Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Meraklısın Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

10 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 50%
Para 40%
Sağlık 60%

Bugün sosyal davetler arasında seçim yapmak zorunda kalabilir ve iki tanesi arasında gidip gelebilirsiniz. Davet edildiğiniz etkinlik, ailesel bir toplantı olabilir ve katılmak zorunda hissedebilirsiniz. Fakat beraber olduğunuz kişi de sizinle dışarı çıkmak isteyebilir. Rahatlamak ve sevgilinizle güzel vakit geçirmek isteyeceksiniz. Bu iki seçeneği dikkatli bir şekilde değerlendirin. Belki her ikisine de vakit bulabilirsiniz?

Bugün adım atmanız vearkadaşlarınızın daha iyi iletişim kurması için yardım etmeniz gerekebilir. Doğuştan liderlik yeteneklerine sahipsiniz ve bugün bunları kullanmak isteyebilirsiniz. Bazı meslektaşlarınız birlikte çalışmakta zorlanıyor olabilir. Sorumlulukları eşit olarak paylaşmıyor olabilirler. Onlara işbirliği ve takım çalışması sanatında rehberlik etmeniz gerekebilir. Bugün yapıcı olup, onlara yumuşak bir şekilde yön önermekten korkmayın. Rehberliğinizden yararlanacaklar.

Bugün öfkenizi kontrol etmeye çalışın. Finansal vekısıtlamalarını kontrol altına alan doğanız sayesinde bugünlerde çok iyi durumdasınız. Şu an, gösterişli ilüzyonlarla eğlenmenize gerek yok. Dahası, eğer yapabilirseniz bazı yüzleşmeler yapabilirsiniz. Daha tutucu olmanız konusunda tavsiyeler alıyorsanız, tavsiyelere kulak verin.

Fiziksel enerjinin yerinde olmadığını görebilirsin. Fiziksel bir işle uğraşırken, spor yaparken büyük çaplı bir rahatsızlık ve yetersizlik hissedebilirsin ve hareketlerinin olması gerektiği gibi olmadığını fark edebilirsin. Aynı zamanda, bu hükümsüzlük hissi seni bütünüyle, kişilik olarak da etkileyebilir. Bu hislerinden dolayı moralini bozma. Bir şeyleri yapmak için iyi zamanlar olduğu kadar kötü zamanlar da vardır, unutma!Bugün belki bir tür grup aktivitesi ya da belki de arkadaş aracılığıyla bir veya daha fazla heyecan verici yeni insanla tanışabilirsiniz. Bu insanlar sizi evinizde bilfiil ziyaret edebilir. Onlarla ve diğerleriyle kuracağınız ilişkinin size ilham ve motivasyon kaynağı olması ve geleceğiniz için birçok yeni olasılığı aklınıza getirmesi muhtemel. Ayrıca bir taşınma tasarısı da söz konusu olabilir. Gününüzün tadını çıkarın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Son zamanlarda elinizden gelen her şeyi yapıyor, hatta biraz aşırıya kaçıyor olabilirsiniz. Bazen başarıya giden yol, tam zıt yöndedir. Hayatın pek çok güzelliğinden kendinizi mahrum etmek yerine niçin zaman zaman kendinizi ödüllendirmiyorsunuz? Koca bir dilim cheesecake'i tadına vara vara mideye indirmek size bir haftalık bir doyum hissi bahşedebilir. En nihayetinde, dengeli bir beslenme ve spor, bir süre aç kalıp kendinizi zorlamaktan çok daha iyi sonuçlar verir.

10 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün kadersel durumlar, ilahi adalet konuları öne çıkabilir. Elinizde olmayan koşullarla karşılaşabilirsiniz, iyi & kötü şanslar önünüze gelebilir. Yardımlarda bulunmak, iç adaletinizi korumak iyi bir karma yaratmaya neden olabilir. İş veya eğitim konularında bir görüşme veya karar söz konusu olabilir.

10 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Karşıt burcunda geriye giden Mars,arkadaşlarına karşı alınganlığını yükseltiyor. İlişkisi olan bir Terazi burcuysan yaşadığın kıskançlık, sevgini gölgeleyebilir. Gizlice telefon karıştırmaların, partnerin tarafından güvensizlik olarak yorumlanabilir. Ailenin, yükümlülüklerini hafifletmekteki yardımlarına sevineceksin.

10 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Kendinizi bir dönüşümün içerisinde hissedebilirsiniz. Doğum sancıları yaşıyorsunuz. Dönüşümün karşısında olmak yerine onunla beraber yürümeyi denerseniz daha rahat bir başlangıç yapabilirsiniz. Arkadaşlarınıza olan öfkeniz sizi agresif düşüncelere itebilir. Sakin kalarak sizin için hassas olan konuları dile getirebilirsiniz. Çalışma ortamınızdaki problemleri ev yaşantınıza yansıtmamaya özen gösterin.

10 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Çalışma hayatınızdaki sorumluluklarınızla ilgilenmeniz gerekebilir. Çalışma konularında mücadele gerektiren durumlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konularınızı göz ardı etmeyin. İşte beraber çalıştığınız kişilerle huzursuzluk çıkabilir. Tutkularınızı yoğun olarak yaşadığınız zamanlar olacak. İlişkilerde bitişler olabilir.

10 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bir işi ya da bir ilişkiyi büyütüp güzelleştirmek için gösterdiğiniz çabaya değdiğini görerek daha da verimli olmaya hevesli olabilirsiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca finansal konulardaki işleriniz ön plana çıkarken, yaşamınızda değer verdiğiniz insanlara kıskançlık, şüphe ve takıntılı duygularla yaklaşmadan varolan sorunların üzerine gitmemeniz gereken bir gündesiniz. Doktor kontrolleri ve evde dinlenmek için ideal zamanda bulunmaktasınız.

10 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Yakınlarınızdan birinin başına gelen olumsuzluk sizi de çok derinden etkileyecek. Hatta o kadar sarsılacaksınız ki hayata bakış açınız ve yaşam stilinizi bile değiştirmek isteyeceksiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, öğlen saatleri itibariye İkizler burcundaki seyahatini sonlandırıp Yengeç burcunda seyahat etmeye başlıyor.Bugün gündeminizde kariyerinizle ilgili konular olacaktır. Güneş'in Neptün ile karşıtlığı arkanızdan çevrilebilecek işlere işaret ediyor. Bugünlerde kime güveneceğinizi doğru seçmelisiniz.

10 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sevdiğiniz ve kariyeriniz arasında bir seçim yapmanız gerekebilir. Çok sıkıntılı bir döneme giriyorsunuz. Vereceğiniz karar size en uygun karar olmalı. Para ikinci planda kalacak. Çünkü her zaman para sizden yana. Dostlarınızın desteğini almalısınız.

10 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir partner bulacağınıza dair olan umudunuzu asla kaybetmeyin. Patronunuz ile birlikte önemli birseyahatine çıkacaksınız ve yeni bilgiler öğreneceksiniz. Yorgunluğunuzu atabilmenize yardımcı olacak aktivitelere yönelin. 

10 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Karşı cinsle olan ilişkileriniz sizi zorluyor. Beraberliğinizde her şeyin kendi arzuladığınız gibi olmasına çalışırken kontrol edemediğiniz olaylar yüzünden beklenmedik sorunlar çıkabilir. Bu kadar sahiplenici davranmak yerine olayları biraz da akışa bırakmayı deneyin. İş konularında yorgunsunuz. Çalıştığınız projeyle ilgili olarak yargı hataları yapabilir ve yanlış yargılara varılmasına sebep olabilirsiniz. Gene de her şeye rağmen başarı size kendiliğinden gelebilir.

10 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 26' 56" R
Ay
Yay
28° 06' 48"
Merkür
Koç
16° 17' 03"
Venüs
Koç
28° 29' 35"
Mars
Balık
28° 09' 22"
Jüpiter
Boğa
23° 28' 60"
Satürn
Balık
16° 23' 38"
Uranüs
Boğa
22° 13' 53"
Neptün
Balık
28° 50' 44"
Plüton
Kova
02° 05' 57"
Chiron
Koç
20° 32' 37"
Lilith
Başak
23° 06' 43"
True Node
Koç
15° 26' 12"
Son Güncelleme : 28/04/2024 09:10

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>