Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Şüphecisin Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

15 Eylül 2020, Salı

Aşk 90%
Para 70%
Sağlık 40%

Bu kesinlikle diğerlerinden daha eğlenceli bir gün olacak. O halde neden surat asıyorsunuz? Mutluluk sizi rahatsız ediyor olabilir mi? Oysaki burcunuzun hayat amacı eğlenceli ve macera dolu olmak. Ancak, bu sadece bir amaç, "kesin" bir durum değil. Buna rağmen, günün neşeli havasıyla ilgili bir sorun yaşıyor olabilirsiniz.

Hiç düzgün bir şekilde açıklanmamış olan işi yapmak için size bir görev verildi mi? Eğer öyleyse, kendinizi kayıp hissediyor olabilirsiniz. Ne yapmalı? Bu işi atayan kişiye geri dönmek ve daha fazla ayrıntı istemek en iyisidir. Bu geçici olarak alçakgönüllülük göstermek demek olabilir, ama unutmayın: aptalca bir soru sormak aptalca bir hata yapmaktan daha iyidir! Ne yapmanız gerektiğini tam olarak bilene kadar ilerlemeyin.

Bugün cesur olmanın zamanı. Gezegensel enerjiler bugünün risk almak için ideal olduğunu söylüyor. Birini kahve içmeye davet etmeyi düşünüyorsanız ya da belki bir akşam yemeğine, hiç tereddüt etmeyin. Tüm işaretler bugün bir şeyler için risk almanız gerektiğini gösteriyor. Çabalarınız karşılıksız kalmayacak.

Bugün arabuluculuk rolü üstlenmen beklenebilir. İletişim konusunda her zaman iyi olmuşsundur ve iki zıt düşünceli kişiyi uzlaşıya gitmeleri konusunda cesaretlendirebilirsin. Arkadaşların fikir ayrılığı yaşıyor olabilir. Çocukların evde birbirine girebilir. Olaya müdahale et ve sakin, iyileştirici enerjini onlara yansıt.Dış görünüşünde değişiklikler yapmaya yönelmiş olabilirsin. Yeni kıyafetler almayı düşünebilirsin. Eğer artık bluzlarında delikler oluştuysa, gardırobu yenilemenin zamanı gelmiş demektir! Giyimine çekidüzen verip parlak, jilet gibi bir stille insanların karşısına çıkmak istiyorsun. Siyahlar ve kahveler yerine parlak renkler giyinmek hoşuna gidebilir. Yeni şeylerle deneysel olmaya cesaret et.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün ihtiyacı olanlara yardım etmek için güzel bir gün. Bir arkadaşınız zor bir dönem geçiriyor olabilir. Gizliliğine saygı duymayı bir kenara bırakıp yardımına koşmalısınız. Şefkatli doğanız ve narin yaklaşımınıza minnettar olacaktır. Bu kişiyi bir öğle yemeğine çıkarın ve endişelerini size anlatmasını sağlayın. Arkadaşça bir bağ kurmak ikinize de iyi gelecek.

15 Eylül 2020, Salı
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün daha dışa dönük ve sosyal olabilirsiniz. Pek çok ilişki hayatınızda ve gün içinde öne çıkabilir. Geçmişte bıraktığınız bir kişiden dönüş alabilir, bazı ilişkilerde ikili bir durum içinden seçim yapabilirsiniz. Kararsızlığı, eyleme geçerek bitiriyorsunuz. Barışmalar olabilir.

15 Eylül 2020, Salı
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Biriken borçlarına çeki düzen veriyorsun fakat ortaya çıkan beklenmedik harcamalara dair kafa karışıklıkları yaşayabilirsin. Çevrendekilerle kurduğun iletişimde, karşı taraftan beklediğin samimiyeti göremediğine dair soru işaretlerin artabilir. Evlilik sürecinde bir Terazi burcuysan, harcamalarına dikkat etmelisin.

15 Eylül 2020, Salı
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Duygularınız ve mantığınız arasında kalmış, baskı altında kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Titiz davranışlarınız sayesinde projelere sizin seçilmeniz çevrenizdeki kişiler tarafından kıskanılabilir. Ailenizle aranızdaki buzları eritebileceğiniz bir gün olabilir. Partneriniz sizi ailesi ile tanıştırmak isteyebilir. Geleceğe dönük planlarınızın şekillenme vakti gelmiş olabilir.

15 Eylül 2020, Salı
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Gelecek ümitlerinizle ilgili daha dışadönük olabilirsiniz. Cömert tavrınız ortaya çıkabilir. Bugün arkadaşlarınızla plan yamak size iyi gelecektir. Meslek grubunuzdan kişilerle bir araya gelebilirsiniz. İş hayatınızda alacağınız destekleri göz ardı etmeyin. Akşam saatlerinde hafta sonu için yeni planlar yapabilir, yolculuklara çıkabilirsiniz.

15 Eylül 2020, Salı
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugünlerde kaddi isteklerinizi gerçekleştirirken çok gereksizyükü ve strese girmenize neden olarak sizi beklemediğiniz kadar yorabilir.

15 Eylül 2020, Salı
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Bugün saat 19.08'de Başak burcunda gerçekleşen ve etkisini ilerleyen üç güne yayacak olan dolunay ile birlikte, ruhsal ve bedensel olarak iyileşme dönemine giriyorsunuz. İş hayatınızda olası problemler yaşayabilirsiniz. Bir hastalığınız varsa ameliyat olabilir, ruhsal olarak gergin hissettiğiniz bir dönemde iseniz biraz yalnız kalıp, sakinleşerek fiziksel ve mental olarak iyileşme dönemine girebilirsiniz. Meditasyon ve enerji çalışmalarından bu süreçte faydalanabilir, geçmişte çözümleyemediğiniz bir konunun tekrar karşınıza çıktığını fark edebilirsiniz.

15 Eylül 2020, Salı
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Eğer bugün bir kıyafetinizi giymek istiyorsanız onu giyin. Kimin ne dediği önemli değil, kişiliğinizi dış görünüşünüzle yansıtın!

15 Eylül 2020, Salı
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, akşam saatlerine kadar Aslan burcunda seyahat ediyor. Sosyalleşme isteğinizin artacağı, arkadaşlık ilişkilerinizin önem kazandığı bir gün olacaktır. Hayallerinizi ve ideallerinizi gözden geçirmeli, hayattan gerçekten ne istediğinizi belirlemelisiniz. Venüs ile Uranüs arasındaki sert etkileşim bütçenizi doğru yönetmeniz gereken bir güne işaret ediyor.

15 Eylül 2020, Salı
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Sağlığınızı kafanıza çok taktınız. Adeta hastalık hastası oldunuz. Dostlarınız bu durumdan çok şikayetçi. Sizin yanınızda rahat değiller. Bu huyunuzdan vazgeçin. İşlerinize dört elle sarılın. Yüzdünüz ve kuyruğuna geldiniz. Bundan sonrası başarı.

15 Eylül 2020, Salı
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Sahip olduğunuz yoğun enerjiden dolayı, etrafınızdaki insanları kendinize doğru çekiyorsunuz. Hayattaki önceliklerinizi biliyorsunuz ve ailenize çok önem veriyorsunuz. Yoga yaparak, bedeninizi ve zihninizi rahatlatmayı deneyin.

15 Eylül 2020, Salı
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Kendinizi sevgilinize anlatmakta zorlanıyorsunuz ve bugün yanlış anlaşılabilirsiniz. Olaylar karşısında etkilenmeye açıksınız ve duygusal tepkiler vermeniz mümkün. İş hayatınızda yeni yatırımlar yapma arzunuz var. Ortaklarınıza ya da büyüklerinize danışarak planlamalar yapabilirsiniz. İlk defa girdiğiniz piyasalarda aldanma olasılığınız söz konusu, çok dikkatli davranın. Eliniz fazlasıyla açık, fakat paylaşmacılığınıza artık bir sınır koymanız gerekiyor. Bedensel ve ruhsal olarak gücünüz yerinde.

15 Eylül 2020, Salı

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
16° 55' 51" R
Ay
Boğa
01° 24' 23" R
Merkür
Koç
20° 57' 12"
Venüs
Boğa
09° 15' 49"
Mars
Koç
04° 53' 15"
Jüpiter
Boğa
25° 31' 44"
Satürn
Balık
17° 08' 30"
Uranüs
Boğa
22° 43' 59"
Neptün
Balık
29° 06' 10"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
21° 01' 52"
Lilith
Başak
24° 04' 54"
True Node
Koç
15° 23' 57"
Son Güncelleme : 07/05/2024 03:00

Astroloji Gündemi

8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri 6 Mayıs 2024, Pazartesi 8 Mayıs 2024 Boğa Yeniayı - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 8 Mayıs'ta Boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ile beraber maddi konularda yeni gün... Devamını Oku >>