Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Destek Bekliyorsun Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

13 Eylül 2020, Pazar

Aşk 10%
Para 100%
Sağlık 80%

Gün ilerledikçe işler daha kolay ve kontrol altında olacak. İnsanların üstünkörü tutumları ve boş konuşmaları, akşam saatlerine yaklaştıkça yerini daha gerçekçi ve derin konuşmalara bırakacak. Bu gece sorunların merkezine inmenin ve duygularınız hakkında daha dürüst ve gerçekçi olmanın daha kolay olduğunu hissedeceksiniz. Duygularınızı pratik ve dürüst bir bakış açısıyla değerlendirin.

Sıkı bir program üzerinde çalışmak zorunda kalabilirsiniz. Takviminizin çok fazla randevu veya sorumlulukla dolu olmasını istemezsiniz. Çok fazla boş vakit geçirmeyi tercih edersiniz. Siz yaratıcı bir insansınız ve doğaçlama yapıp projelerle zaman geçirmeniz sizin için önemli. Ancak bugün başkalarının tarihlerine uyum sağlamaya çalışın. Daha iyi bir akış oluşturmak için hızınızı arttırmanız gerekebilir.

Bugün kendinizi çok halsiz hissederseniz şaşırmayın. Eskisi kadar seri bir şekilde yeni fikirler üretemeyeceksiniz veya iletişim becerileriniz çoğu zaman olduğu gibi mükemmel olmayacak. Bugün güçlü olacak yönünüz ise konsentrasyonunuz. Bir şeylere her zamankinden daha iyi odaklanabilirsiniz. Eğer dikkatli bir okuma veya araştırma yapmak istiyorsanız, bugün tam da günü. Kolay gelsin!

Görmezden gelemeyeceğin kadar dram ve kaosun yaşanabileceği bir gün. Mevcut enerjinin seni çok bunaltmasına izin vermemelisin. Ayrıca bu hayatta, olduğundan daha büyük ve abartılı görünün şeyler vardır. Belki bugün de böyle bir şeye tanık olursun. O yüzden kaygılanmamalısın. Büyük olasılıkla, düşündüğünden daha az kaygılanmanı gerektirecek şeyler var. Bu durumun üstesinden gelmek elinde ihtiyacın olan bütün araç gereçler var. En zor kısım ise, zihnini ikna etmek...Arkadaşlarınız sizi dansa, sinemaya ya da bir tür grup etkinliğine sürüklemek isteyebilir. Zorlu birkaç gün geçirdiğiniz ve dinlenmek isteyeceğiniz için muhtemelen canınız gitmek isteyemecek. Ancak yalnız kalmak sizin genel bir eğiliminiz, bu yüzden belki de yorgun olsanız bile diğerleriyle dışarı çıkmalısınız. Konuşmak yerine dinleyebilir ve dans etmek yerine oturabilirsiniz. Nasılsa daha sonra her zaman dinlenecek vakit bulabilirsiniz.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

İnsanlarla tanıştığındaki ilk tavırların tam bir #burçAdı# tavrı. Bu tavırların da ne böyle? Sanki onlara bir şey öğretmeye çalışıyor gibisin. Görünüşe göre her zaman verecek bir dersin var, evet; fakat bu da karşı taraftan İstenmediği takdirde pek de hoş karşılanmayacaktır. Başkalarının bakış açıların kabullenmek için biraz çaba sarfetmelisin.

13 Eylül 2020, Pazar
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün bazı ilişkilerde karmaşa, sessiz gerilimler çalışabilir. Gün batımına kadarki zaman diliminde anlaşmak ve anlaşılmak nispeten zor olabilir. Gün batımından itibaren ise istediğinizi elde edebileceğiniz, daha çok kendinize güveneceğiniz enerjiler hakim. Sosyal çevre motivasyon ve mutluluk sağlayabilir.

13 Eylül 2020, Pazar
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Desteğini beklediğin arkadaşlarından yana biraz keyfin kaçabilir. Ani plan değişikliği yapabilir, hiç aklında olmamasına rağmen yeni bir teklife düşünmeden atlayabilirsin. İlişkisi olmayan bir Terazi burcuysan, platonik aşkına ilanı aşk edebilirsin. Ailendeki insanlarla birlikte yaşam alanına dair değişiklikler yapacaksın.

13 Eylül 2020, Pazar
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Ruhunuza iyi gelecek biri ile tanışma arifesinde olabilirsiniz. Neden bu kadar geç kaldın diye ona kızmamalısınız. Vakit tamamlandığında çiçek açacaktır. Mutluluğun sizinle olması sizin çabanıza bağlı. Onu, sıkı sıkı tutun ve hiç bırakmayın. Kendinize zaman ayırmalısınız. Sıkışmışlık hissi bir kitap eşliğinde azalacaktır. Öz değerinizi ancak siz kendiniz artırabilirsiniz. Kendinize değer verin.

13 Eylül 2020, Pazar
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün sorumluluk hissettiğiniz konular var ancak ailevi konularda kendinizi daha engellenmiş hissedebilirsiniz. Olayları aşırı zorlamak işe yaramayabilir.

13 Eylül 2020, Pazar
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

İşinizi götürebiliyorken yorgunluktan dolayı bir anda her şeyden vazgeçebilirsiniz. Vazgeçmek yerine yarıda bırakıp, dinlenip devam etmenizde fayda olacaktır.

13 Eylül 2020, Pazar
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Gün boyunca aşk hayatınızda ve kendinizi tanıtma alanlarında muazzam olumlu destekler alırken, girdiğiniz her ortamda enerjinizle hemen fark edilecek ve özellikle ikili ilişkilerde başarılı görüşmeler gerçekleştireceksiniz. Seyahat edebileceğiniz bugün, işlerinizin tanıtımını da en iyi şekilde yapabilirsiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Ya biraz daha yavaşlamalısınız ya da partnerinizin size ayak uydurması için beklemelisiniz. İkinizin de aynı hızda ilerlemesi ilişkiniz için hayati önem taşıyor.

13 Eylül 2020, Pazar
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay'ın Yengeç burcundaki seyahati kariyer konularını gündeme taşıyor.Kariyer hedeflerinizi gözden geçirebilir, yenifikirleri üzerine kafa yorabilirsiniz. Venüs ile Şiron arasındaki üçgen açı partnerinizle veortaklarınızla ilişkileriniz için destek sunuyor. Arkadaş çevrenizdeki kadınlardan yardım ve destek görebilirsiniz.

13 Eylül 2020, Pazar
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Bugün maddi konularda ani hareketlerden uzak durmalısınız, beklenmedik gelişmeler sizi zor durumda bırakabilir. Riskleri doğru değerlendirmeye çalışmalısınız.

13 Eylül 2020, Pazar
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Eşiniz ile her zaman, birbirinizin en büyük destekçisi olmaya çalışın. İş yerinizi değiştirmek istiyorsanız, doğru zamanı beklemelisiniz. Karamsar olmayı bırakın ve hayata daha pozitif bakmaya çalışın. 

13 Eylül 2020, Pazar
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızla ilgili aldığınız kararları değiştirmeyin, sonra pişman olursunuz. Birkaç gün kadar duygusal anlamda yüzeysel olacaksınız. Oluşmuş ve süregelen olumsuzluklardan sonra tersliklerden ve yolunda gitmeyen işlerden arınacaksınız. Meslek yaşantınızda kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışın. Başarının keyfini çıkartabilirsiniz ama eğer kendisini başarılı hissetmiyorsanız moralinizi sağlam tutun yeter. Geliriniz azaldı ama harcamalarınızı bir türlü azalmıyor

13 Eylül 2020, Pazar

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
08° 43' 08" R
Ay
Oğlak
01° 45' 34"
Merkür
Koç
16° 20' 55"
Venüs
Koç
28° 50' 07"
Mars
Balık
28° 22' 13"
Jüpiter
Boğa
23° 32' 52"
Satürn
Balık
16° 25' 08"
Uranüs
Boğa
22° 14' 49"
Neptün
Balık
28° 51' 15"
Plüton
Kova
02° 05' 59"
Chiron
Koç
20° 33' 34"
Lilith
Başak
23° 08' 34"
True Node
Koç
15° 25' 21"
Son Güncelleme : 28/04/2024 15:50

Astroloji Gündemi

24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri 21 Nisan 2024, Pazar 24 Nisan 2024 Akrep Burcunda Dolunay - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 24 Nisan'da Akrep burcunda gerçekleşecek dolunay ile beraber yeni bir şeyler yapma... Devamını Oku >>