bağlantılı işler, yolculuklar, eğitimler ve medyadan destek görebileceğiniz, ilişkilerinizde etkili iletişim kurabileceğiniz pozitif bir günden geçmektesiniz.

6 Eylül 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Partnerinizde iki ayrı başı olan tek vücutlu bir canlı gibisiniz. Bu size çok eğlenceli gibi gelse de bir süre sonra kendi kişiliğinizin yok olup gittiğini fark edeceksiniz. Bu nedenle benliğinizi korumak için elinizden geleni yapın.

6 Eylül 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, öğlen saatleri itibariyle Boğa burcunda seyahat etmeye başlıyor.Eşinizin finansal durumuyla ilgili konular gündeminizi meşgul edebilir, kredi ve borç arayışına girebilirsiniz. Venüs'ün Aslan burcuna girişi ile sosyal hayatınız hareketleniyor. Önümüzdeki günlerde arkadaş çevreniz aracılığıyla tanışacağınız biriyle flörtleşebilirsiniz.

6 Eylül 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Duygusal bir gündesiniz. Yaşama pembe gözlüklerle bakabileceksiniz. Böylece gününüz huzurlu ve mutlu geçecek. Bu moralli halinizi devam ettirebilirseniz his ve çalışma hayatınızda bunun olumlu yansımalarını görürsünüz.

6 Eylül 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Venüs'ün bugün burç değiştirmesiyle birlikte sosyal açıdan çok daha iyimser, renkli ve canlı bir döneme ilerliyorsunuz, arkadaş ve dostluklardan keyif alabilirsiniz. Aradığınız aşkı sosyal çevrenizde bulabilirsiniz.

6 Eylül 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinse olan duygularınızı açmanız için uygun bir dönem değil. Yaza doğru özlemini çektiğiniz aşkınız hiç ummadığınız bir yerde karşınıza çıkacak. Fikirleriniz bir tenis topu gibi oradan oraya gidiyor. Çevrenizdeki her şey değişiyor. Bu kaostan kurtulmanız için biraz huzura ihtiyacınız var. Söylemek isteyip de söyleyemediğiniz şeyler de sizi strese sokuyor. Strese girmemek için içinizden geleni söyleyin. Parasal kaynaklarınızı iyi değerlendirmeli, ani harcamalar yapmamalısınız.

6 Eylül 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
19° 52' 27" R
Ay
İkizler
15° 03' 32" R
Merkür
Koç
23° 41' 06"
Venüs
Boğa
13° 00' 31"
Mars
Koç
07° 13' 14"
Jüpiter
Boğa
26° 14' 41"
Satürn
Balık
17° 22' 52"
Uranüs
Boğa
22° 54' 34"
Neptün
Balık
29° 11' 09"
Plüton
Kova
02° 05' 30"
Chiron
Koç
21° 11' 43"
Lilith
Başak
24° 25' 09"
True Node
Koç
15° 12' 17"
Son Güncelleme : 10/05/2024 04:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>