Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Sürprizler Yaşayabilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

5 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 80%
Para 100%
Sağlık 60%

İnsanların yalnızca iyi tarafını görmeye eğimlisiniz. Bazen bu iyimserliğiniz sizi daha pratik gerçekliklere yönlendirebilir. Sizinle aynı şeyleri paylaşmayan biri olabilir. Bu sizin hoşunuza giden biri olsa da, şu anda yapmanız gereken şey kendinizi korumak ve gerçekçi olmak. Bu kişiyle nasıl başa çıkacağınız konusunda kendinize karşı dürüst olun ve üzerinizdeki olumsuz etkisini es geçin.

Detaylara karşı olan dikkatsizliğinizden dolayı her zamanki yüksek standartlarınızı karşılamayan projeler sizi aniden endişelendirecek. Yaptığınıziçin insanlar sizi aramaya başlayabilirler, ama bu yeterli değil. İyi haber şu ki, kurnazlığınız, içinde bulduğunuz durumdan gizlice sıyrılmanızı sağlayacak. Sadece bir bukalemun gibi renginizi değiştirin, bu sayede herhangi birinin gazabından kaçabildiğiniz, göreceksiniz.

Kendinizi yaratıcı bir şekilde ifade etmek için güzel bir gün. Henüz ödeme yapılmamış bir girişime zaman harcayabilirsiniz. Bu konuda ilerlemeye çalıştığınız favori projeniz bu olabilir. Ya da, kazanç sağlamayı beklediğiniz maddi bir yatırım olabilir. Bugün ümit verici haberler alabilirsiniz. Zamanınız asla boşa gitmedi! Tohumlarınızın filizlenmesi için biraz daha vakit var.

Konuşurken nabza göre şerbet versen iyi edersin. Kelimelerinin karşındakini nasıl etkileyebileceğini düşünmen önemli. Normale göre, yanlış kelimeler seçmen daha olası - özellikle de birine pek de kendine güvenmediğin bir konuda açıklama yaparken. Yapılan eylem yerine direkt kişiyi hedef alan eleştirel yorumlardan da kaçınmalısın.İki dakika önce bir şey söyleyip iki dakika sonra tam tersini iddia edebilirsiniz. Çoğunlukla, daldan dala atlıyorsunuz fakat bugün insanlar sizi bu konuda uyarabilir. İki düşünüp bir konuşun. Sesli düşünmeyin, insanlar sizi duymasın. Devam eden düşünceleriniz, kesin kararınızmış gibi algılanabilir ve bu durum kafa karışıklıklarına yol açabilir.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün sizin için kartlarda başarı ve iyi talih söz konusu olabilir. Her ne olursa olsun, muhtemelen başarılarınızdan özellikle memnun ve tatmin olmuş hissedeceksiniz. Herkese anlatmak isteyeceksiniz, ama bunu en çok söylemek istediğiniz insanlardan bazılarının ulaşılamaz olması sizi biraz sinirlendirebilir. En yakınınız öğrenene kadar olayı yaymayı erteleyin. Onlara ihtiyacın var ve desteklerini de istiyorsun.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün ilişkilerle ilgili sorumluluklar, ilişkilerin gerektirdiği görevler gündeme gelebilir. Özel hayatınıza odaklanabilir, kişilerle ilişkilerinize daha çok önem verebilirsiniz. Anlaşmazlık durumlarında haklılık savaşına girmemeli, empati çalıştırmalı. Bugün kendinizi desteklemeye ve onaylamaya odaklanın.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Merkür misafirin olmak üzere burcuna doğru yola çıkıyor. Yani daha konuşkan ve iletişim odaklı bir gün geçireceksin. Küs olduğun insanları kafana takma. Sürpriz karşılaşma ve tesadüfler yaşayabilirsin. Ailenden uzakta yaşıyorsan, onlara duyduğun özlem artabilir.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Komşularınızla iletişiminizin güçlü olması her koşulda sizin kapınızı çalmalarına neden olabilir. Bu durum sizi rahatsız etse de, birlikte içilen bir kahve sinirlerinizi yatıştırmaya yetecektir. Ailenizle fikir çatışmaları içerisinde olabilirsiniz. Sizin olayları fazlaca abarttığınızı düşünüyor olabilirler. İtiraz etmeden önce empati kurmayı deneyebilirsiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün Ay karşıt burcunuzda ilerlerken şahsi konulara ve ailevi işlere daha hassas yaklaşabilirsiniz. Mizacınız daha dalgalı ve değişken de olabilir.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Uzun zamandır yeni birhayali kuruyorsunuz. Bugün beklediğiniz bu haberi alabilirsiniz. Mali sıkıntılarınız hat safhada olması sizi bunalıma sürüklemiş adeta.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün Merkür'ün burcunuza ilerlemesiyle birlikte sizi iletişim ve eğitim konularında çok daha etkin kılıyor, merak ve ilgi alanlarınız artabilir, iletişime ve öğrenmeye çok daha açık olabilirsiniz. Yolculuklar gündeme gelebilir.

5 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Bugün telefonla görüştüğünüz biriyle aranızda yanlış anlaşılmalar oluşabilir. Bunu düzeltmek adına karşı tarafa yüz yüze görüşme teklifiyle gidebilirsiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Koç burcundaki seyahati ikili ilişkilerinizi ön plana taşıyor.Bugün odak noktanızda partnerinizle veortaklarınızla ilişkileriniz olacaktır. Merkür'ün burcunuza girişi ile kendinizi ifade etme isteğiniz artıyor. Önemli konuşmalarınız ve görüşmeleriniz için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Çevrenizdekiler size güvenmiyorlar. Bunun nedeni sizin tutarsız davranışlarınız. Oysa onlar sizin dostunuz. Hep sizin iyiliğinizi düşünüyorlar. Dostlarınızın kıymetini bilin. Onlara karşı daha dikkatli olun. İş hayatınızda küçük çekişmeler yaşıyorsunuz.

5 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Kendinizi yeni bir ilişkiye girmek için hazır hissediyorsunuz. Kariyer basamaklarından başarılı bir şekilde çıkmaya devam ediyorsunuz. Arkadaşlarınız ile birlikte güzel bir akşam yemeğine çıkmak için harika bir gün. 

5 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Bugün arkadaşlıklar, geleceğe yönelik yatırımlar ve projeler, sizin için ön plana çıkacak. Ufacık bir eleştiri bile sizi çileden çıkartmaya yetiyor. Sevdiğinizi bu yüzden çok üzüyorsunuz. Kendinizi affettirmeye çalışın. Her şeyin istediğiniz gibi olması için biraz daha beklemeniz gerekiyor. Katılacağınız bir davette yaratıcılığınızla her zamankinden daha fazla dikkat çekeceksiniz. Sağlık konusunda ihtiyatlı davranmanız gerekiyor. Son günlerde sağlığınıza hiç dikkat etmiyorsunuz.

5 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
21° 28' 42" R
Ay
Yengeç
07° 34' 24" R
Merkür
Koç
25° 22' 38"
Venüs
Boğa
15° 03' 07"
Mars
Koç
08° 29' 28"
Jüpiter
Boğa
26° 38' 10"
Satürn
Balık
17° 30' 25"
Uranüs
Boğa
23° 00' 21"
Neptün
Balık
29° 13' 46"
Plüton
Kova
02° 05' 07"
Chiron
Koç
21° 17' 00"
Lilith
Başak
24° 36' 11"
True Node
Koç
15° 03' 06"
Son Güncelleme : 11/05/2024 19:50

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>