Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Evini Yeniliyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

17 Eylül 2020, Perşembe

Aşk 90%
Para 20%
Sağlık 60%

Evinize karşı aniden bir sevgi besleyebilir bu da sizi biraz tadilat yapmaya zorlayabilir. Ayrıca, telefon, faks veya e-posta yolu ile ailenizden biriyle ilgili beklenmedik güzel bir haber alabilirsiniz. Bu haberin tüm aileyi bir şekilde etkilemesi muhtemel, bu nedenle hem bu kişi için hem de kendiniz için mutlu olun. Bir kıskançlık ya da imrenme duygusu hissederseniz şaşırmayın! Sonuçta siz de bir insansınız.

Bugün, yaratıcı sanatlarla ilişkilimevzuları vaktinizin büyük bölümünü alabilir. Bir ödenek teklifi üzerinde çalışabilir,arkadaşlarınıza danışabilir ya da yaratıcı işler için tam gaz çalışabilirsiniz. Çevrenizdekiler bir şekilde bu sürece dahil olacak, bu yüzden uzun telefon görüşmeleri yapabilirsiniz. Yoğun bir güne hazır olun ve günü nasıl geçirmek istediğinize bakıp seçimlerinizi akıllıca yapmaya çalışın.

Bu dönemde, yeteneklerinizi gözler önüne sermek için sıra dışı bir fırsat elde edebilirsiniz. Kendinizi algılanması güç olan şeyler söylerken bulabilir ve etrafınızdakiler de fikirlerinizi daha fazla duymak isteyebilir! Zihniniz şu anda tamamen odaklanmış durumda. İşle ilgili bir durumu kavrayabilirsiniz. (Örneğin; patronunuzun yapamadığı bir şey) Düşüncelerinizi paylaşırken rekabetçi olmayın. Sadece, fikirleriniz gruba genel olarak nasıl katkı sağlayabilir, onu düşünün.

Son dönemlerde yaşadığın keyifsizlik son bulacak. Kara bulutlar dağılıyor ve güneş yükseliyor olacak. Birden bire dans etme ya da şarkı söyleme moduna gireceksin. Bunları gerçekten yaparsan da kendini zavallı hissetme elbette. İyi hissetmek bulaşıcıdır ve dolayısıyla çevrendekiler de bundan payını alacak! Günün güzel enerjisini sonuna kadar kullan.Bugün bir aile bireyinden bazı üzücü haberler alabilirsiniz. Bir süreliğine sersem olabilirsiniz ama düşünmek için zaman ayırdığınızda bazı şeylerin göründüğü kadar rahatsız edici olmadığını anlayacaksınız. Herhangi bir eylem yapmadan önce tüm gerçekleri göz önünde bulundurduğunuzdan emin olun. Doğru olan neyse onu yapmaya çalışın.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Sosyal, politik, spiritüel ya da insanı sorunlarla ilgili bir toplantı bu gece evinizde düzenlenebilir. Bağış toplama meselesi gündem yaratabilir. İçinizdeki derin hisleri uyandıracak bazı yoğun sohbetler edebilirsiniz. Bu da yaşamınızı bir şekilde dönüştürebilir. Dünyayı artık eskisi gibi görmeyeceksiniz. Bunun adına "gelişim" deniyor ve aynı olmasanız bile muhtemelen daha iyi oluyorsunuz.

17 Eylül 2020, Perşembe
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün karamsar ve depresif enerjiden sıyrılmaya çalışmalı, sizi iyi hissettirecek konulara ve çalışmalara yönelmelisiniz. Rüyalar ve uyku düzeni bugünlerde karışabilir. Enerjinize göre yaşam deneyimleriyle karşılaşabilirsiniz. Aile üyeleri ve uzak akrabalar gündemde.

17 Eylül 2020, Perşembe
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Planlı ve titiz bir günden geçerken; gündeminin ana konusu “ev düzeni” olabilir. “Tebdil-i mekânda ferahlık vardır” diyerek ciddi değişimlere karşı hareketlenebilirsin. Hakim olduğun konulara karşı iletişim kopukluklarını çözmedeki yeteneğini ortaya koyuyorsun. Kendini tuhaf durumların içinde bulmak istemiyorsan, sakladığın şeylere karşı daha titiz davranmalısın.

17 Eylül 2020, Perşembe
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Hayatınıza yalnız devam etmeme kararı almanızla birlikte çevrenize yaydığınız olumlu enerjiden etkilenerek size doğru gelen bir aşk olabilir. Sevgi insanısınız ve artık geçmiş yıkıntıları bir kenara bırakıp hayatınıza devam ediyorsunuz. Verdiğiniz en doğru karar ileriye doğru yürümek olacaktır. Hayat enerjiniz aileniz tarafından da kısa sürede fark edilecektir.

17 Eylül 2020, Perşembe
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gizli kalmış konular gündeminizi oluşturabilir. Bilemediğiniz konularla ilgili kayıplar yaşayabilirsiniz. Ruhsal gelişiminizle ilgili konulara yoğunlaşacağınız zamanlar var. İşlerinizde daha sistemli olmak için fikirler geliştirebilirsiniz. Zorlandığınız konular gündeme gelebilir. Bu konuda planlar yapmak isteyebilirsiniz.

17 Eylül 2020, Perşembe
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Sağlığınızla ilgilenirken ilişkiye tam olarak istediğiniz ilgiyi gösteremeyebilirsiniz. Partnerinizle aranızda bir takım kopukluklar oluşabilir.

17 Eylül 2020, Perşembe
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün içinde aile yaşamınız, ev ve yerleşime ait konular ile ilişkilerinizde olası öfkeli davranışlar veya geçici gerginliklerle karşılaşabilirsiniz. Ruhsal dünyanızda yalnız kalmayı tercih edebileceğiniz, sakin, pozitif ve ılımlı insanlarla görüşmeniz gereken bir zaman dilimindesiniz.

17 Eylül 2020, Perşembe
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Gerçek dünya ile bağlantınız bugün daha da güçlü, bu da çok şey ifade ediyor! Mutfakta dolaşmak veya dışarıda biraz toprakla haşır neşir olmak iyi bir fikir olabilir - daha fazla insanla bağlantı kurmanızı sağlayacak herhangi bir şey.

17 Eylül 2020, Perşembe
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Başak burcunda gerçekleşecek olan Yeni Ay psikolojiniz, rüyalarınız ve bilinç altınızla ilgili konulara dikkat çekiyor.Önümüzdeki 10 – 15 günde kendinizi daha içe dönük ve hassas hissedebilirsiniz. Kendinizi daha iyi tanımak isteyeceğiniz bir döneme giriyorsunuz. Psikolojik destek almak için önümüzdeki günleri değerlendirebilirsiniz.

17 Eylül 2020, Perşembe
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Mantığın vehayatının öne geçtiği bir gün. İşlere dalıp sevdiklerinizi ihmal etmeyin. İlgisizliğinizden yakınacak birileri çıkabilir. Bu sizin canınızı sıkabilir. Kaba ve umursamaz davranışlarla sevdiklerinizi üzüyorsunuz. Onlar buna layık değiller.

17 Eylül 2020, Perşembe
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Yeni bir partner bulmak istiyorsanız daha aktif olmalısınız. Hayallerinizdeki hayata ulaşabilmek istiyorsanız, tüm gücünüzle çalışmalısınız. Bugün sevdiğiniz bir insan, sizden bir konu hakkında yardım isteyebilir.

17 Eylül 2020, Perşembe
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Sevgilinizle ilgili olayları çok fazla büyütüyorsunuz. Geriliminizi sevdiğinize yansıtmaktan kaçının. İlişkinizi çok fazla zorlamayın. İsteklerinizi anlatmakta güçlük çekebilir ve hiç beklemediğiniz gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Karşınıza çıkacakfırsatlarını değerlendirmek için hırslı bir tavır içinde bulunmaktan kaçının. Yapabileceğinizden fazla sorumluluk almamalısınız. Bugünlerde bir yakınınıza büyük bir para desteğiniz olacak. Uykuya ve dinlenmeye ihtiyacınız son safhaya ulaşmış durumda.

17 Eylül 2020, Perşembe

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
23° 45' 06" R
Ay
Aslan
07° 39' 10" R
Merkür
Koç
28° 00' 11"
Venüs
Boğa
17° 56' 57"
Mars
Koç
10° 17' 26"
Jüpiter
Boğa
27° 11' 29"
Satürn
Balık
17° 40' 46"
Uranüs
Boğa
23° 08' 33"
Neptün
Balık
29° 17' 23"
Plüton
Kova
02° 04' 27"
Chiron
Koç
21° 24' 24"
Lilith
Başak
24° 51' 51"
True Node
Koç
14° 53' 56"
Son Güncelleme : 14/05/2024 04:20

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>