Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Ajanlık Peşindesin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

8 Eylül 2020, Salı

Aşk 50%
Para 60%
Sağlık 10%

Yaratılış sürecini seviyorsunuz. Bitkilerinizi sulamak veya bir resmi yapmak bile size neşe veriyor. Bu ay, gerçekten önemsediğiniz bir projeyi bitirme şansınız olursa sonuçlardan memnun kalacaksınız. İnsanların nasıl bu kadar olumlu tepki verdiğini görünce şaşıracaksınız. Kendinizle gurur duymalısınız.

Bugün herhangi bir grupla oldukça iyi çalıştığınızı göreceksiniz. Siz ve çevrenizdeki insanlar arasında daha derin bir bağ olduğunu göreceksiniz. Bununla birlikte, ilişkinizi anlamlı bir şeye dayandırdığınızdan emin olun. Aksi halde, var olmayan bir şeyden bir gerçeklik yarattığınızı fark edebilirsiniz. Kendinize karşı dürüst olun ve gerçek olamayacak kadar iyi görünen şeylere kanmayın.

Cüzdanınızı sıkı tutun çünkü tuhaf bir şekilde tamamen gereksiz şeylerde büyük miktarda harcama yapabilirsiniz. Paranızı daha iyi bir şekilde ya da en iyi şekilde harcama konusunda düşünmelisiniz, başka bir şey değil. Paranızı harcamak yerine ihtiyacı olanlara zamanınızı harcamaya ne dersiniz?

Mükemmel bir duyarlılık ve hassaslık güne hakim ve kesinlikle bu enerjiye uyum sağlamalısın. Normalde usulün savaşmak, işgal etmek ve yok etmek olsa da, bugün taktiğini değiştirmeyi düşünebilirsin. İlham almak, ruhunu şenlendirmek ve iyileşmek için bu enerjiyle neler yapabileceğini düşün. İlk bakışta bu tavırları kendine yabancı bulsan da; hayatına denge, enerji, umut ve refah getirecekler.Dünya turuna çıkmaktan bahsedip durmak yerine plan yapmaya koyulun. Birikim yapmaya ve hayallerinize zaman ayırmaya başlamadığınız takdirde onları asla gerçekleştiremeyebilirsiniz. Bugün bu konularla ilgili harekete geçmenin tam zamanı. Genellikle çok daha esnek bir tutumunuz var. Bu düşünme biçiminin sizi doğru yerlere ve insanlara yönelttiğini fark edeceksiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün her gün geçtiğiniz sokağın köşesindeki dilenciye biraz bozuk para verin. Küçük bir cömertlik, yaptığınızın on katı büyüklüğünde bir iyiliği görmenize yol açacak bir kanat çırpışına sebep olabilir bu kelebeke etkisinde. Düşüncelerinizin ve sözlerinizin çapı kendilerini çok aşabilir bu yüzden evrene nasıl bir mesaj gönderdiğinize dikkat edin. Ayağınızı denk alın.

8 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün aile üyeleri, evle ilgili konular gündeminizde yer almaya devam ediyor. Finansal konularda karar alma, bu alanda kritik bir adım gündeme gelebilir. Spor ve beslenmeye özen göstermeli, beden sağlığını güçlendirerek ruh hastalığını da iyileştirmeli.

8 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Ummadığın birinden, eski bir arkadaşınla ilgili haber alabilirsin. Gün içerisinde tutumlu olman gereken alanlarda daha çok para harcayabilirsin. İlişkisi olan bir terazi burcuysan son zamanlarda partnerine karşı biraz kıskanç tavırlar sergiliyor olabilirsin, bu hususta merakını gidermek için yapacağın araştırmalara dikkat et.

8 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Finansal zorluklarınızla başa çıkmaya çalışıyor olabilirsiniz. Bu duruma geçmiş hatalarınız veya yanlış arkadaşlıklarınız sebep olmuş olabilir. Kendinizi çıkmaz bir sokakta hissetmeniz normal olsa da, bu durumunuzu ailenizle paylaşarak desteklerini alabilirsiniz. Zihniniz stratejik çalışmalarla yoğun olabilir, düşüncelerinizi kendinize sakladığınız için çevreniz tarafından istenilmeyen haksız eleştirilere maruz kalabilirsiniz. Paylaşmayı öğrenmeniz gerekmektedir.

8 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gün içinde yaşayacağınız kriz yaratan durumlara karşı dikkatli olmakta fayda var. Duygusal yönden bağlayıcı koşullar oluşabilir. Parasal konularla ilgili karar alırken dikkat etmeniz gerekebilir. Gün içinde işlerinizde yenilenmeye gidebilirsiniz. Kendinizi aşmak ve yön vermek isteyeceğiniz koşullar oluşabilir. Bu durumda kişisel yeteneklerinizi kullanabilirsiniz.

8 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün bir takım kişiler sizin imkanlarınızdan faydalanmak adına çevrenizde bolca dolaşabilirler.aman dikkat edin mali kayıplar yaşayabilirsiniz.

8 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınıza ve ailevi konulara odaklanabilir, onların problemleri ile meşgul olabilirsiniz. Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz bugün, ilişkilerinizde daha sıcak ve sevgi dolu tavırlarla yaklaşmayı tercih etmelisiniz.

8 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Kendinizi sınırlarınızın son noktasına kadar itiyorsunuz ancak böyle giderseniz büyük bir öfke patlaması yaşamanız çok olası. Kendinizi zorlamadan ve yormadan hareket etmelisiniz.

8 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Günün tamamında Boğa burcunda seyahat etmeye devam edecek olan Ay, 15:46 itibariyle boşlukta olacak.Kredileriniz, borçlarınız ve ortaklaşa gelirler konuları gündemde olacaktır. Kredi ve borç başvurularınız için gündüz saatlerini değerlendirmeniz daha uygun olacaktır. Ay boşluktayken girişeceğiniz işlerin sonuçsuz kalması tadınızı kaçırabilir.

8 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Ev ve aile ortamının sıcaklığı ile gerçek bir gün. Arkadaşlarla gezip tozmak yerine evde oturmak ve ailenize daha fazla zaman ayırmak niyetindesiniz. Duygusal bağlamda aşkı bir gurur meselesi yapmayı bırakın. Ancak böyle mutluluğu yakalayabilirsiniz.

8 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün gerçekleşecek sosyal bir etkinlik, sizin için çok değerli eski arkadaşlarınızla sizi buluşturabilir. Bu durum, kendinizi biraz sönük hissetseniz de, son derece arkadaşça ve sıcak bir ortam oluşmasına ön ayak olabilir. Kafaya takmayın! Bazen eşlik edilebilir bir sükunet, zorla ilerletilen sohbete yeğdir. Neşeli dostlarınızın varlığıyla mutlu olun ve size neler söylediklerine kulak verin. Böylece daha fazla eğleneceksiniz.

8 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Partnerinizle her şey yolunda. Birbirinize daha çok zaman ayırmaya başladınız. Bu da ilişkiniz açısından olumlu bir gelişme. İş yerinde daha resmi, daha mesafeli davranışlarla problemli ilişkilerinizi geliştirebilir, istediğiniz doğrultuda yönlendirebilirsiniz. Günlük sorunları göz ardı etmeniz, bazı detayları gözden kaçırmanıza yol açabiliyor. Belli konularda duygusallıktan arınıp, işlerinize yoğunlaşmalısınız. Parayla ilgili sıkıntılar, bugünlerde size her zamankinden daha çekilmez gelebilir.

8 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 25' 43" R
Ay
Yay
27° 50' 26"
Merkür
Koç
16° 16' 47"
Venüs
Koç
28° 28' 02"
Mars
Balık
28° 08' 24"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 42"
Satürn
Balık
16° 23' 31"
Uranüs
Boğa
22° 13' 48"
Neptün
Balık
28° 50' 42"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 32"
Lilith
Başak
23° 06' 35"
True Node
Koç
15° 26' 16"
Son Güncelleme : 28/04/2024 08:40

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>