Terazi Burcu

Terazi Burcu

23 Eylül - 23 Ekim
Affedicisin! Günün Mottosu

Terazi Burcu Günlük Burç Yorumu

19 Eylül 2020, Cumartesi

Aşk 20%
Para 10%
Sağlık 20%

Bir ortak (sevgiliniz veyaarkadaşınız), bugün sinirli olabilir ve bu da sizi üzebilir. Bunun söylediğiniz ya da yaptığınız herhangi bir şeyle ilgisi olabilir. O bu durumu atlatana kadar ona pek yaklaşmayın! Bugün, sosyal etkinliklere ev sahipliği yapmak veya katılmak için iyi bir gün değil. Yarına kadar bekleyin!

Bugün kendinizi yeni bir grup insanla birlikte bulabilirsiniz. Bir proje için birlikte çalışacağınız farklı bir takıma atanabilir veya takımınıza yeni biri katılabilir. Hatta birlikte seyahat etmek ve tekrar görmek istediğiniz bazı ilginç insanlarla tanışabilirsiniz! Diğer bilgili insanlarla bağlantı kurmak için de iyi bir gün. Birbirinize yardımcı olabilir ve işleri daha çabuk bitirebilirsiniz!

"Ufkunuzu genişletmek" bugün sizin için önemli bir söz. Uzak devletlerden veya yabancı topraklardan gelen bir temas sizi bu yerlere gidip sizinle aynı hisleri paylaşan insanları görme fikrini düşünmeye itebilir. Öğrenmek sizin için çok şey ifade ediyor. Yeni kültürler, yeni fikirler ve yeni bakış açıları konusunda çok ilgilisiniz. Ancak, şu an seyehat için kesin planlar yapmayabilirsiniz, yine de en azından düşünebilirsiniz.

Harcayacağın çok miktarda fiziksel enerjinin olduğu müthiş bir yıllık geçişin ortasındasınız. Neredeyse her şeyin üstesinden gelmeye hazır çok eylem odaklı bir zihnin var. Bu şanslı dönemden en iyi şekilde yararlanmanın anahtarının iletişim olduğunu göreceksin. Şu anda, başkalarıyla bağlantı kurarak ve ne yapılması gerektiğini tam olarak anladıktan sonra iyi bir şekilde kullanabileceğin çok sayıda yeteneğin var!İnsanların görüşleri bugün biraz gerilimli olabilir ve genel olarak inatçı tavırlarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Siz hazır olduğunuz takdirde ilham göz açıp kapayıncaya kadar çıkıp gelebilir. Egonuzun tutsağı olursanız size ulaşmaya çalışan sinyalleri algılamanız zor olabilir. Her türlü yeniliğe karşı açık görüşlü ve esnek olun. Değerlendirebileceğiniz bütün olasılıkları gözden geçirin.

My Burç Günlük Burç Yorumu

My Burç

Bugün tembellik etmek için bir bahaneniz yok o yüzden güneş doğmadan yataktan çıkın. Daha çok adım attıkça daha mutlu olduğunuzu göreceksiniz. Mağaranızdan çıkıp çevrenizdeki insanlara fikirlerinizi anlatın. Açık havaya çıkıp rüzgarın şarkısını dinleyin. Aktif ve esnek olun. İnsanların duyguları bugün yüzeye daha yakın, o yüzden her şeyi hafif ve aktif düzeyde tutun.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Mynet Sitesi Günlük Burç Yorumu

Mynet Sitesi

Bugün görüntünüz, yaşam dengeniz ve konforunuzla ilgili konularda daha titiz, hassas olabilirsiniz. Yaşam yolunuzdaki ödül ve sınavlar gün içinde karşınıza gelebilir. Yaşamdan mesajlar alabilirsiniz. Size yeni bir yolu hazırlayan bir durum başlayabilir. Evlilik, ilişkilerde ciddileşme gündeme gelebilir.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Sabah Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sabah Gazetesi

Affedemediklerini affediyor, değiştirmek istediklerini değiştiriyorsun. Adım atarken daha cesur olduğun bir günden geçerken, arka arkaya gelen konular stresini artırabilir. Gün içinde gideceğin bir yere geç kalma telaşı, ufak kazalar yaşamana neden olabilir. İlişkinde gözlemlediğin dağınıklık kafanı karıştıracak.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Hürriyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Hürriyet Gazetesi

Geçmiş konular tekrar açılabilir. Bu konular yüzünden kısa seyahatler yapmanız gerekebilir. Planlı hareket ederek geride kaldığını kabullenmelisiniz. Günlük işlerinizin yoğunluğundan kendinize vakit ayıramıyor olabilirsiniz. İhmal edilmemesi gereken ilk konu ruhunuzdur. Onu her zaman beslemek için vakit yaratmalısınız.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Milliyet Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Milliyet Gazetesi

Bugün burcunuzda ilerleyen Ay sayesinde daha atılımcı ve cesursunuz. Ancak ailenizi ve sevdiklerinizi ilgilendiren konularla da ilgilenmeniz gerekebilir.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Takvim Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Takvim Gazetesi

Bugün duygularınız hayatınıza yön veriyor. Günlük koşullarınız çok hızlı şekilde değişebilir, biraz dalgalı bir gün geçirebilirsiniz. 17.30-21.30 arası ay boşlukta olacağı için önemli işlerinizi ve ikili konuşmalarınızı bu zamana bırakmayın.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Sözcü Gazetesi Günlük Burç Yorumu

Sözcü Gazetesi

Ay burcunuzda ilerlerken daha keyifli bir gündem sizi bekliyor. Hem gücü hem de kontrolü elinizde tutmak isteyebilirsiniz. Cesaretiniz artıyor. Girişimci ve lider yönlerinizi ortaya koyabilirsiniz.

19 Eylül 2020, Cumartesi
HaberTürk Gazetesi Günlük Burç Yorumu

HaberTürk Gazetesi

Aşk hayatınızla ilgili şansınız açılıyor ve mükemmel haberler sizi bekliyor. Gözlerinizi açık tutun ve gerçekten harika bir şeye hazır olun.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Rezzan Kiraz Günlük Burç Yorumu

Rezzan Kiraz

Ay, günün geç saatlerine kadar burcunuzdaki seyahatine devam edecek.Dış görünüşünüzde değişiklikler yapabilir, kişisel bakımınızla ilgilenmekten keyif alırsınız. Ay'ın Mars ile karşıtlığı ikili ilişkilerinizde yaşanabilecek gerginliklere işaret ediyor, sakin kalmaya özen gösterin. İş ortaklarınızla anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz, dengeyi bulmaya özen gösterin.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Nuray Sayarı Günlük Burç Yorumu

Nuray Sayarı

Şu günlerde zekanızdan yararlanmanız ve tam anlamıyla akılcı olmanız gerekmekte. Süregelen işbirliği varsa karşı tarafın hareketlerine çok dikkat edin. Bir kısmetiniz var bunu kıskanan biri sizinle uğraşacak. Dost sandığınız bu insanın tutumu sizi şaşırtacak.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Hande Kazanova Günlük Burç Yorumu

Hande Kazanova

Bugün eşiniz ile ufak bir tartışmaya girebilirsiniz, sakinliğinizi korumaya çalışın. İş yerinizdeki bazı arkadaşlarınıza yardım edeceksiniz ve ortaya harika çalışmalar çıkaracaksınız. Rahatlatıcı bitki çayları içmeye özen gösterin.

19 Eylül 2020, Cumartesi
Astroloji Yorumu Günlük Burç Yorumu

Astroloji Yorumu

Özel hayatınızda yaşadığınız tartışmaları, kalıcı problemlerin başlangıcı olarak değerlendirmeniz için henüz çok erken. Olumlu sonuçlara vardırılan tartışmalar, ilişkiyi birkaç adım ileriye götürebilir. İş yerinde önemli sorumluluklar almaktan kaçının. Aksi takdirde hoş olmayan durumlarla karşılaşabilirsiniz. Kendinize yeni yollar yeni ufuklar açıyorsunuz. Hislerinize ve içinize doğan şeylere güvenin. Harcamalarınızın arttığı bir dönem, gereksiz harcamalardan kaçınmalısınız.

19 Eylül 2020, Cumartesi

Günün Melek Kartı

Meleklerinizi düşünün ve onlardan arzu ettiğiniz konuda tavsiye almak için yardım isteyin

Yükselen Burç Hesaplama

Yükselen burcumuz ilişkilerimizde takındığımız tavırları ve çevremizle olan ilişkilerimizi şekillendirir

Burç Yorumları

Burç Uyumları

Aşk hayatında burçların birbirleriyle etkileşimleri ve uyumları nasıl?

Burç Hesaplama

Doğum tarihinizi girerek hemen burcunuzu öğrenelim

Gezegenlerin Konumları

Güneş
Boğa
13° 16' 11" R
Ay
Balık
06° 14' 13"
Merkür
Koç
18° 18' 14"
Venüs
Boğa
04° 36' 38"
Mars
Koç
01° 58' 60"
Jüpiter
Boğa
24° 38' 32"
Satürn
Balık
16° 49' 45"
Uranüs
Boğa
22° 30' 54"
Neptün
Balık
28° 59' 43"
Plüton
Kova
02° 06' 15"
Chiron
Koç
20° 49' 23"
Lilith
Başak
23° 39' 46"
True Node
Koç
15° 21' 55"
Son Güncelleme : 03/05/2024 08:20

Astroloji Gündemi

2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri 1 Mayıs 2024, Çarşamba 2 Mayıs 2024 Plüton Kova Burcunda Retro - Burçlara Etkileri Koçlar ve yükselen burcu Koç olanlar 2 Mayıs’ta Plüton Kova burcunda retro yapıyor. Sosyal çevreniz ve geleceğe dönük ya... Devamını Oku >>