Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Arada Kalabilirsin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

11 Eylül 2020, Cuma

Aşk 60%
Para 50%
Sağlık 40%

Bugün aşk hayatınızda gerçekten ne istediğinizi gözden geçirmeniz gerekebilir. Önünüzde bazı farklı seçenekler olabilir ve bir seçim yapmanız gerekecek. Şu an ilgilendiğiniz iki kişi olabilir. Her ikisiyle de sonsuza kadar arkadaş kalamazsınız! Sonunda, sizinle en uyumlu kişiyi seçmek zorunda kalacaksınız. Kararınızı ertelemeyin, kalp kırmak istemezsiniz!

Başınızın zonkladığını fark edebilirsiniz - fiziksel veya zihinsel olarak veya her iki şekilde de. Bunun hiçbir mantıklı açıklaması olmayabilir. Odağınızın çoğu, rasyonel olarak önemli olan düşünme beceriniz üzerinde olabilir. Ne yazık ki, düşüncelerinizi işleme koyma yeteneğinizi engelleyen büyük bir engel var. Dış meselelerle uğraşmadan önce bu iç engeli aşın.

Bugün yolculuk sizin için yapacağınız şeyler arasında. Bir arkadaşınızla günübirlik bir gezi planlayabilirsiniz ve bu gezi muhtemelen kısa bir gezi olacak. Bir arkadaşınızı ziyaret edebilir ya da indirimlerden faydalanıp biraz alışveriş yapabilirsiniz. Zihniniz bugün oldukça aktif ve ev ortamınızı daha iyi hale getirme yollarıyla ilgili tüm fikirlere açıksınız. Rutin işler bitince, eve gidin ve kendi yaşam alanınızı bir inceleyin: Bu ortamı daha iyi hale getirmeniz için yapacak çok şeyiniz var.

Pratik ve somut kalmanın en iyisi olacağı bir dönem. Duyguların tahmin edilmesi zor; o yüzden belli bir rutine bağlı kalsan iyi olacaktır. Her zamanki işlerinle uğraştığında daha dengeli hissediyorsun. Dışarı çık ve biraz sosyalleş. Çevrende hoş insanlar görünce moralin biraz daha yerine gelecektir.Bugün sorgulayıcı bir ruh hali içinde olabilirsiniz. Analitik yetenekleriniz her zamankinden daha güçlü olacak, keza adalet ve denge duygunuz da öyle. Dünyadaki adaletsizliklere karşı çok daha duyarlı olacaksınız. Muhtemelen düşünceleriniz ve yargılarınız hakkında sesinizi yükseltmek isteyeceksiniz. Başkaları arasında farkındalığı artırmaya çalışacaksınız. Bu konuda işinizi kolaylaştıracak bir plan oluşturabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün belki bir tür grup aktivitesi ya da belki de arkadaş aracılığıyla bir veya daha fazla heyecan verici yeni insanla tanışabilirsiniz. Bu insanlar sizi evinizde bilfiil ziyaret edebilir. Onlarla ve diğerleriyle kuracağınız ilişkinin size ilham ve motivasyon kaynağı olması ve geleceğiniz için birçok yeni olasılığı aklınıza getirmesi muhtemel. Ayrıca bir taşınma tasarısı da söz konusu olabilir. Gününüzün tadını çıkarın.

11 Eylül 2020, Cuma
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün saat 11.22'ye kadar Ay boşlukta ilerliyor. Bu saate kadarve özel hayatınızda görüşmeler içerisinde olabilir, başvurular gerçekleştirebilirsiniz. Bu saatten sonra sosyalleşebilir, bazı ilişkilerde saklı duygu ve düşüncelerinizi, beklentilerinizi dile getirebilir, konuşabilirsiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Günün sıkışıklığı yorgunluk hissetmene neden olabilir. Yakın arkadaşının ısrarlarına karşı anlayışını kaybedebilirsin. Kırıcı sonuçlarla karşı karşıya kalmak istemiyorsan sukünetini korumalısın. Çocukları olan bir Terazi burcuysan, akşamüstü evde yapacağın keyifli bir aile aktivitesi onları mutlu edebilirsin.

11 Eylül 2020, Cuma
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Partnerinizle iletişimsel sorunlar yaşayabilirsiniz. Duygularınız ve öfkeniz çatışma halinde olabilir. Sakin kalmaya çalışarak zamanı değerlendirebilirsiniz. Maddi problemleriniz nedeniyle istediğiniz bazı şeyleri gerçekleştiremiyor olabilirsiniz. Zamana bırakarak sorunlarınızın çözümüne odaklanmalısınız. Duygusal hassasiyetiniz içinize kapanmanıza neden olmuş olabilir. Bu durumu partnerinizle paylaşmayı düşünmelisiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

İş hayatınızdaki gelişmelere gündeminizi etkileyebilir. Hedeflerinize ulaşmak için öğle saatlerinde güzel şanslar elde edebilirsiniz. Toplum önünde olmak için kendinizi hevesli hissedebilirsiniz. Gün içinde alacağınız doğru kararlar, sizi hızlı bir şekilde hedefinize taşıyabilir. Yakın çevrenizden gelecek haberlere karşı hazır olmalısınız.

11 Eylül 2020, Cuma
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Aşk konusunda kendinize olan güveniniz ve netliğiniz partnerinizin oldukça hoşuna gidebilir. Sağlık alanında ise diz ağrılarına dikkat etmelisiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Öğle öncesini elinizdeki işleri toparlamakla değerlendirebilir, yapmanız gereken görüşmeleri yapabilir, aramanız gereken kişilere ulaşabilirsiniz. Beklenmedik durumlar karşısında hazırlıklı olmaya çalışmalısınız. Öğleden sonradan itibaren daha rahat bir gündeminiz olabilir.

11 Eylül 2020, Cuma
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Çevrenizde hata yapmanızı bekleyen kişiler var ve bir açığınızı yakaladıkları anda bundan faydalanacaklar. Onların eline koz vermemelisiniz. Aksi taktirde bu sizi çok zor duruma düşürebilir.

11 Eylül 2020, Cuma
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, öğlen saatleri itibariye İkizler burcundaki seyahatini sonlandırıp Yengeç burcunda seyahat etmeye başlıyor.Bugün gündeminizde kariyerinizle ilgili konular olacaktır. Güneş'in Neptün ile karşıtlığı arkanızdan çevrilebilecek işlere işaret ediyor. Bugünlerde kime güveneceğinizi doğru seçmelisiniz.

11 Eylül 2020, Cuma
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Paranızı dikkatli harcamalısınız. Daha tutumlu olmalısınız. Sonra sıkıntıyı siz çekersiniz. Dış görünüşünüzü şu günlerde epey ihmal ediyorsunuz. Nerede o eski bakımlı haliniz? Çevrenizdekiler buna çok şaşırıyorlar. Kendinize çeki düzen verin ve işinize gereken ilgiyi gösterin.

11 Eylül 2020, Cuma
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bu kadar çok proje yapmamaya çalış. Sakin, doğru ve akılcı bir mantığınız olduğuna ve başkalarının fazlasıyla öznel, kategorik veya agresif olduğuna ikna olmuş durumdasınız. Ama tahmin bakalım et ne oldu? Gerçek şu ki, tam tersi! Biraz kendini diğerlerinin yerine koy. Kendinizi onun yerinde bulduğunuzda, ona da bu kadar yargılayıcı davranıyor musun? Bunu biraz düşün!

11 Eylül 2020, Cuma
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevdiğinizle ilişkinizde de sizi rahatsız eden durumlarda ‘hayır' demeyi öğrenmeye ihtiyacınız var. Bu sizi gerilimden kurtaracak mutlu olmanıza yardım edecek. Mesleki anlamda kendinizi garanti altında almak, güvende ve sağlamda hissetmek istiyorsunuz. Bugünyerinizde sizin sorumluluğunuzda olmayan işlere de koşarak amirlerinizin gözüne girmeye çalışacaksınız. Giderlerinizde artış olabilir. Beklenmedik gelişmeler için harcamalarınıza dikkat edin.

11 Eylül 2020, Cuma

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 16' 49" R
Ay
Yay
25° 50' 38"
Merkür
Koç
16° 14' 50"
Venüs
Koç
28° 16' 45"
Mars
Balık
28° 01' 19"
Jüpiter
Boğa
23° 26' 34"
Satürn
Balık
16° 22' 42"
Uranüs
Boğa
22° 13' 17"
Neptün
Balık
28° 50' 25"
Plüton
Kova
02° 05' 56"
Chiron
Koç
20° 32' 01"
Lilith
Başak
23° 05' 34"
True Node
Koç
15° 26' 45"
Son Güncelleme : 28/04/2024 05:00

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>